FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sta? Opet igramo sad sredinom sedmice? A jest dojadio ovaj fudbal. Dobro je da ikako trce, a kamo li nesto vise.
Imamo dvije teške utakmice do pauze, srijeda Wolfsburg koji igra odlično a za vikend na noge Leverkusenu koji se raspucao u posljednje vrijeme.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
agentzero7
- Kontakt:
Oba protivnika nemaju poraza dosad u Bundesligi tako da ce biti zanimljivo u svakom slučaju.
Inace jedna stvar mi nije jasna, znaci Bayern izricito trazi zadnjeg veznog, igraca tipa (Zakaria, Soucek, Kamara,) sve redom igraci slicno Goretzki, pa cekaj zar nije potrebniji nam igrač slicniji Kimmichu jbte, sta misli igrat sa Zakarion i Goretzkon u sredini npr?
Ili da toliko Flick vjeruje malom Dantasu pa njega vidi kao zamjenu za Kimmicha, nez nisu mi jasni neki potezi.
Inace jedna stvar mi nije jasna, znaci Bayern izricito trazi zadnjeg veznog, igraca tipa (Zakaria, Soucek, Kamara,) sve redom igraci slicno Goretzki, pa cekaj zar nije potrebniji nam igrač slicniji Kimmichu jbte, sta misli igrat sa Zakarion i Goretzkon u sredini npr?
Ili da toliko Flick vjeruje malom Dantasu pa njega vidi kao zamjenu za Kimmicha, nez nisu mi jasni neki potezi.
Njima očajno trebaju radnici koji neće samo gledati kako otići naprijed, svi ali baš svi tamo vole naprijed više nego ****, koliko puta Alabu prebaci pa ode do šesnaesterca i ostavi iza rupu, a tek vezni...
-
agentzero7
- Kontakt:
Lazio Bayern, savrseno
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tacno
Treba maksimalno ozbiljno pristupiti dvomecu. Dobro je da igramo sa nekim drugim s kim nismo igrali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Odgovaraju nam stilom i igrom, što je dobro.
Lazio. Ekipa za respekt, ali ako se bude islo kao uvijek ozbiljno, nebi trebalo biti problema.
Mia San Mia
Zadovoljan ždrijebom napokon jedan protivnik s kojim dugo nismo igrali.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kimmich se vratio na trening sa ekipom. Bayo zagrijan za Upamecana i vrlo je moguce da potpise.
I am not yet born; O hear me.
-
agentzero7
- Kontakt:
Upamecano na 65 posto na TM u Bayern, sve preko 50 posto tamo su ozbiljne stvari.
Ide sve ka tome da će doći kod nas, Boa 32ije godine, ističe ugovor, idealna zamjena za njega.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Vjerovatno najkraći komentar, koji sumira svu priču oko ove utakmice. Ne bi trebalo biti problema. Daće nam možda po 1 gol u obje utakmice, al će primit preko 3 gola u obje. Nesposobni su za odigrat tvrdu utakmicu, poput Union Berlina npr.
Bayern's predicted XI against Wolfsburg according to Bild: Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Hernández – Tolisso, Musiala – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski
Ne daj Bože jednu povredu Kimmicha u završnoj fazi LP, pa ovaj bi i dalje gurao Musialu i 4-1-4-1.
Ne daj Bože jednu povredu Kimmicha u završnoj fazi LP, pa ovaj bi i dalje gurao Musialu i 4-1-4-1.
Ma zna Flick šta radi. Ne treba zaboraviti da je Flick na svom početku dosta i defanzivnije igrao dok se ekipa nije stabilozovala. A poslije je postajalo ofanzivnije, s tim da je ova neka totalna ofanzivna postavka (kada smo krenuli visiti protivniku u njegovom šesnaestercu) krenula od Barce. E sada bi trebalo to i izbalansirati. Previše smo se naložili samo na ofanzivu.
Ali bilo je utakmica (iako rijetkih) gdje smo mi malo znali i prepustiti loptu protivniku. Spreman je Flick na varijacije i to mi se sviđa. A Musiala i treba da dobije dovoljno prilike, jer itekako ima kvaliteta, a većinu je i odigrao dobro. Drugo je to što se može diskutovati o njegovoj poziciji u zadnje dvije utakmice, ali i tu bi se sada dalo naširoko objašnjavati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Musiala i treba dobijati minute ali nikako kao sestica ili osmica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Inace, svaka cast Brazzi sto nam nije doveo ove olupine Wernera i Havertza. Ovaj prvi aj i nekako, Havertz je prevara samo takva
lik lopte ustopati ne moze.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koje su ovo droge sunce ti žarko.Former Italy striker Christian Vieri: "If Lukaku would play for Bayern Munich he’d score as many goals as Robert Lewandowski. But Lewa would not score as much if he played for Inter" [Bobo TV via @footballitalia]
Vieri: "For me Lukaku is the best striker in the world. Better than Lewandowski, Suárez, Kane. He’s unmarkable. First is Lukaku, second is Haaland, third is Lewandowski. If you put Lukaku in Bayern, he’d score 70 goals.”
Pisao sam o Wernera i Havertzu na temi Chelsea ili Engleske lige kada su prešli kod plavih. Werner će biti uspješan, neovisno od toga gdje igre, jer je velika radilica, pravi profesionalac. Kai nema definisanu poziciju, a ono što voli igrati je izumrlo u fudbalu. Psihički je veoma jak igrač, ali jako upitnog fudbalskog kvaliteta.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.