Priznaj da si unlike pritisnuo prije nego si screenshot uradio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma znam sve brate, ljubio je nekad i nas grb vidjet cemo sta ce biti.robertkosar je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:42Krpic je majmun kojeg celo Hadzic ni slucajno nebi trebao angazovat. Eno mu mitomani nek ljubi njihov grb pokenjam se na njega i na grb meljinf0rest1946 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:36Krpica i jos jednog top napadaca ganjamo, odlicno.
Handzica poslati u Bosna Visoko msm da bih tu dobar bio.![]()
Nek neko posalje ovo Hadziji, nece mi ovaj sugavac obuc sveti dres
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma kakav Krpic, koliko god bio dobar za ovu ligu, nece niko talasati gdje ne treba. Svjesni su i u upravi da bi ga navijaci uzeli na zub, kao i da je idiot generalno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Slujeman Krpic 99% završen vjerovatno nas novi napadač, potvrdio je to i njegov dobar prijatelj. Šta vi mislite o tome? Ja ga iskreno ne volim nisam ga nešto fan odvratan mi je, Al ako ćemo iskreno i realno pricati ovako o fudbalskim kvalitetama po meni on je dobar igrač, dobar napadač, jak je spreman. Zna glavom dobro igrati dobar je i 1 na 1 po meni dobro bi se uklopio u ovu našu ekipu. Sad je pitanje dal je on taj kapitalac za EUROPE poput Benke ... Ne znam ima boljih vjerovatno Al po meni ni on nije los 

Prvi Hadžija je preletač, iz plavog u bordo dres, tako da njemu ovo nije problem.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako ne dodje, ti prestajes pisati na forumu. Moze?EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:05Slujeman Krpic 99% završen vjerovatno nas novi napadač, potvrdio je to i njegov dobar prijatelj. Šta vi mislite o tome? Ja ga iskreno ne volim nisam ga nešto fan odvratan mi je, Al ako ćemo iskreno i realno pricati ovako o fudbalskim kvalitetama po meni on je dobar igrač, dobar napadač, jak je spreman. Zna glavom dobro igrati dobar je i 1 na 1 po meni dobro bi se uklopio u ovu našu ekipu. Sad je pitanje dal je on taj kapitalac za EUROPE poput Benke ... Ne znam ima boljih vjerovatno Al po meni ni on nije los![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam piso da ako je za dobrobit kluba i Bilbiju bih vratio, tako da je Krpic mala maca. Al znam kako ce razmisljat vecina, zato sam i napiso bolje za njega da se igra bez navijaca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Joj nekih novih insajdera 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Opet ce pisat po zvanicnoj. Pustite covjeka nek pise ha jaNapapijri je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:06Ako ne dodje, ti prestajes pisati na forumu. Moze?EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:05Slujeman Krpic 99% završen vjerovatno nas novi napadač, potvrdio je to i njegov dobar prijatelj. Šta vi mislite o tome? Ja ga iskreno ne volim nisam ga nešto fan odvratan mi je, Al ako ćemo iskreno i realno pricati ovako o fudbalskim kvalitetama po meni on je dobar igrač, dobar napadač, jak je spreman. Zna glavom dobro igrati dobar je i 1 na 1 po meni dobro bi se uklopio u ovu našu ekipu. Sad je pitanje dal je on taj kapitalac za EUROPE poput Benke ... Ne znam ima boljih vjerovatno Al po meni ni on nije los![]()
PSPHM
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
-
- Kontakt:
Došao on ili ne, ja ću pisat kad mi je k cejfNapapijri je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:06Ako ne dodje, ti prestajes pisati na forumu. Moze?EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:05Slujeman Krpic 99% završen vjerovatno nas novi napadač, potvrdio je to i njegov dobar prijatelj. Šta vi mislite o tome? Ja ga iskreno ne volim nisam ga nešto fan odvratan mi je, Al ako ćemo iskreno i realno pricati ovako o fudbalskim kvalitetama po meni on je dobar igrač, dobar napadač, jak je spreman. Zna glavom dobro igrati dobar je i 1 na 1 po meni dobro bi se uklopio u ovu našu ekipu. Sad je pitanje dal je on taj kapitalac za EUROPE poput Benke ... Ne znam ima boljih vjerovatno Al po meni ni on nije los![]()
Mada kao sto sam i rekao ja ga ne volim i ne gotivim ja ne bi volio da dođe, Al ako će biti dobro za klub i ako ćemo još vise uspjeti s njim Nek dođe.
Da se razumijemo, ne bi to bilo ništa novo. Raščić, Ihtijarević, Dudo, Avdija, Hadžić, Mešić, golman Fejzić, Pelak, Bučan... Igrali su svi i za jedne i za druge, direktno nayebao samo Pelak. Doduše, danas su stvari malo vatrenije online, društvene mreže imaju svoj uticaj, al dosta mirnije općenito. Fudbal je biznis, lojalnost više ne igra ulogu nikom, svako gleda lovu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Za veliku i redovnu platu ima da govori na svakome koraku, "Sarajevo je najveci klub u BiH" 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ako dođe, teško da ce to biti dobro za atmosferu u svlačionici, koja je nikad bolja.Ne znam, volio bih da nam neko drugi dođe.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, ASD, boki86, bordobijeli, Dave, Ferrante071, Fudo, Kaunas, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, Oerde, Sanfrancisco, Serha i 132 gosta.