Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Još mu Handžić promaši jednu ili dvije asistencije u svakoj utakmici.
- Chapman1886
- Kontakt:
Hebem ti nije stid ih stavljati bilo kakvu poveznicu s onom brukom od sinoć na zvaničnuforgempp je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:03Hhahahahahahahaha, ovi standardni klauni se nikako ne mogu pomiriti s tim da Rahmanovic igra u repci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:32Autolakirer ušao i pokazao barem za 1 klasu više od Rahe.
Ko ima to bolji na njegovoj poziciji trenutno?
Hajradinovic? Hotic? Milicevic? Pravo su se pokazali svi.
9 golova i 8 asistencija... Ako ne zasluzuje da igra u repci, onda nikad nikog iz PLBiH ne treba pozvati vise.

Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koga briga.forgempp je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:03Hhahahahahahahaha, ovi standardni klauni se nikako ne mogu pomiriti s tim da Rahmanovic igra u repci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:32Autolakirer ušao i pokazao barem za 1 klasu više od Rahe.
Ko ima to bolji na njegovoj poziciji trenutno?
Hajradinovic? Hotic? Milicevic? Pravo su se pokazali svi.
9 golova i 8 asistencija... Ako ne zasluzuje da igra u repci, onda nikad nikog iz PLBiH ne treba pozvati vise.

Guraju se Sarajevski propaliteti kako bi se nekako prodali, Raha moze samo u Turskoj cvajti kao i njegov haver Tatar.
Raha sinoć ni jedan duel ne moze osvojiti, ni jednu loptu nije kako treba primirio i CAM koji nije stvorio ni jednu priliku.
Nikog nije briga što fanboy-aš jednog od gorih igrača koji je prošao kroz repku.
Da kriminalci ne vode savez, i da se drže principa, ni jedan odron iz plbih ne bi igrao. Ali vama izgleda takvo stanje i 4ti šeširi odogvaraju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Do 4. šešira su uglavnom kroz reprezentaciju prodefilirali i lakše dobijali šansu razni Adnani Mravci iz dijaspore.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:14Guraju se Sarajevski propaliteti kako bi se nekako prodali, Raha moze samo u Turskoj cvajti kao i njegov haver Tatar.
Raha sinoć ni jedan duel ne moze osvojiti, ni jednu loptu nije kako treba primirio i CAM koji nije stvorio ni jednu priliku.
Nikog nije briga što fanboy-aš jednog od gorih igrača koji je prošao kroz repku.
Da kriminalci ne vode savez, i da se drže principa, ni jedan odron iz plbih ne bi igrao. Ali vama izgleda takvo stanje i 4ti šeširi odogvaraju.
Dodze prvi put iz hebene BHPL lige i bolje odigra od standardnih prvotimaca u rep.
Ja bih se zapito zasto smo tu gdje jesmo in onoj sramotnoj utakmici protiv S Irske.
Ja bih se zapito zasto smo tu gdje jesmo in onoj sramotnoj utakmici protiv S Irske.
Ide momak u ligu petice sigurno i mora startati u reprezentaciji jer nam bas ovakav tip igraca fali. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Upalili se ko kutnjaci
Kriv je Rahmanovic za sve, dosao je da se proda hahahahahaha. Taman ce se iz ovakve reprezentacije prodat, davno se on mogao prodati da je htio
,
kad smo kod prodaje, garant se moraju prodati ovi talenti tipa Hadzic, Nastic, Piric... Pa jedan Demirovic ne moze dobit priliku ni u prijateljskoj.
E moj ti komplexsahu heralde. Nije meni sto ti pljujes vecinu igraca i savez, vec sto pljujes neke momke koji nisu krivi ni 1%. Ili ih npr prepljujes pa ispadnu kao da su invalidi. Rahmanovic bio najbolji sinoc.
Isto kao da ima 35g a ne 26g.
Mora odigrati i 2 sljedece utakmice i to u prvoj postavi, boljeg nemamo na ovoj poziciji.

