Nije problem kad loše odigraš pa izgubiš bodove, ali ovako kad zaslužiš da pobjediš i kad se sve sile urote protiv tebe, ne možeš a da ne popizdiš.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Yebem ti ove ekipe u pi.čku, tri puta pređu centar i odnosu bod.
Nije problem kad loše odigraš pa izgubiš bodove, ali ovako kad zaslužiš da pobjediš i kad se sve sile urote protiv tebe, ne možeš a da ne popizdiš.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Muka mi kad gledam ovog Rebica.Pioli je zasrao ovu tekmu od starta. Calabria je preko noci sazrio. Nevjsrovatno je kako on igra.
Kalulu dobar, bez straha decko igra. Nesto smo dobili uz ovu jednu bobu.
Vratice se ove stative kad bude trebalo
Kalulu dobar, bez straha decko igra. Nesto smo dobili uz ovu jednu bobu.
Vratice se ove stative kad bude trebalo
Da ne bude da se samo traze lose strane ove tekme,treba pohvaliti Thea,kakvog beka imamo u njemu cudo jedno,kradja za 20 mil koliko je placen.
I Hakan je odigrao takodjer extra tekmu i dodao bi jos Calabriu,ostalo sve slabo i jako lose.
Odbranu nema sta komentarisati jer nisu imali posla,a eto primili dva komada
I Hakan je odigrao takodjer extra tekmu i dodao bi jos Calabriu,ostalo sve slabo i jako lose.
Odbranu nema sta komentarisati jer nisu imali posla,a eto primili dva komada
Nedade nam se al nikako. Luda utakmica i losa sreca. Ovo sto smo masili zadugo se nije vidilo.
Nadam se da povrede nisu nesto ozbiljne i da se se ubrzo vratiti momci
Svaka cast na borbi i zalaganju.
Nadam se da povrede nisu nesto ozbiljne i da se se ubrzo vratiti momci
Svaka cast na borbi i zalaganju.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Raduje dobra igra i to što momci grizu do zadnje sekunde. Takav mentalitet nije slučajnost a nije viđen u Milanu godinama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ArtVandelay
- Kontakt:
Da je makar jedan udarac u okvir ušao, ali džabe.
Forza Milan!
Forza Milan!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Beduin
- Kontakt:
Kako se radovati kad protiv ovakve Parme ti prosipas bodove i u zadnjim minutama spasis glavu. Toliko me iznervirao Pioli, glavu bih mu otkin'o da je ovdje ispred mene, j3bo sebi mater u pi4ku usranu.
Ovo je trenerski bezobrazluk i tvrdoglavost, nista drugo, hajde sto Hakana bacas lijevo, nego vrhunac svega je da ne vidis kako Rebic NE POSTOJI na poziciji napadaca, j3bote zivot, i ti ubacujes kasnije napadaca kojeg zavalis na desno krilo da bi Rebic i dalje patrgao u napadu. Za ovakve stvari ne postoji objasnjenje, ne postoji opravdanje i zato Pioli j3bem ti mater po milioniti put. Evo nekoliko utakmica radis isto i ne ispravljas greske samo zato jer pobijedis nekako, i to kad Hakana vratis u sredinu.
Bravo Theo majstore, danas napokon vrhunska utakmica u napadu. Bravo i Calabria i Hakane, steta za one silne promasaje. Bravo za karakter, ali se moramo uozbiljiti u fazi odbrane na vrijeme.
I na kraju steta za Gabbiu i Benacera. Kad vidim da nam se igrac uhvati za zadnju lozu zivot mi se smuci, nakon Ibre i Kjaera.
Ovo je trenerski bezobrazluk i tvrdoglavost, nista drugo, hajde sto Hakana bacas lijevo, nego vrhunac svega je da ne vidis kako Rebic NE POSTOJI na poziciji napadaca, j3bote zivot, i ti ubacujes kasnije napadaca kojeg zavalis na desno krilo da bi Rebic i dalje patrgao u napadu. Za ovakve stvari ne postoji objasnjenje, ne postoji opravdanje i zato Pioli j3bem ti mater po milioniti put. Evo nekoliko utakmica radis isto i ne ispravljas greske samo zato jer pobijedis nekako, i to kad Hakana vratis u sredinu.
Bravo Theo majstore, danas napokon vrhunska utakmica u napadu. Bravo i Calabria i Hakane, steta za one silne promasaje. Bravo za karakter, ali se moramo uozbiljiti u fazi odbrane na vrijeme.
I na kraju steta za Gabbiu i Benacera. Kad vidim da nam se igrac uhvati za zadnju lozu zivot mi se smuci, nakon Ibre i Kjaera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Neko mora kiksati,danas smo to mi. Jednostavno nismo imali srece.
