Brat moj znaš i sam da me ubi ovo sve ko i tebe
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Cestitali smo im i mi isto, valjda otisli da proslave.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:53Pa cestitano je jucer igracima. Valjda su ih vodili negdje da proslave to sto im se cestita.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:51Ama niko ni jedne o kršu od rezultata.
Boli ih taki.
Oni su sramota, jos traze platu za ono
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da mu posaljemo mail da i nama sta uplati, kad moze Veselom moze i namaplavousrcu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:52A vrli direktor koji nema nikakvih ovlasti je svojom samovoljom razjebao ekipu prije utakmice sa Sirokim. Nema ovlasti ali moze on uplatiti kome koliko hoce![]()
![]()
. Mali je Sarajevo grad da se istina ne sazna.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trebaju i status na fb staviti da im narod cestita, da vide koliko su ljudi zadovoljni ovom polusezonom.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:57Cestitali smo im i mi isto, valjda otisli da proslave.
Oni su sramota, jos traze platu za ono.

Doduse, dobili su 655 cestitki jucer.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Jednom rece Amar, "valjda tu skupstinu neko nekad sazove".
Lako je bilo drugima pricati kako se radi..
Sta je sad problem?
Stadion mrtvilo, okej korona. Ali mogu se neke osnovne stvaari valjda uredjivati. Cak se on moze iskoristiiti da se zaradi, ali ko ce to...
OP vraceni oni koji rostiljaju i uzimaju pare od roditelja, jos samo Dogana da vrate. Sto ga ne vrate? Novi Bajici,Memije cekaju. Zar je moguce da neko za dvije godine unisti takav sistem? Ili smo imali srece da bas ti klinci navijaju za Zelju, i da smo u bespariici pa im Tomici,Turkovici obezbjede sansu u prvom timu.
Isti je k meni gledao, nosioc igre bio Kajkut ili Alispahic. Isto je, igraci kratkog daha, dugoorocno ne postoje.
Zasto nam je ekipa opet najstarija u ligi?
Zasto nema sponzora?
Zasto nas trpaju na Grbavici i zasto smo opet drugi?
Zasto nemamo igraca u izlogu?
Zasto prodajemo glavne igrace pocetkom sezone?
Zasto kasne plate?
Ko je odgovoran?
Valjda nam nekad neko odgovori..
Sta je sad problem?
Stadion mrtvilo, okej korona. Ali mogu se neke osnovne stvaari valjda uredjivati. Cak se on moze iskoristiiti da se zaradi, ali ko ce to...
OP vraceni oni koji rostiljaju i uzimaju pare od roditelja, jos samo Dogana da vrate. Sto ga ne vrate? Novi Bajici,Memije cekaju. Zar je moguce da neko za dvije godine unisti takav sistem? Ili smo imali srece da bas ti klinci navijaju za Zelju, i da smo u bespariici pa im Tomici,Turkovici obezbjede sansu u prvom timu.
Isti je k meni gledao, nosioc igre bio Kajkut ili Alispahic. Isto je, igraci kratkog daha, dugoorocno ne postoje.
Zasto nema sponzora?
Zasto kasne plate?
Ko je odgovoran?
Ja itimpramosavePla je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:04Jednom rece Amar, "valjda tu skupstinu neko nekad sazove".
Sta je sad problem?
Zasto nema sponzora?
Zasto kasne plate?
Ko je odgovoran?

- lijevapolutka
- Kontakt:
Ne mogu da shvatim ove 'čija su usta puna Želje' i koja samo gledaju 'Željin interes' da ovo sve odobravaju
moSa ljoŽe
- plavousrcu
- Kontakt:
Mozes, i pod P.S. mu reci vec kad prica komsijama sta je bilo, da kaze istinu. Nije mu u opisu posla da donosi pare, ali jeste da odredjuje kome ce odbiti, a kome neceWOLF20 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:01Da mu posaljemo mail da i nama sta uplati, kad moze Veselom moze i namaplavousrcu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:52A vrli direktor koji nema nikakvih ovlasti je svojom samovoljom razjebao ekipu prije utakmice sa Sirokim. Nema ovlasti ali moze on uplatiti kome koliko hoce![]()
![]()
. Mali je Sarajevo grad da se istina ne sazna.

