Tišina.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mutavi 1921 
Tišina.
Tišina.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pametnije ti se brinuti o nekim drugim pitanjima.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:13mi smo prosli Zetu iz Crne Gore
a Zeta je igrala play off EL sa PSV-einchovenom
tako da samo ovaj podatak je pametnom dostatan
Kad ce skupstina? Hoce li biti plata? Ide li Stilic? Sta ce Brko reci?
PSPHM
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa nije valjda da boli toliko ovaj moj postJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:46Pametnije ti se brinuti o nekim drugim pitanjima.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:13mi smo prosli Zetu iz Crne Gore
Ja samo iznosim istinu
Sad ce izvlacenje EL, koga ce Sarajevo izvuci 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nikad mene ne boli sto kmeljavci nesto kazu, vecinom su to poglupi ljudi. Generalno sto ih iz zivota znam, nego ti kazem da imas pametnijih stvari za brinut.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:59Pa nije valjda da boli toliko ovaj moj postJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:46Pametnije ti se brinuti o nekim drugim pitanjima.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:13mi smo prosli Zetu iz Crne Gore
Ja samo iznosim istinu
Zaboravih, nikom te nedamo.
PSPHM
- svrakino1921
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
To da se malo relaksiras od pracenja sudjenja u Haggu, pa pratis izvlacenje?
PSPHM
Da nije razlika tolika izmedju liga, tj. O tom smo poceli pricati, razlika je u terenima i budzetima, sto je naravno malo cudno pricati kad "budzet" zvezde i partizana kako si sam naveo zavisi od drzave i trenutne partije na vlasti...milionsko dugovanje koje se ne smanjuje ne predstavlja problem za komisiju za licenciranje itd. Ili npr. vodjenje regionalnih igraca kao domacih...marconato je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:40
Dobro, ali kakve to veze ima sto ste dominanti u PL u komparaciji sa Partizanom i Superligom?
Ponavljam, taj isti Partizan je u poslednjih par godina igrao 3x grupnu fazu i jednom prezimio.
Vojvodina kao 3. klub u Srbiji ima isto play off-ova kao Sarajevo,s tim sto Voša nikad nije isla sampionskim putem, nego je izbacivala ekipe poput Bursaspora ili Sampdorie.
normalno da nisam ni poredio ucinak u evropi, jer tu ima srbija prednost, ali to je opet to tvoje pomjeranje teme i poente rasprave kako ti pase

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hoces reci kiparskog sudiju osudjenog za kriminal...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SARAJEVO ŠAMPION AKTUELNI I BUDUĆI-crknite dušmani a mi ćemo pjevati -9 napoljuuuuuu
- svrakino1921
- Kontakt:
Imate vi vecih brigaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 13:02Nikad mene ne boli sto kmeljavci nesto kazu, vecinom su to poglupi ljudi. Generalno sto ih iz zivota znam, nego ti kazem da imas pametnijih stvari za brinut.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:59Pa nije valjda da boli toliko ovaj moj postJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:46
Pametnije ti se brinuti o nekim drugim pitanjima.
Ja samo iznosim istinu
Ne znam bas da ce gosp.Nam uletit bas sad u vrijeme ove pandemije 4 miliona maraka
Kao sto je bilo prethodnih godina
Al cekamo finansijske izvjestaje klubova
A to da smo poglupi
Pa samo treba vidjet ko navija i voli Zelju
I sve je jasno
Idi hrani golubove starkleljo mrtva pusti se interneta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ti mislis da ovo iz zezamcije kazem, ali ozbiljno ti govorim. I sa fakulteta, i sa posla znam koliko su neinteligenti navijaci zelje.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 13:13Imate vi vecih brigaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 13:02Nikad mene ne boli sto kmeljavci nesto kazu, vecinom su to poglupi ljudi. Generalno sto ih iz zivota znam, nego ti kazem da imas pametnijih stvari za brinut.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 12:59
Pa nije valjda da boli toliko ovaj moj post
Ja samo iznosim istinu
Ne znam bas da ce gosp.Nam uletit bas sad u vrijeme ove pandemije 4 miliona maraka
Kao sto je bilo prethodnih godina
Al cekamo finansijske izvjestaje klubova
A to da smo poglupi
Pa samo treba vidjet ko navija i voli Zelju
I sve je jasno
Samo vi igrajte fudbol, uspjesna je sezona.
PSPHM
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Je l’ to nema nikakav prijenos sa suda iz Haagga danas, pa si malo aktivniji ovdje?
PSPHM
Nije te stid u tim godinama trolat temu godinama.Idi na prepucavanja tamo,ohladi malo je.bem ti cek od penzije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la: ↑14 dec 2020, 13:36Nije te stid u tim godinama trolat temu godinama.Idi na prepucavanja tamo,ohladi malo je.bem ti cek od penzije.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jeste to izvukli Den Haag? SretnoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 13:30Je l’ to nema nikakav prijenos sa suda iz Haagga danas, pa si malo aktivniji ovdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.