Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Njemu je famelija unistila ozbiljnu karieru, kad su mu utupili u mozak da mora u ZG da bi bio prva violina.
Tad je trebao u Olympiakos kad je mogao i imati ozbiljan razvoj.
Guzobran njemu jos vaik govori da je najbolji.
Tad je trebao u Olympiakos kad je mogao i imati ozbiljan razvoj.
Guzobran njemu jos vaik govori da je najbolji.
dobre guzove ima Belma
Ovaj Aspect je stvarno klaun, kaze vise vjeruje izjavama trenera Detroita nego mojim izjavama hahaha kao da sam ja davao neke izjave. Sve sto ja radim je da citam realno sta ko kaze i pokusavam izvuci neki zakljucak iz toga koji napisem, to sto se tebi ne svidja to je tvoj problem. Ja sam tu izjavu trenera prepoznao kao sablonsku izjavu kakvih sedmicno imas na stotine od svakog trenera o svojim igracima, ti si u njoj prepoznao da ce Musa imati minutazu i to je ok, vidjecemo ko je bio upravu.
Ja cvrsto stojim iza svog misljenja da je Musa od starta precijenjen, da nema kvalitet za NBA, cak ni za najlosije ekipe i stojim iza toga. Vi koji tvrdite drugacije ove sezone vise nemate izgovora u jakoj ekipi koji ste koristili u Bruklinu (mada i tamo to nije stajalo lik je igrao garbage time u euroligaskom timu Bruklina u balonu), sada cemo da vidimo ko je bio u krivu.
Ja cvrsto stojim iza svog misljenja da je Musa od starta precijenjen, da nema kvalitet za NBA, cak ni za najlosije ekipe i stojim iza toga. Vi koji tvrdite drugacije ove sezone vise nemate izgovora u jakoj ekipi koji ste koristili u Bruklinu (mada i tamo to nije stajalo lik je igrao garbage time u euroligaskom timu Bruklina u balonu), sada cemo da vidimo ko je bio u krivu.
Način na koji ulaziš u diskusije, najčešće bez ikakvih argumenata, tvrdoglavo i pametujući, izokrećući apsolutno svaku rečenicu što iko uputi prema tebi na način kako tebi paše i sad me nazivaš klaunomjapa je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:17Ovaj Aspect je stvarno klaun, kaze vise vjeruje izjavama trenera Detroita nego mojim izjavama hahaha kao da sam ja davao neke izjave. Sve sto ja radim je da citam realno sta ko kaze i pokusavam izvuci neki zakljucak iz toga koji napisem, to sto se tebi ne svidja to je tvoj problem. Ja sam tu izjavu trenera prepoznao kao sablonsku izjavu kakvih sedmicno imas na stotine od svakog trenera o svojim igracima, ti si u njoj prepoznao da ce Musa imati minutazu i to je ok, vidjecemo ko je bio upravu.

Doduše vjerovatno je to isto kao što sam ja napisao da se nasmijem na tvoje postove, hajd znaj kako su tebe u tvom selu učili da pišeš, čitaš i komuniciraš.
Uštedit ću sebi vremena tako što neću imati priliku da više čitam tvoje postove, žao mi je što nisam i ranije tako uradio (dok nisam imao računa nisam imao izbora, sad itekako imam). Budi mi pozdravljen.

- Chapman1886
- Kontakt:
Ti ocito nemas pojma sta znaci pojam argument kada tako valjas nebuloze da ja ulazim bez argumenata u rasprave. Jedini koji ovdje ulaze bez argumenata su likovi poput tebe klasicni navijaci koje nose emocije i taj nekakav nacionalni ponos pa sa tim cvikama na glavi se nekima Musa cinio kao neko ko se moze porediti sa Doncicem (ponavljam jos jednom jedini forumi na svijetu dje je neko te usporedbe pravio su bosanski, svugdje drugo to nije bilo ni diskusije u sali). Sada ti se sa tim istim subjektivnim cvikama cini da ce Musa imati minutazu, i ok haj da i to vidimo, jesam li aj bio upravu da je izjava sablonska ili fakat ovaj ozbiljno racuna na Musu, nadam se da ces se javiti poslije nekog vremena kada se sve iskristalise.Aspect je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:10Način na koji ulaziš u diskusije, najčešće bez ikakvih argumenata, tvrdoglavo i pametujući, izokrećući apsolutno svaku rečenicu što iko uputi prema tebi na način kako tebi paše i sad me nazivaš klaunomjapa je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:17Ovaj Aspect je stvarno klaun, kaze vise vjeruje izjavama trenera Detroita nego mojim izjavama hahaha kao da sam ja davao neke izjave. Sve sto ja radim je da citam realno sta ko kaze i pokusavam izvuci neki zakljucak iz toga koji napisem, to sto se tebi ne svidja to je tvoj problem. Ja sam tu izjavu trenera prepoznao kao sablonsku izjavu kakvih sedmicno imas na stotine od svakog trenera o svojim igracima, ti si u njoj prepoznao da ce Musa imati minutazu i to je ok, vidjecemo ko je bio upravu.
Ja cvrsto stojim iza svog misljenja da je Musa od starta precijenjen, da nema kvalitet za NBA, cak ni za najlosije ekipe i stojim iza toga. Vi koji tvrdite drugacije ove sezone vise nemate izgovora u jakoj ekipi koji ste koristili u Bruklinu (mada i tamo to nije stajalo lik je igrao garbage time u euroligaskom timu Bruklina u balonu), sada cemo da vidimo ko je bio u krivu.dovoljno govori o tebi, i tvom odgoju.
![]()
Doduše vjerovatno je to isto kao što sam ja napisao da se nasmijem na tvoje postove, hajd znaj kako su tebe u tvom selu učili da pišeš, čitaš i komuniciraš.
Uštedit ću sebi vremena tako što neću imati priliku da više čitam tvoje postove, žao mi je što nisam i ranije tako uradio (dok nisam imao računa nisam imao izbora, sad itekako imam). Budi mi pozdravljen.![]()
-
- Kontakt:
Momak igra kosarke u NBA,sjedi na klupi(nebitno)uzima milione, kasnije ce u evropu u jak klub sigurno uzivat u zivotu a sirotinja se kolje po forumu. 

