Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I nikad nervozniji manijaci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Kockoglavi
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 14 dec 2020, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Sta ti je rec firma. Kako se radnik postuje. Napadnes direktora i stanu iza tebe i direktora otjeraju. Nema puno takvih pozitivnih primjera u BiH
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
KarmaSlavko Petrović na klupi Olimpika debitovao je proteklog vikenda minimalnom, ali itekako značajnom pobjedom (1:0).

Hoće li i sa Željom prekinuti tradiciju

Koševo Zapad
Pa bar da mi posalju jedan primjerak novina u zahvalu sto im pravim clanke, ne da citam nego za tariguzaKockoglavi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:01https://sport.****/domaci-nogomet/616339/direktor-zelje-podnio-ostavku-tvrdi-da-ga-je-verbalno-napao-amar-osim

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa lijepi strah batko, i njih ce napasti jbt

Pa bi bilo neidentifikovani neoprani brko izvrsio nasilnistvo nad redakcijom ss.ba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ko mu je UpravKa ?
-
- Kontakt:
Zeljo ako drasticno se nesto ne promjeni Evrope nece vidjeti. Previse oscilacija u igri da bi izdrzali ovu borbu.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Shategabri
- Kontakt:
Što se komšiluk rijetko javlja na ovoj temi osim onog švrakinog?
Koševo Zapad
dao otkaz jer je pustio plate za 6-ti mjesec a amaw se izderao na njega jer je trebao pustiti onako kako on kaze nekom za osmi mjesec nekom za deveti itd

Zadnja izmjena: benko21, dana/u 14 dec 2020, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Guglaju "hou to fajnd investor to giv mani but not bay clab"Shategabri je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:10Što se komšiluk rijetko javlja na ovoj temi osim onog švrakinog?
Al znao sam da ce na kraju i za ovog direktora reci da je pitar.
Po njihovom nas ima ko Kineza.
Po njihovom nas ima ko Kineza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Vijetnamaca

- feniksptica
- Kontakt:
Pa stvorili su kult licnosti. Amar sutra da potpise gasenje kluba, prije ce hemijsku optuziti sto je pisala nego njega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja ne bi Želju nikada otpisao, znam kakva je situacija ali ovo je liga gdje ti malo treba da gore budeš, jer mi smo sa pola ekipe iz druge lige četvrti na ovoj polusezoni.nekoIzMostara je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:10Zeljo ako drasticno se nesto ne promjeni Evrope nece vidjeti. Previse oscilacija u igri da bi izdrzali ovu borbu.
Pisali smo mi svi o Želji da bi mogli podbaciti ove sezone, ali drugi su imaju 36 bodova sa realne tačke njima je cilj Evropa isto kao i nama.
Može ih poremetiti što im fali par igrača na pozicijama i u širini, međutim i mi smo do nedavno muku mučili sa povredama pa smo gdje smo, znalo se čak desiti da nam igraju četiri igrača u odbrani na neprirodnim pozicijama.
Stvar je toga kakav će hype napraviti oko ekipe..
Dugo je do Evrope..
Borac je imao hype sve do utakmice sa nama, kada se desilo šta se desilo, pritisak, stvari i koncentracija otišli daleko, Danilović otišao, Vranješ povredu mučio i evo ih u egalu sa ostalim..
Ti si naša ljubav jedina!
- Kockoglavi
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
danilović haman u portugalu prvi put čuo za pojam taktika 

Samo Sloboda | COYG
Ali vrhunac gluposti je kao jaoooo kako je ovaj lik direktor u zelji a Amar ga doveo ahahahahahhahahahahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.