feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:35
Steta za onakvu ekipu, steta za onakvog trenera koji je najvecu revoluciju donio u engleski fudbal. Kad sad vidim navijace Lidsa ili nekog posrnulog velikana vidim sebe ko navijaca Arsenala za 10 15 godina i sto je najgore ponosan sam na to.. Ko istinski ljubitelj fudbala dodje mi da suzu pustim zbog svega ovoga u mom klubu..
Ne seri
Mene ovo ni ne pogađa više. Ja sam bio ubijeđen da mi, ovakvi kakvi smo, Burnleya nećemo dobiti ali sam očekivao remi što nam dođe isto kao i poraz.
Da ne bude remi, pobrinuo se Xhaka. I onda trener poslije meča direktno proziva igrače jer eto navodno, taj crveni je kriv što mi nismo dobili. Isto kao i protiv Lica iako se ni tada ni sinoć nismo sastavili s loptom i prije crvenog. Ko je kriv za to ako nije majmun s klupe? Kad ti protiv Burnleya teško iznosiš loptu sa svoje polovice onda vidiš koliko je sati
Još jedna zanimljiva činjenica: Od kada nas je majmun preuzeo, Arsenal je dobio 7 crvenih kartona. Prvi klub ispod ima tek 3.

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”