Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Championship i Coca Cola League 1&2
Midlsbro - Notingem i Skantorp - Preston odgođene. Ostale bi se trebale igrati. QPR - Swansea je najzanimljivija utakmica i uz to ce biti live na SK+.
Pored ove tekme, paznju treba obratiti na meceve Leicestera i Leedsa te Cardiffa i Coventrya. Svakako zanimljivo kolo, prvo od 4 u sljedecih 10 dana.
Pored ove tekme, paznju treba obratiti na meceve Leicestera i Leedsa te Cardiffa i Coventrya. Svakako zanimljivo kolo, prvo od 4 u sljedecih 10 dana.
Side before self
Gledao sam danas malo na poslu Coventry-QPR.Gledao sam do neke 70.minute i QPR ponovo veoma dobro izgledao na terenu.
Prvo je Westwood ubacio loptu u sopstvenu mrezu,da bi zatim Smith da asistenciju Tarabta pogodio za konacnih 2:0.
QPR je iz tekme u tekmu sve blizi plasmanu u EPL.
Prvo je Westwood ubacio loptu u sopstvenu mrezu,da bi zatim Smith da asistenciju Tarabta pogodio za konacnih 2:0.
QPR je iz tekme u tekmu sve blizi plasmanu u EPL.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
forest skroz zgazio derbya u lokalnom derbiju, 5-2! svaka im cast po meni su oni glavni favoriti da skoce na 2.mjesto, ovi ostali stalno kiksaju.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Forest bi i volio i premier ligi, to je stari poznati klub, suvenir engleskog fudbala 

Big club, great history, Nottm Forest.
plus imaju najbolje navijace u midlandsu 

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
neznam za navijace, al od klubova koji nisu u premiershipu, znam da najbolje ima Luton
da dodam da ni navijaci Wednesdaya nisu daleko od njih, licno meni najdrazi klub iz nizih liga.

-
- Kontakt:
milvol dominiraonoffon je napisao/la:neznam za navijace, al od klubova koji nisu u premiershipu, znam da najbolje ima Lutonda dodam da ni navijaci Wednesdaya nisu daleko od njih, licno meni najdrazi klub iz nizih liga.
- mexy_whites
- Kontakt:
Kakav ba Milwall ne mogu svoj stadion da napune a tek gostovanja. Oko njih se diže pompa zbog rivalstva s WH.
Side before self
sta ima docklandsmexy_whites je napisao/la:Kakav ba Milwall ne mogu svoj stadion da napune a tek gostovanja. Oko njih se diže pompa zbog rivalstva s WH.

-
- Kontakt:
Oni su jedini pravi "navijaci" u engl. , momci imaju damu i to velika 

Kakva muda ba, na osnovu cega si to zakljucio ? na osnovu filma
Eto ti u mom potpisu klip kako im ICF rusi dva paba jos dok su najjaci bili cc 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
-
- Kontakt:
Ne na osnovu filmovahammers je napisao/la:Kakva muda ba, na osnovu cega si to zakljucio ? na osnovu filmaEto ti u mom potpisu klip kako im ICF rusi dva paba jos dok su najjaci bili cc

