FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stavljam obje ruke i noge u vatru da je ovo obična glupost. Krpić neće doći, siguran sam da ni Upravi ni na kraj pameti nije on.
Što se mene tiče, što dalje od Kluba.
Što se mene tiče, što dalje od Kluba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Opet s druge strane ako je Kripc jedina moguza zamjena za Ahmeta do kraja sezone, biram njega prije Hareta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svasta... 

Dosao na dosao nije Krpic svakako za prvog spica.Ako ce doci i biti nesto ko Hare sto je bio Ahmetovicu nemam taj problem. Sem snage i igre glavom nisam misljenja da je neki golgeter koji nama treba u tom smislu da ce zabiti kad sve ostale stane.Nije mu igra nogom jaca strana,jedini plus sto je ko konj jak,ali nama netreba konj nego neko ko roka sa svih pozicija.
Ne zanimaju me iskreno stvari mimo terena,nemam ja problem sa tim,cisto fudblaski pisem.
Ne zanimaju me iskreno stvari mimo terena,nemam ja problem sa tim,cisto fudblaski pisem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajde @Morto pravi insajdersju anketu. Ko pogodi 3 igrača koji potpisu za nas, zauzima tvoje mjesto, sa moćima kao He-Man 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Prije bi Komazeca gledao u dresu na štakama nego **** Krpica..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E svašta draže im **** sa šugavice od našeg Hareta.......Pa da pojma nema a nije tako on nije izdao klub
Sarajevo ljubavi moja!
To ko je šta pisao, slikao se, izjavljivao je sve relativna stvar. Svi su oni plaćenici i za pare koje im daješ će presvući boju i promijeniti "ljubav" prema klubu za noć. Osim ako se ne radi baš o nekoj djeci, legendama kluba a Krpić nije ništa od toga. Tako da po tom pitanju ne smije biti nikakve prepreke, i vjerujem da ne bi ni bilo kad bi odrađivao posao onako kako se traži. Pjevao bi za par milja ispred sjevera bit će Željo **** šampion ko iz šale a na instagramu ljubio naš grb.
Međutim, Krpić kao prvi napadač ne znam baš koliko je pametno u ovom trenutku. On je dobar igrač i za našu ligu itekako cijenjen, i rado bih ga doveo ali čisto kao drugu opciju. Po hiljaditi puta se ponavljamo, nama je potrebna neka zvjerka, kapitalac iz vana kojeg ćemo pripremati za Evropu(ovako neki što @kanarinac najavljuje), a ligu ćemo svakako uzeti sve i da Handžić ostane na kecu.
Dakle ako se ide putem Krpić + novi napadač za prve opcije - svakako da sam za. Ako će Krpić značiti i kraj priče u vezi napadača ovu zimu nisam za, jer se može bolji naći.
Međutim, Krpić kao prvi napadač ne znam baš koliko je pametno u ovom trenutku. On je dobar igrač i za našu ligu itekako cijenjen, i rado bih ga doveo ali čisto kao drugu opciju. Po hiljaditi puta se ponavljamo, nama je potrebna neka zvjerka, kapitalac iz vana kojeg ćemo pripremati za Evropu(ovako neki što @kanarinac najavljuje), a ligu ćemo svakako uzeti sve i da Handžić ostane na kecu.
Dakle ako se ide putem Krpić + novi napadač za prve opcije - svakako da sam za. Ako će Krpić značiti i kraj priče u vezi napadača ovu zimu nisam za, jer se može bolji naći.
Baš ovako.miky_hz je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:30Dosao na dosao nije Krpic svakako za prvog spica.Ako ce doci i biti nesto ko Hare sto je bio Ahmetovicu nemam taj problem. Sem snage i igre glavom nisam misljenja da je neki golgeter koji nama treba u tom smislu da ce zabiti kad sve ostale stane.Nije mu igra nogom jaca strana,jedini plus sto je ko konj jak,ali nama netreba konj nego neko ko roka sa svih pozicija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dajte ljudi ne lozite se na prvu...
Evo,Sandro Gotal nam dolazi...
Nakucajte sad 15 stranica
Krpic prica sa Husicem
Evo,Sandro Gotal nam dolazi...
Nakucajte sad 15 stranica
Krpic prica sa Husicem
Ev na fb objavio lik kako je njegov agent ponudio Krpica nama
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 14 dec 2020, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E cuj Krpic, neka hvala radije cu trpiti dencija i handzica
- feniksptica
- Kontakt:
Samo dobrobit kluba. Nas navijace ko yebe. Ionako nakon pobjede nam bude svejedno i sve se zaboravi. Ako se procjeni da ce nam pomoc nek dodje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa sto taj isti "nas Hare" cuga svaki vikend sa "goFnima sa sugavice" ?
Mani patetiku, nije meni KrpiS prvi izbor, ali radje cu njega gledati nego propalog mahalca, amatera, i debelog "Hareta"... Cuj izdao Klub kao da je Hase licno a ne Tuzlak koji igra u timu koji mu ponudi (bolji) ugovor...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Da se ja pitam ja bi radije Harisa trpio do kraja sezone umjesto da dovodimo Krpica. Nek mu je daleko kuca od nas.
Kakav krpis budite normalni 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I da ga uzmemo, to je samo da ga ne pokupe konkurenti iz lige
Može nam se
Može nam se
Meni izdajnik ne treba i govfno je veliko.Kizo28 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:49Pa sto taj isti "nas Hare" cuga svaki vikend sa "goFnima sa sugavice" ?
Mani patetiku, nije meni KrpiS prvi izbor, ali radje cu njega gledati nego propalog mahalca, amatera, i debelog "Hareta"... Cuj izdao Klub kao da je Hase licno a ne Tuzlak koji igra u timu koji mu ponudi (bolji) ugovor...
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 14 dec 2020, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Kakav ba on taj predmet našem klubu neće niti bi mogao. Ne znam ko izmislja ovakve priče koje se kose sa pamecu. Niko ne zna niti će znat skim pregovaramo i koga ćemo dovest. Samo emir vinko i direktorica. Ostalo je samo naglabanje željni klikova, i pažnje. Čuj krpis. Šta se to vidi u njemu igrao je Kod nas sa loptom se sastavio nije uz to i poprimio tuzlanski dnk i zeljeznicmarski. Ne znam kako navijaču našeg kluba može na im pasti želja za takvim polovnjakom. I uz to smo prevazisli dovođenjem takvih polovnjaka i **** od čovjeka i igraca.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bhfanatic14, Dave, enzo1, ErosViverosViv, jurisicduska, Napapijri, Sanfrancisco, tajsamja, Tarapi, Tatamata1946 i 77 gostiju.