Ali kakav bek je Theo

Ali kakav bek je Theo

Odlicna utakmica, za neutralne, ali i jako frustrirajuca kao Milanista
Zadovoljan sam, izbjegli smo poraz - uz trun vise srece bi uzeli ovo 2 razlike.
Losi: Rebic, te izmjene koje su svi ovdje trazili, katastrofalno losi, Hauge i Leao. Uz trun srece je toliko kritikovani Diaz mogao imati i asistenciju (ponisten gol), te sam zabiti gol (precka). Castillejo isto tako ponisten gol, puno opasniji i aktivniji od Haugea i Leaoa.
Odlicni: Hakan, mimo x stativa je pretrcao za trojicu (zbog trkackog kapaciteta je i igrao LW), Calabria, i naravno Theo. Sigurno top 3 LB na svijetu, potsjeca na Roberta Carlosa iz najboljih dana.
Cestitke momcima iako su ostali bez 3 bobe, uprkos okviru x 4 te ponistenom golu, opet su se vratili. Bravo!
Losi: Rebic, te izmjene koje su svi ovdje trazili, katastrofalno losi, Hauge i Leao. Uz trun srece je toliko kritikovani Diaz mogao imati i asistenciju (ponisten gol), te sam zabiti gol (precka). Castillejo isto tako ponisten gol, puno opasniji i aktivniji od Haugea i Leaoa.
Odlicni: Hakan, mimo x stativa je pretrcao za trojicu (zbog trkackog kapaciteta je i igrao LW), Calabria, i naravno Theo. Sigurno top 3 LB na svijetu, potsjeca na Roberta Carlosa iz najboljih dana.
Cestitke momcima iako su ostali bez 3 bobe, uprkos okviru x 4 te ponistenom golu, opet su se vratili. Bravo!
Vidi se da nam je trenutno najozbiljnije krilo u ekipi Sale kada je u pitanju radna etika i jednostavnost u igri. Okej moze i Rebic proci na krilu ali on se zna bespotrebno zapetljati.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- OldFashioned
- Kontakt:
Šta pametno reći nakon ovakve drame i ovih lutrijaša u plavim dresovima.
Kladim se da sad pjevaju šampionske pjesme u svlačionici.
Jedva stvar mi je zapela za oko cijelu utakmicu, Parmini igrači su kroz cijelu utakmicu igrali kao na drogama, doslovno su uvijek duplali naša krila, a onda se uspijeli vraćati u peterac i pomagati odbrani kod naših silnih ubačaja... Na stranu što su imali neviđenu sreću, dugo se neće ponoviti da ekipa 4 puta pogodi okvir gola, ima 1 poništen gol i ti kao totalni autsajder svakako na papiru odneseš bod plus još dadneš dva gola.
To je ono što me još više nasekiralo. Kod oba gola se odbrani nema šta prigovoriti nego veznjacima.
Jedan od njih je morao ispratiti one centaršuteve, doslovno likovi samo utrčavaju kao na treningu, naših nigdje na vidiku da ih isprate i otklone opasnost.
Leaovo šetkanje na terenu, (još zamjena lik i gonjamo rezultat) zaista zabrinjava.
Ne možeš takav boliqurac mentalitet imati nikako ako želiš biti ozbiljan sportaš a kamoli da igraš u ozbiljnom klubu kao što je Milan.
Hauge nažalost tanak, sada vidim zašto se Pioli ne zalijeće sa njim.
Mora zaista na žustrini poraditi, ovdje nema toliko prostora protiv Serie A timova kao što je to bio slučaj u LE i onda mu ostaje baš mali prostor za napraviti neki prodor a jako se slabo gradi, ide sve na finoću što je u ovakvoj Seriji A jako teško.
Rebić nažalost taoc taktike za koju sam rekao odmah u početku da je zabrinjavajuća.
Moram spomenuti i malog Kalou... Povreda Gabbie bi mogla biti nešto najbolje što nam se desilo u zadnje vrijeme kako god ovo odvratno zvučalo. Znači mali je odigrao tako zrelo da sam ja bio naprosto u nevjerici.
Sviđa mi se što nije tipični stoper Milana koji igra polu-zonski, nego odmah napada igrača koji prima loptu. Ima i brzinu i dobro čitanje igre, a sa loptom je također više nego dobar. Baš me kupio večeras!
Pioliu nemamo šta zamjeriti za izmjene na poluvremenu, vjerujem da bi nas 90% isto napravili.
Ono što mu zamjeram je Hakan krilo, Diaz iza napadača, iako je jedno vrijeme i to dobro djelovalo.