bushwackersi se odlicno nose na pre-teskim gostovanjima, recimo kao npr. u budimpesti, dok drugi jedva izdrze u palermu..
Cuj jedva
na svom teritoriju bjeze ko pickice
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
- mexy_whites
- Kontakt:
Daj ba molim te po cemu ti mjeris ko su kakvi navijaci? Po tome sto su kao "zajebani"? Prvo, ti pojma nemas o tome jer si samo isao par puta na utakmice Millwalla. Drugo ne moze bit zajebana grupica od 20 ljudi.Steve je napisao/la:bushwackersi se odlicno nose na pre-teskim gostovanjima, recimo kao npr. u budimpesti, dok drugi jedva izdrze u palermu..
Evo npr. ja nisam nikad isao na utakmicu Leedsa(jer nemam para) i ne mogu ti ni govoriti o tome koja je navijacka grupa zestoka, zajebana a koja ne. Al ne mozes ni ti meni pricati jer nisi ti "taj lik" koji ide svaku tekmu Millwalla pa da znas nesto vise od mene. Mozes mi pricat "ja znam, pricaju mi neki redari, imam ljude" al okaci to macku o rep.
Ja ti govorim da Leeds npr. ima mnogo bolje navijace po atmosferi na tribinama koju prave, po tome sto svako gostovanje ispunimo svoju tribinu, po tome sto gotovo svaki tim ima sell out protiv nas. Ne mozes Millwall porediti s Leedsom niti bilo kojim vecim timom zbog brojnosti navijaca. Vas 290 dodje na gostovanje, i ako igrate protiv tima koji ima 10 000 domacih navijaca, vi ste onda na toj tekmi misevi.
Evo citiracu i jednog momka sa burek foruma. Sve je objasnio. I upravo zbog toga je razumljivo da Millwall i ne moze imati neku vecu skupinu navijaca.
"Nemoj pogrešno da me shvatiš, ja ne mrzim Milvol... kad me neko pita šta mislim o njima meni to dođe kao da me neko pitao za Milton Kins. Potpuno sam ravnodušan. Nego me nervira kad dođu pojedinci da porede Milvol sa Lidsom. Pa to je kao porediti Kolubaru sa Partizanom, s tim što je Kolubara igrala polufinale kupa sa Ofkom 2006.
Lids je tri puta bio šampion Engleske, 6 puta vicešampion, osvajač FA kupa i još 3 puta igrao finale, osvojio Liga kup, osvojio Čeriti Šild 2 puta, osvojio 2 puta Kup sajamskih gradova i jednom igrali finale, igrali finale Kupa pobednika kupova i Kupa Šampiona.
I eto šta je Lids uradio pa opet nije među najvećim engleskim klubovima. Jeste veliki, ali nije među najvećim.
A ako Milvol po tebi treba da stoji rame uz rame sa ovakvim klubom, onda nazdravlje ti pamet, ja i ti nemamo šta dalje da pričamo."
Side before self
ovo što je neko nabrajo šta je sve Leeds osvojio u svojoj historiji nema nikakve veze s navijačima...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- mexy_whites
- Kontakt:
omG pa nece jedan Metalac sa Sarenjaka imat 30 000 navijaca. Radi se o velicini klubova, a to svakako ima veze sa navijacima. Kakvi god bili navijaci Millwalla njih ima 200 300 na gostovanjima. O tome se radi. Ne mogu napraviti atmosferu.muXmania je napisao/la:ovo što je neko nabrajo šta je sve Leeds osvojio u svojoj historiji nema nikakve veze s navijačima...
Side before self
@mexy: ti nisi engleske vidio ocima i meni valjas ovdje neke price?! pa covjece bio sam tamo u tome WCu sto vi nazivate elland road, vidio sam sve svojim ocima i tu opasnu atmosferu sto su kreirali 22.000 "navijaca" tog tvoga leedsa. pre-smijesno je to bilo vidjeti covjece(pogotovo nakon 0-2)! ne trebas meni pricati bajke o navijacima leedsa, otidji malo po ENG forumima i raspitaj se sta drugi englezi misle o tim navijacima pa ces vidjeti bolnu istinu.. i glupo je reci da nemozes stvoriti atmosferu ako nebude preko 1.000 ljudi na gostovanju, to je dokaz da pojedinci nemaju pojma o navijackoj kulturi vez sjede za PCom i pametuju. evo ti jedan primjer, u portsmouthu oko 1.300 millwallovaca koji su pjevali skoro svi 90 minuta(veoma neobicno za engleske navijace danas, valjda znas to), dok u fulhamu preko 4.000 spammersa pa se cuju 3 puta tokom cijelog prvog poluvremena
kanite se gluposti ovdje po forumima, pricate o stvarima sto gledate po youtube i danny dyer filmove/dokumentarce, treba se prvo sam uvjerit kakve su stvari na otoku, popricati malo s ljudima koji imaju iskustva sto se tice neki stvari a ne bubati ovdje.. to bi bilo isto da ja sad pametujem o BH tifo sceni a jednom bio na domacoj utakmici
a sto se tice firme leedsa, tu se nema stvarno sta govoriti, popuse ga gdje god idu, pa to bio istanbul, millwall, wolves, p.ederski brighton, forest, sheff wed etc etc

everytime leeds get done its never there "proper" lads there poor these days ! cctv never lies u got done
Leeds melting from Brighton. Jesus christ.
LUFCHAZ Theres more than 7 you can see that dick head. They called it on, if someone calls it on your gonna take the invitation. There were no Children in the pub it was half 9 at nite you fanny. Most of Leeds hid in the pub it aint hard you dirty northern monkey.

Big hard northerners getting done by 'soft southerners'... again!
Our turn today. If they show, which I doubt they will. No show bottle jobs hate coming to London. Always excuses. A couple of years ago it was because they had Doncastor the week before!!
leeds, spamersi i ostali smijesni klubovi nemogu se mjeriti ni po cemu sa Millwallom. Srčanost, borbenost, brojnost, uvjek je bilo to sinonim za Millwall, dok su ostali slabi u tome i svi su u pet deka. Naravno, kad kazem ostali, mislim na ove sto se dizu iznad Millwalla, barem ovdje na forumu.
Iduca tekma Sove igraju protiv Huddersfielda. Karte za goste vec rasprodane

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 4 gosta.