Kriv je Rahmanovic za sve, dosao je da se proda hahahahahaha. Taman ce se iz ovakve reprezentacije prodat, davno se on mogao prodati da je htio

kad smo kod prodaje, garant se moraju prodati ovi talenti tipa Hadzic, Nastic, Piric... Pa jedan Demirovic ne moze dobit priliku ni u prijateljskoj.
E moj ti komplexsahu heralde. Nije meni sto ti pljujes vecinu igraca i savez, vec sto pljujes neke momke koji nisu krivi ni 1%. Ili ih npr prepljujes pa ispadnu kao da su invalidi. Rahmanovic bio najbolji sinoc.
Mora odigrati i 2 sljedece utakmice i to u prvoj postavi, boljeg nemamo na ovoj poziciji.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mislim da je ovdje problem i ime kluba FK Sarajevo.forgempp je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:44Upalili se ko kutnjaci![]()
![]()
![]()
![]()
Kriv je Rahmanovic za sve, dosao je da se proda hahahahahaha. Taman ce se iz ovakve reprezentacije prodat, davno se on mogao prodati da je htio,
Garantujem da bi sto puta bio manji hajp da ime grada nije u imenu kluba.
Mrznja prema savezu koji ima sjediste u Sarajevu se prenosi na grad, pa onda i na istoimeni klub.
Da su Nalic ili Balic odigrali kao Rahman bili bi hvalospjevi na sve strane.harixs je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:55Mislim da je ovdje problem i ime kluba FK Sarajevo.forgempp je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:44Upalili se ko kutnjaci![]()
![]()
![]()
![]()
Kriv je Rahmanovic za sve, dosao je da se proda hahahahahaha. Taman ce se iz ovakve reprezentacije prodat, davno se on mogao prodati da je htio,
Garantujem da bi sto puta bio manji hajp da ime grada nije u imenu kluba.
Mrznja prema savezu koji ima sjediste u Sarajevu se prenosi na grad, pa onda i na istoimeni klub.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Rahmanovica je*e zato sto igra za Sarajevo. Ja sam navijač Sarajeva i trudim se biti objektivan, kažem šta mislim. Rahman je za repku, Tatar nije npr.
Problem su prepucavanja navijača Sarajeva i navijača Želje, a s treće strane dolaze oni koji mrze sve sto ima veze sa Sarajevom kao gradom, pa tek onda sa klubovima.
Da je Rahmanovic kao igrač iz nekog tima iz Austrije dobio poziv, ne bi imao ni 10 stranica na temi, ali ovako kompleksaši se pale, iako je lik za prvih 11 trenutno.
Jbg sebi treba priznati, loši smo. Nekad je Miske bio tu, sad se vrte Rahmanovic, Hajradinovic...
Tako je to u zivotu, danas jesi, sutra nisi.
Problem su prepucavanja navijača Sarajeva i navijača Želje, a s treće strane dolaze oni koji mrze sve sto ima veze sa Sarajevom kao gradom, pa tek onda sa klubovima.
Da je Rahmanovic kao igrač iz nekog tima iz Austrije dobio poziv, ne bi imao ni 10 stranica na temi, ali ovako kompleksaši se pale, iako je lik za prvih 11 trenutno.
Jbg sebi treba priznati, loši smo. Nekad je Miske bio tu, sad se vrte Rahmanovic, Hajradinovic...
Tako je to u zivotu, danas jesi, sutra nisi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nikog ne hvalim a i ne kudim ali ja nisam nista sinoc vidio od nasih igraca pozitivno
Brz oporavak majstore, trebas nam spremam za kvalifikacije za SP.
Majstore, sve je na tebi, uz tvoj puni angazman SP nije daleko.
-
- Kontakt:
Amara treba angazovati kao strucnog saradnika u strucbom stozerz.
Klupa
Majstore sretno u Betisu, nadam se da si zadovoljan licnim uslovima. Cifra od 3 miliona eura Ssrajevu nije mala opravdaj ukazano povjerenje.
Zamisli mentalnog sklopa da ga se sad sjetis nekad ko grom iz vedra neba i da bacis jedno ismijavanje

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.