Krivo mi je što nismo zamjenu Ibri kupili još ljetos, ali biće vremena za prava pojačanja. Ova ekipa zaista ima srce ! (Leao isključujem iz toga).
Šteta prosutih bodova zaista, ali hvala Theu na neviđenoj energiji i ovom bodu.
Realno smo ih trebali dobiti barem 2 razlike, ali to ti je yebeni nogomet.
P.S
Nevjerovatni napredak Calabrije iz utakmice u utakmicu sve bolji.
Kladim se da sad pjevaju šampionske pjesme u svlačionici.
Jedva stvar mi je zapela za oko cijelu utakmicu, Parmini igrači su kroz cijelu utakmicu igrali kao na drogama, doslovno su uvijek duplali naša krila, a onda se uspijeli vraćati u peterac i pomagati odbrani kod naših silnih ubačaja... Na stranu što su imali neviđenu sreću, dugo se neće ponoviti da ekipa 4 puta pogodi okvir gola, ima 1 poništen gol i ti kao totalni autsajder svakako na papiru odneseš bod plus još dadneš dva gola.
To je ono što me još više nasekiralo. Kod oba gola se odbrani nema šta prigovoriti nego veznjacima.
Jedan od njih je morao ispratiti one centaršuteve, doslovno likovi samo utrčavaju kao na treningu, naših nigdje na vidiku da ih isprate i otklone opasnost.
Leaovo šetkanje na terenu, (još zamjena lik i gonjamo rezultat) zaista zabrinjava.
Ne možeš takav boliqurac mentalitet imati nikako ako želiš biti ozbiljan sportaš a kamoli da igraš u ozbiljnom klubu kao što je Milan.
Hauge nažalost tanak, sada vidim zašto se Pioli ne zalijeće sa njim.
Mora zaista na žustrini poraditi, ovdje nema toliko prostora protiv Serie A timova kao što je to bio slučaj u LE i onda mu ostaje baš mali prostor za napraviti neki prodor a jako se slabo gradi, ide sve na finoću što je u ovakvoj Seriji A jako teško.
Rebić nažalost taoc taktike za koju sam rekao odmah u početku da je zabrinjavajuća.
Moram spomenuti i malog Kalou... Povreda Gabbie bi mogla biti nešto najbolje što nam se desilo u zadnje vrijeme kako god ovo odvratno zvučalo. Znači mali je odigrao tako zrelo da sam ja bio naprosto u nevjerici.
Sviđa mi se što nije tipični stoper Milana koji igra polu-zonski, nego odmah napada igrača koji prima loptu. Ima i brzinu i dobro čitanje igre, a sa loptom je također više nego dobar. Baš me kupio večeras!
Pioliu nemamo šta zamjeriti za izmjene na poluvremenu, vjerujem da bi nas 90% isto napravili.
Ono što mu zamjeram je Hakan krilo, Diaz iza napadača, iako je jedno vrijeme i to dobro djelovalo.
Krivo mi je što nismo zamjenu Ibri kupili još ljetos, ali biće vremena za prava pojačanja. Ova ekipa zaista ima srce ! (Leao isključujem iz toga).
Šteta prosutih bodova zaista, ali hvala Theu na neviđenoj energiji i ovom bodu.
Realno smo ih trebali dobiti barem 2 razlike, ali to ti je yebeni nogomet.
P.S
Nevjerovatni napredak Calabrije iz utakmice u utakmicu sve bolji.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 13 dec 2020, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ekipa od početka sezone nije odigrala više od 5 utakmica u najjačem sastavu. Vazda neko fali, što zbog povreda što zbog covid-19. A ekipa je tu i dalje, prvo mjesto u ligi, osvojena grupa u EL-i. Momci ginu i daju sve od sebe. Ne možeš ništa zamjeriti ekipi koja je 4x gađala okvir gola. Jednostavno nisu imali sreće.
Ostali su bez Gabbie vjerovatno na 15ak dana, Bennacer također ništa manje od toga. Kjaer isto neće igrati do kraja mjeseca. Zlatan se vraća u srijedu ili za vikend. A Kessie je jedan žuti karton od suspenzije.
Valja nekako izgurati još ove 3 utakmice prije kratke pauze.
Sale se vraća u srijedu, što je strašno bitno.
A nakon ova dva meča postaje mi jasno zašto je Lyon svim silama želio zadržati Kalulua i zašto je Bayern bio u igri za njega. Momak ima sve predispozicije da postame vrhunski branič. Ali neka stvari idu svojim tokom..