Pa da je iko u vinklu gorilo bi vec jutros sve od reakcija na onu bruku jucer. Biscevic sinoc na TVSA ko da smo od PSG izgubili, fazon "bit ce bolja igra na proljece, nadam se." Slika i prilika junacina sto nece da nesto urade.lijevapolutka je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:37Ne mogu da shvatim ove 'čija su usta puna Želje' i koja samo gledaju 'Željin interes' da ovo sve odobravaju
Sta ce fino im svima, sve ce oni naplatiti uz kamate.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:43Pa da je iko u vinklu gorilo bi vec jutros sve od reakcija na onu bruku jucer. Biscevic sinoc na TVSA ko da smo od PSG izgubili, fazon "bit ce bolja igra na proljece, nadam se." Slika i prilika.lijevapolutka je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:37Ne mogu da shvatim ove 'čija su usta puna Želje' i koja samo gledaju 'Željin interes' da ovo sve odobravaju
Ne smije niko da se zamjeri Amaru.
Pa iskreno, da. Da je Adzem, a ne neki lijevi trener jucer bio umjesto Amara danas bi se lincovao. Kad je Amar u pitanju ok je sto te Krupa dva puta mlatne, da ne kvarimo prijateljstvo. Cim nekad se to mozda nekom drugom desi bit ce "objesite ga na reflektor na Jugu." Zato i jesmo ovdje gdje smo sad.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ovaj portal bi citav dan silovao sa raznim clancima.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:48Pa iskreno, da. Da je Adzem, a ne neki lijevi trener jucer bio umjesto Amara danas bi se lincovao. Kad je Amar u pitanju ok je sto te Krupa dva puta mlatne, da ne kvarimo prijateljstvo. Cim nekad se to mozda nekom drugom desi bit ce "objesite ga na reflektor na Jugu."
E jesi brate vise dosadan **** te Amar ,eto hajmo mu ceku negdje napraviti ne kontam te nikako,Amar ima nase postovanje jer je zasluzio sa trofejima a ne sto smo mi dobri prema njemu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:48Pa iskreno, da. Da je Adzem, a ne neki lijevi trener jucer bio umjesto Amara danas bi se lincovao. Kad je Amar u pitanju ok je sto te Krupa dva puta mlatne, da ne kvarimo prijateljstvo. Cim nekad se to mozda nekom drugom desi objesite ga o reflektor na Jugu.
- PointBlank
- Kontakt:
A jeKo sad direktor
Ja samo kazem istinu. Ono je bruka jucer velika plus se desava drugi put tj. izgubio si vec od te iste ekipe kuci. Sto se suti? Zato sto je Krupa jaka? Kako da ne. Odovicu i Adzemu se yebavalo sve i prozivalo, a i oni su nasi. Amara ne vrijedjam nit cu zbog proslosti uspjesne, ali ne treba se praviti budala i da je sve top, bit ce bolje, idemo dalje i slicno.
Bilo je nakon Mladosti i truba. Ne treba mi misljenje, analiza nekog novinara na bilo kojem portalu jer nista nam nece donijet.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Odovic je dobio otkaz nakon remija kuci sa Slobodom, jos izgubio kuci od Radnika i vani od Mladosti, nerijeseno u Sirokom iako su nas pokrali i igrali sat vremena s igracem manje, dobio kuci Velez vani Vitez. Sve to nakon onih rezultata u Europi kad nismo skidali gace na prvoj prepreci i tukli se momacki s dosta jacim i skupljim ekipama. Jos bukvalno covjek od govana napravio pitu, imali smo nekih mozda 10 igraca, sve ostalo juniori. Sad se evo izgleda pravi pita od govana sa jednim Stilicem, Zecom, Alispahicem, Lendricem...da ne pricamo kako smo igrali tada. Imali preko milion km od utakmica u Europi, prodali Bajica za milion, Kvesica za 100 i nesto milja eura, imali u izlogu Amira, Dadu, Memiju, Dzenisa, Zerica i tako dalje. Covjeku doveli DIjatu, Livaju, Mladenovica, Stokica i niko se nije po guzici pocesao kad su ga otjerali.
Zato sad kuknjava za Misketom i Amarom iako su imali sve moguce uslove da nesto naprave, ali jok samo oni prave pitu od govana i samo njih treba braniti.

Zato sad kuknjava za Misketom i Amarom iako su imali sve moguce uslove da nesto naprave, ali jok samo oni prave pitu od govana i samo njih treba braniti.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: plavobijeli1921 i 35 gostiju.