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Da li uzima milione je potpuno nebitno za kosarkaski forum i nije nikakva satisfakcija za ljubitelje kosarke.
Igrački uspon ili pad je relevantna tema za raspravu.
Igrački uspon ili pad je relevantna tema za raspravu.
Da je neko napisao da ce Musa imati finansijskih problema kada dobije nogu iz NBA pa bi i shvatio taj gore post. Ali dobro ako ce nekome to biti satisfakcija evo da se i ja slozim Musa ce i ove sezone zaraditi brdo love dovoljne da zivi do kraja zivota da ku?cem ne mrdne, ja se sa tim slazem i cestitam fanovima Muse jer je isti rijesio egzistencijalno pitanje do kraja zivota.
Veceras oept igraju sa Knicksima.Valjda napokon dobije priliku, pola onih od prije 2noci nisu nista pokazali
-
- Kontakt:
Jedina dobra stvar su te pare što će uzeti što se tiče NBA , i ništa više .Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 09:43Momak igra kosarke u NBA,sjedi na klupi(nebitno)uzima milione, kasnije ce u evropu u jak klub sigurno uzivat u zivotu a sirotinja se kolje po forumu.![]()
Zašto misliš da će u Evropu u jak klub ? To i većina misli na ovoj temi , može li iko napisati na osnovu čega imaju takvo mišljenje ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Vjerovatno na primjeru ostalih europskih igraca koji se nisu snasli u Nba (neki su cak gore od Muse) pa odmah po povratku igrali za najace klubove.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:50Jedina dobra stvar su te pare što će uzeti što se tiče NBA , i ništa više .Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 09:43Momak igra kosarke u NBA,sjedi na klupi(nebitno)uzima milione, kasnije ce u evropu u jak klub sigurno uzivat u zivotu a sirotinja se kolje po forumu.![]()
Zašto misliš da će u Evropu u jak klub ? To i većina misli na ovoj temi , može li iko napisati na osnovu čega imaju takvo mišljenje ?
Toko Shengelia-Baskonia,Nedovic-Valencia,Tavares-Real,Papagiannis-Panata,Thanasis Ante.-Andora,...itd.
Bez obzira na njihov ucinak Nba je velika reklama i promocija za Euro ekipe.
Ma ne radi se o tome. Poenta je da ova jedna prijateljska utakmica ne mijenja nista. On ako se ne uspije izboriti za minute u ovoj sezoni, njemu je Evropa i gotovo. Nema tu puno filozofije. Dosao je u ekipu gdje je konkurencija na njegove dvije pozicije medju najlosijim u ligi i ako se tu ne nametne, onda definitivno nema sta traziti u nba. Medjutim, ako ne i losiju konkurenciju je imao jedno vrijeme u Brooklynu, pa se nije uspio nametnuti. Ovo mu je druga prilika i sve ce biti jasno ako ni nju ne iskoristi. Nadati se da ce bar veceras dobiti koju minutu.
- kupus army
- Kontakt:
U koliko nocas pocinje utakmica?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
1:15
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hocel dobit vcs sansu?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ima li neki fin link ? Hvala 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Evo bratko sacuvaj sebi negdje da imas za sve utakmice, ja ga odavno koristim:
http://nba-streams.xyz/
Nadjes utakmicu i izaberes cak i kojeg ces komentatora, msm za koji tim on navija, samo kliknes vcs na Detroitov grb.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
E hvalaforgempp je napisao/la: ↑14 dec 2020, 01:15Evo bratko sacuvaj sebi negdje da imas za sve utakmice, ja ga odavno koristim:
http://nba-streams.xyz/
Nadjes utakmicu i izaberes cak i kojeg ces komentatora, msm za koji tim on navija, samo kliknes vcs na Detroitov grb.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, StevieG8 i 22 gosta.