Baš težak raspored, sreća pa imamo 9 bodova prednosti. Vjerovatno i konurentima nece biti lako,bice kikseva.Cora1946 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:55Ukoliko bi ostala ova situacija na tabeli, narednih 10 kola će biti baš pakleno
Željezničar (G)
Zrinjski (D)
Široki Brijeg (G)
Velež (D)
Borac (G)
Zrinjski (D)
Tuzla City (G)
Sloboda (D)
Lično bih volio da se gostovanja u Banja Luci i Širokom zamijene sa nekim drugim, ali to će sve zavisiti od položaja na tabeli.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno da smije,ovdje se prizivali razni igraci kao pojacanja,Zasto ne bi neko volio vidjeti Dzeku u nasem napadu...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:01Šta je problem reći koga bi voljeli gledati u dresu FK Sarajevo, jel se to ne smije?
I onako evo u Romi stalno nosi bordo opremu
jest vama dosadno u životu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- muhamedhulk
- Kontakt:
Buzdovan klasicni. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma pusti moderatora,on je i onako stalno na telefonu,pozelio ga neko,kad dodje na temu nije siguran je li tu ili prica sa doticnom...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:13Pa normalno, pisalo se o Baloteliu, sad problem ako se piše o Džeki. Šta je tu offtopic? Jel nam treba napadač? Treba. Jel trebamo pisati na tu temu? Trebamo. Evo ja sam samo iznio svoju želju i mišljenje. Ne razumijem zašto moderator ima problem s tim.Vanja8 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:10Naravno da smije,ovdje se prizivali razni igraci kao pojacanja,Zasto ne bi neko volio vidjeti Dzeku u nasem napadu...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:01
Šta je problem reći koga bi voljeli gledati u dresu FK Sarajevo, jel se to ne smije?
I onako evo u Romi stalno nosi bordo opremu

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koji je pozivni za Moldaviju?Vanja8 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:16Ma pusti moderatora,on je i onako stalno na telefonu,pozelio ga neko,kad dodje na temu nije siguran je li tu ili prica sa doticnom...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:13Pa normalno, pisalo se o Baloteliu, sad problem ako se piše o Džeki. Šta je tu offtopic? Jel nam treba napadač? Treba. Jel trebamo pisati na tu temu? Trebamo. Evo ja sam samo iznio svoju želju i mišljenje. Ne razumijem zašto moderator ima problem s tim.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nema on sta traziti kod moldavki,njega je ova nasa neka pritisla...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:17Koji je pozivni za Moldaviju?Vanja8 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:16Ma pusti moderatora,on je i onako stalno na telefonu,pozelio ga neko,kad dodje na temu nije siguran je li tu ili prica sa doticnom...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:13
Pa normalno, pisalo se o Baloteliu, sad problem ako se piše o Džeki. Šta je tu offtopic? Jel nam treba napadač? Treba. Jel trebamo pisati na tu temu? Trebamo. Evo ja sam samo iznio svoju želju i mišljenje. Ne razumijem zašto moderator ima problem s tim.![]()
Treba opet uvest ova obdanista, nakotilo se balavurdije na temi 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretno s tim oporavkom!ShofaII je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:48Da vas pozdravim sve i da ste mi zivi i zdravi slagali se mi ili ne. Cuvajte se korone hebena igrica pravo, ja se evo lijecim mjesec dana i nadam se da ce ova kontrola za dva dana biti kraj lijecenja. Shebalo me poprilično al kakve sam slucajeve vidio ja sam odlicno prosao.
Par puta sam ulazio da vidim sta pisete i vidim ista prica. Valjda cemo se i mi edukovati da budemo pozitivni i da nije vise interesantna neka borba jer je nasa borba donijela rezultate u kojima trebamo uzivat.
Imamo vlasnika koji je posvećen nasem klubu.
Imamo upravu koja svojim radom unapredjuje nas klub.
Sportski segment odlican.
Rezultati, svaka cast igracima i Vinku, i svima u klubu koji su ih okupili.
Bila je ovo prelijepa jesen.
Manite se ovih glupih rasprava u fazonu cija je cuna veca a gace niko ne smije da skine.
Sve ostalo si fino napisao, bezveze se vracamo na negativne stvari umjesto da uzivamo u ovom trenutku
Svaka cast Morto, to se ocekuje! Imate temu preevidjenu za vasa glupa prepucavanja, manite se nas koji zelimo o Sarajevu citati.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 13 dec 2020, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Amer Dupovac!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al smo izdominirali ovu polusezonu.
Sve i jedan trener je javno rekao da smo najbolja ekipa i da smo najviše pokazali.
