Pripremne su utakmice tako da svi ocekujemo da dobije koje minute, ako je zdrav i spreman za igru, ja ga ocekujem na terenu nocas

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pripremne su utakmice tako da svi ocekujemo da dobije koje minute, ako je zdrav i spreman za igru, ja ga ocekujem na terenu nocas
Nije to liga kriva, samo je nama u Bosni bitno sta je on uradio na kadetskom prvenstvu.. Nesto ne vjerujem da ce dobiti priliku prije ovih na njegovoj poziciji koji su se do sad pokazali, ili Jacksona koji je bio 4i pik na draftu, ako bas ne bude mnogo mnogo bolji od njih na treninzima
Da nisu u pitanju pripremne utakmice, rijec ja ne bih rekao. Ovako, ne mogu da vjerujem da mu ne moze dati tih 5 minuta da barem osjeti kako je igrati s novim saigracima. Nemojte mi reci da u nekim timovima ne igraju 3x losiji od njega (a vala su i ovi u Pistonsima sve zvijezda do zvijezde), ili starci koji imaju gotovo 40 godina. Jednostavno, milion nelogicnosti u ligi koju osim 10-ak posljednjih utakmica RS ne vrijedi ni gledati (PO ne racunam).JHam je napisao/la: ↑14 dec 2020, 01:47Nije to liga kriva, samo je nama u Bosni bitno sta je on uradio na kadetskom prvenstvu.. Nesto ne vjerujem da ce dobiti priliku prije ovih na njegovoj poziciji koji su se do sad pokazali, ili Jacksona koji je bio 4i pik na draftu, ako bas ne bude mnogo mnogo bolji od njih na treninzima
Imas samo par pripremnih utakmica a mnogi nisu igrali od marta, nesto ne vjerujem da ce puno rotirati one koje ne planira igrati, cak sta vise mislim da vece sanse za par minuta ima Ball nego Musa, da eto dobihe par minuta prije otkaza. Po cemu su ti neki, sto igraju, 3x losiji od Muse? Sta je to Musa pokazao u seniorskoj kosarci da ti garantujes da su ti neki losiji od njega? Ja sam misljenja, da sad ubacis nekog ko je tek upisao college, da je u Top100 igraca srednjih skola, da su vece sanse da dobije minute nego Musa, jer do sad ni jednu sansu nazalost nije iskoristioFederer17 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 02:00Da nisu u pitanju pripremne utakmice, rijec ja ne bih rekao. Ovako, ne mogu da vjerujem da mu ne moze dati tih 5 minuta da barem osjeti kako je igrati s novim saigracima. Nemojte mi reci da u nekim timovima ne igraju 3x losiji od njega (a vala su i ovi u Pistonsima sve zvijezda do zvijezde), ili starci koji imaju gotovo 40 godina. Jednostavno, milion nelogicnosti u ligi koju osim 10-ak posljednjih utakmica RS ne vrijedi ni gledati (PO ne racunam).JHam je napisao/la: ↑14 dec 2020, 01:47Nije to liga kriva, samo je nama u Bosni bitno sta je on uradio na kadetskom prvenstvu.. Nesto ne vjerujem da ce dobiti priliku prije ovih na njegovoj poziciji koji su se do sad pokazali, ili Jacksona koji je bio 4i pik na draftu, ako bas ne bude mnogo mnogo bolji od njih na treninzima
Podavno sam prestao pisati postove duze od 5 recenica, ali eto izgleda da cu sada morati.JHam je napisao/la: ↑14 dec 2020, 02:12Imas samo par pripremnih utakmica a mnogi nisu igrali od marta, nesto ne vjerujem da ce puno rotirati one koje ne planira igrati, cak sta vise mislim da vece sanse za par minuta ima Ball nego Musa, da eto dobihe par minuta prije otkaza. Po cemu su ti neki, sto igraju, 3x losiji od Muse? Sta je to Musa pokazao u seniorskoj kosarci da ti garantujes da su ti neki losiji od njega? Ja sam misljenja, da sad ubacis nekog ko je tek upisao college, da je u Top100 igraca srednjih skola, da su vece sanse da dobije minute nego Musa, jer do sad ni jednu sansu nazalost nije iskoristio