Ostali su bez Gabbie vjerovatno na 15ak dana, Bennacer također ništa manje od toga. Kjaer isto neće igrati do kraja mjeseca. Zlatan se vraća u srijedu ili za vikend. A Kessie je jedan žuti karton od suspenzije.
Valja nekako izgurati još ove 3 utakmice prije kratke pauze.
Sale se vraća u srijedu, što je strašno bitno.
A nakon ova dva meča postaje mi jasno zašto je Lyon svim silama želio zadržati Kalulua i zašto je Bayern bio u igri za njega. Momak ima sve predispozicije da postame vrhunski branič. Ali neka stvari idu svojim tokom..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I mene je nerviralo što je zavalio Lea na desno krilo gdje je nebrojeno puta pokazao da se ne snalazi jer je dešnjak, isto onako kao što se ni Rebić ne snalazi na devetki. Hauge se lijevo isto nije vidio.
Razumijem što su Diaz i Samu počeli jer su ona dvojica bili nespremni, ali morao je pametnije postaviti ekipu u drugom poluvremenu kad je već odlučio uvesti ove igrače.
Ovo je već drugi put da se Benaseru obnavlja povreda jer ga prerano vrate u igru, a ovaj put su ga dokrajčili jer mislim da je ozbiljnija povreda. Ovo je morao početi Tonali, pa njega tek zadnjih pola sata uvesti.
Stvarno nikako da se sastavi najjači tim, jedan se vrati, drugi se povrijede. I tako čitavu sezonu.
Razumijem što su Diaz i Samu počeli jer su ona dvojica bili nespremni, ali morao je pametnije postaviti ekipu u drugom poluvremenu kad je već odlučio uvesti ove igrače.
Ovo je već drugi put da se Benaseru obnavlja povreda jer ga prerano vrate u igru, a ovaj put su ga dokrajčili jer mislim da je ozbiljnija povreda. Ovo je morao početi Tonali, pa njega tek zadnjih pola sata uvesti.
Stvarno nikako da se sastavi najjači tim, jedan se vrati, drugi se povrijede. I tako čitavu sezonu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Amin samo da neko ponudi solidnu kintu za Leaoa i mars iz kluba. Ovo njegovo sepurenje i qurcobolja je prisutna od dolaska u Milan, u njegovom godimama treba da ore teren, pravi presing, pomaze beku u fazi odbrane, a on ko mrtav konj.
Ili na napadaca pa ako se dokaze ili prodaja. Al sta ocekivat kad glupi trener ovakvog Rebica drzi na poziciji napadaca umjesto Leao da tamo ide, ako nista zbog skok igre i centarsuteva.
Ili na napadaca pa ako se dokaze ili prodaja. Al sta ocekivat kad glupi trener ovakvog Rebica drzi na poziciji napadaca umjesto Leao da tamo ide, ako nista zbog skok igre i centarsuteva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bože sačuvaj, Roma, Verona pa sad i ovi vitraši, na kraju još budeš zadovoljan što nisi izgubio koliko su sreće imali likovi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan nije izgubio već 23 utakmice u ligi, unatoč silnim problemima sa povredama.
Već 30 utakmica zaredom postižu golove. Već 3.put ove sezone se vraćaju nakon 2 gola zaostatka. Sve su to izuzetno bitne stvari i dobar pokazatelj da je ekipa na dobrom putu.
Već 30 utakmica zaredom postižu golove. Već 3.put ove sezone se vraćaju nakon 2 gola zaostatka. Sve su to izuzetno bitne stvari i dobar pokazatelj da je ekipa na dobrom putu.
- OldFashioned
- Kontakt:
6:40 - 7.40.
NAŠ najvjerniji navijač doslovno plače kad smo ga zabili za izjednačenje!
Kako me uvijek lik oraspoloži hah
THEO MIO THEO !!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Izgleda da su stvarno sjebali Benasera i da ga čeka duža pauza.

Gabbia je izgleda sjebao koljeno, tek treba vidjeti šta je u pitanju, ali prema njegovoj reakciji je izgledalo ozbiljno.
Gabbia je izgleda sjebao koljeno, tek treba vidjeti šta je u pitanju, ali prema njegovoj reakciji je izgledalo ozbiljno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio, Calabria - Kalulu-Romagnoli-Theo, Tonali-Kessie, Sale-Hakan-Rebić, Leao..
99% ovo je postava za srijedu, i dalje je to dosta ozbiljna ekipa, koja može puno toga.
99% ovo je postava za srijedu, i dalje je to dosta ozbiljna ekipa, koja može puno toga.
Bice zajebano ako Kessie dobije karton jer vezni red sa Krunicem mi bas ne ulijeva nada,mozda bi prije stavio vezu Hakan i Tonali nego Krunic i Tonali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.