Svi su izgubili nadu da nas mogu stići, njihove ambicije više nisu prvo mjesto, ubili smo im i pomisao i neke kombinacije za eventualnu titulu. Ni ne sanjaju je više.
Zašto? Zato što smo ubjedljivo najviše pokazali iako smo uvijek imali problema sa povredama i kartonima, najviše od svih, i opet dominacija. Šta bi bilo da su nas ti problemi zaobišli? Dalje, niko nam ništa od sudija nije poklonio niti nas pogurao a bilo je štetnih odluka na našoj strani koje su uticale na neke rezultate (ikseve). Bez poraza, najviše pobjeda, najviše datih golova, najmanje primljenih.
Šlag na tortu su ovi rezultati u zadnja dva kola što su nas baš odvojili od ostalih. Od drugog do šestog na tabeli razlika je minimalna, bit će između njih krvi u borbi za evropu, bit će potkvačanja nogu, mutnih radnji i svega ostalog, a mi to posmatramo sa vrha i smijemo se.
Daleko od toga da smo uzeli tituli, ima još dosta posla do iste ali smo na prvom putu. Bit će pravo zanimljivo pratiti naredne korake uprave i Nama i kako će posložiti ove kockice oko igračkog kadra, a svi znamo gdje smo najtanji. Kako god, imaju podršku mene i vjerujem velike većine navijača, da ne kažem svih, jer rezultati i napredak kluba je jedino što prave navijače zanima.
Sve i jedan trener je javno rekao da smo najbolja ekipa i da smo najviše pokazali.
Svi su izgubili nadu da nas mogu stići, njihove ambicije više nisu prvo mjesto, ubili smo im i pomisao i neke kombinacije za eventualnu titulu. Ni ne sanjaju je više.
Zašto? Zato što smo ubjedljivo najviše pokazali iako smo uvijek imali problema sa povredama i kartonima, najviše od svih, i opet dominacija. Šta bi bilo da su nas ti problemi zaobišli? Dalje, niko nam ništa od sudija nije poklonio niti nas pogurao a bilo je štetnih odluka na našoj strani koje su uticale na neke rezultate (ikseve). Bez poraza, najviše pobjeda, najviše datih golova, najmanje primljenih.
Šlag na tortu su ovi rezultati u zadnja dva kola što su nas baš odvojili od ostalih. Od drugog do šestog na tabeli razlika je minimalna, bit će između njih krvi u borbi za evropu, bit će potkvačanja nogu, mutnih radnji i svega ostalog, a mi to posmatramo sa vrha i smijemo se.
Daleko od toga da smo uzeli tituli, ima još dosta posla do iste ali smo na prvom putu. Bit će pravo zanimljivo pratiti naredne korake uprave i Nama i kako će posložiti ove kockice oko igračkog kadra, a svi znamo gdje smo najtanji. Kako god, imaju podršku mene i vjerujem velike većine navijača, da ne kažem svih, jer rezultati i napredak kluba je jedino što prave navijače zanima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nek ovi retardi iz saveza uvedu da se moze vise stranaca registrovati tada bi imali malo vise prostora sto se tice igraca
-
- Kontakt:
Kome sve istice ugovor na ljeto?
Ekipa za Europu se pravi sad u januaru, nema od ljetnog prelaznog roka nista, uglavnom pojacanja kasno dodju a mi rano krecemo s kvalifikacijama tako da ocekujem u ovom roku 2-3 pojacanja i produženje ugovora ovim sto isticu na ljeto. S tim bi odradili velik posao sto se tice titule a moglo bi se onda i u europi puno ocekivati.
Ekipa za Europu se pravi sad u januaru, nema od ljetnog prelaznog roka nista, uglavnom pojacanja kasno dodju a mi rano krecemo s kvalifikacijama tako da ocekujem u ovom roku 2-3 pojacanja i produženje ugovora ovim sto isticu na ljeto. S tim bi odradili velik posao sto se tice titule a moglo bi se onda i u europi puno ocekivati.
Skoro je neko pisao, ali od bitnijih mislim da su tu Rahmanovic, Tatar, Oremus i Milicevic.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:44Kome sve istice ugovor na ljeto?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Svi jako bitni, nadam se da ce biti rijeseno na najbolji nacin. Loša iskustva imamo s produženjem i odlascima Duljevica, Sarića, Adukora, vjerujem da je sad ipak drugacije.Napapijri je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:47Skoro je neko pisao, ali od bitnijih mislim da su tu Rahmanovic, Tatar, Oremus i Milicevic.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:44Kome sve istice ugovor na ljeto?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Bing [Bot], Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Lecler, nedimmmm1337, SamoDaKazeem i 88 gostiju.