Pitagora je napisao/la: ↑05 dec 2020, 20:09
Nasa je dosta solidna s obzirom da se radi o EL i osjetno ja jaca od vase...ali svejedno, ne zelim reci da bi se mi posrali po svima iz vase grupe niti mislim da bi razbili Zvezdu u eventualnom medjusobnom duelu, samo volim postaviti stvari kakve jesu.
Ako bi doslo do medjusobnog sraza, mislim da bi sanse bile 50:50 mada sam siguran da smo mi igracki dosta jaci, ali tu bi odlucivale nijanse, a Zvezda je pokazala da zna igrati...
Vidi ovkao druze, kasnim sa odgovorom. Ne vadim se na tabele u nacionalnim ligama, ne zanima me to, gledam opsti utisak, uzgred, taj CSKA je 4-ti na tabeli i sumnjam da ce biti nesto bolji, druze, oni su **** od tima koji u takvoj grupi ima 3 boda iz 3 remija. Hoces da kazes da je **** Volfsberger bolji do CKSA i Fejenorda? Aha, hoce to. Nisu oni bolji, samo su CSKA i Fejenord krsevi, to je sve. Zaista nemam nameru da se prepucavamo ovde, moje prizeljkivanje Dinama je bilo samo zato sto realno od svih sa vama mozemo da igramo. Dodao bih tu i PSV koji je isto tako veliko ime ali je **** ove sezone, **** zajedno sa Brizom. Ta 3 tima mozda jos jedan, dva, su oni sa kojima se moze igrati. I siguran sam da i vi isto tako mislite za Zvezdu i da ste je prizeljkivali, i lakse bi vam sa nama bilo nego sa Krasnodarom, i nama sa Dinamom nego sa Milanom.
Da smo izvukli jedni druge bili bi zadovoljni i mi i vi, ovako velike sanse imamo da ispadnemo od Milana i vi od Krasnodara. Ali da, stojim da niste nesto mnogo jaki koliko tabela pokazuje. Poklopile su vam se te dve ekipe u grupi koje su trenutno raspad i to je to. Za rezultate svaka cast i srecno u nastavku pa da se sretnemo ba ru polufinalu