Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Dokle god se strane zauzimaju nema napretka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jedan od razloga zašto Arteta izvodi ljubimce, je taj što ako izvede ove mlade u EPL, vidjeće svi da je isti qrac I da je do njega, te da nikakva razlika neće biti.
Jer po onome sto čitam, na Twitteru I ovim forumima arsenalmania itd. Navijači mu kao slijepi vjeruju, tvrdeći da će nešto biti drugačije ako izbaci sve ove ustaljene prvotimce.
Neće, strah ga da I to ne ispuca, ako to ispuca, zna da je gotov.
Nije stvar u stranama @Brokula, rezultati govore za sebe, ako gledaš objektivno, onda je ova forma davno pokazala da Arteta nije za ovog posla. Nema tu puno polemike.
Jer po onome sto čitam, na Twitteru I ovim forumima arsenalmania itd. Navijači mu kao slijepi vjeruju, tvrdeći da će nešto biti drugačije ako izbaci sve ove ustaljene prvotimce.
Neće, strah ga da I to ne ispuca, ako to ispuca, zna da je gotov.
Nije stvar u stranama @Brokula, rezultati govore za sebe, ako gledaš objektivno, onda je ova forma davno pokazala da Arteta nije za ovog posla. Nema tu puno polemike.
Naravno da je stvar u stranama. Dao si jedaj nevjerovatno subjektivan komentar jer si zauzeo stranu
"Jedan od razloga zašto Arteta izvodi ljubimce, je taj što ako izvede ove mlade u EPL, vidjeće svi da je isti qrac I da je do njega, te da nikakva razlika neće biti."
Njemu je isti qurac i ovako, jer covjek gubi svaki mec, a da izvede omladince samo bi mu pomoglo jer bi neko rekao da barem pokusava.
Ne mogu da vjerujem da mislis da bi radje gubio svaki mec, i tako zapravo stitio sebe jer izvodi iste igrace? Ne kontam
"Jedan od razloga zašto Arteta izvodi ljubimce, je taj što ako izvede ove mlade u EPL, vidjeće svi da je isti qrac I da je do njega, te da nikakva razlika neće biti."
Njemu je isti qurac i ovako, jer covjek gubi svaki mec, a da izvede omladince samo bi mu pomoglo jer bi neko rekao da barem pokusava.
Ne mogu da vjerujem da mislis da bi radje gubio svaki mec, i tako zapravo stitio sebe jer izvodi iste igrace? Ne kontam
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
S druge strane ovi sto brane Artetu kako ga uprava nije podrzala, i pljuju Williana, a bukvalno on htio Williana i ubjedjivao ga pola godine da dodje.
Problem je kompleksan, i ne moze se nijedna strana iskljucivo kriviti ili braniti.
Emery je prosjecan trener ali se sad vidi da nije bilo do njega u toj mjeri da igraci nisu imali volje hodati po terenu.
Kombinacija losih odluka sa svih strana
Problem je kompleksan, i ne moze se nijedna strana iskljucivo kriviti ili braniti.
Emery je prosjecan trener ali se sad vidi da nije bilo do njega u toj mjeri da igraci nisu imali volje hodati po terenu.
Kombinacija losih odluka sa svih strana
Taman kad su navijaci poceli dolaziti, nasi poceli da igraju. Ovo ce nas kostati kako u ligi, tako u evropskom takmicenju. Steta, stvarno.
Sad uzeo kafu, gledam drugo poluvrijeme, koji cirkus braco draga. Ko da se ni na treningu sreli nisu.
Sad uzeo kafu, gledam drugo poluvrijeme, koji cirkus braco draga. Ko da se ni na treningu sreli nisu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Pa jel mutav toliko? Ja smatram da je frajer inteligentan lik, čak sam se nadao da će biti uspješniji od Lamparda i Olea zajedno, međutim razočarao me svojim pristupom ovom trenerskom poslu.Brokula je napisao/la: ↑14 dec 2020, 21:18Naravno da je stvar u stranama. Dao si jedaj nevjerovatno subjektivan komentar jer si zauzeo stranu
Kao lik koji nema nikakav trenerski portfolio, zauzeo je stav da je njegov sistem ispravan, da je izolovao sa razlogom pojedince, da nekakvom strogoćom od trenera koji je do maloprije bio igrač, pokušava glumiti autoritet.
Ne ide to tako u svlačionici gdje je jedan Ozil popularnija figura od tebe, ne možeš takvim pristupom da održiš ekipu. Glup nije, tvrdoglav jeste, ili će se pokopati sam, ili će uspjeti i sviju iznenaditi, međutim ja više ne vjerujem u neke magične preokrete, jednostavno čini se da je izgubio svlačionicu.
Nema sumnje da u ekipi imaju kampovi, švabe, francuzi, južnoamerikanci, ponio se prema igračima, ne kao osobama, već kao pijunima.
Ozil je nepravedno uklonjen iz ekipe, Sokratis također, zbog čega je Mustafi ostavljen u ekipi, a Sokratis nije, Sokratis je duplo kvalitetniji štoper od tog istog Mustafija. Guendouzi je otjeran, Saliba javno na IG kaže da je " zatvoren ", te da nema logike ono što se priča mjesecima da nije spreman. Torreira je otjeran na posudbu jer se nije uklapao u ekipu, AMN je izolovan također iako je dobio poziv u repku Engleske, igra bolje od Bellerina, nije prodat za 25 miliona kada je ponuda stigla - šta se dobilo?
Dobilo se samo da će igrati oni koji znaju da im je Arsenal limit i da su dobili najbolju moguću poziciju, da im je sve drugo osim Arsenala grozna investicija.
Bellerin - tog lika niko ne uzima za ozbiljnog beka, do prije par mjeseci su ga ljudi spominjali kao potencijalnog kapitena, toliko o našim navijačima i koliko su ustvari slijepi, frajer je duh nekadašnjeg solidnog beka.
Xhaka - zvani svi ga treneri vole, valjda zato što je poslušan i što glumi neku lidersku figuru, međutim ne treba ti ništa više osim dva oka da uvidiš da je frajer klasični qrac na sredini terena, da nema ništa potrebno da čini dio prve postave, ali eto počinje/počinjao svaku tekmu iznova i iznova.
Elneny - letio u Tursku prošle godine, došao ovdje, radio na treninzima i naravno da će igrati, ništa posebno, igrač koji je klasični backup, ali nije za prve postave, sad je ko bubreg u loju znajući da će igrati iz tekme u tekmu, ali kvalitet za prvu postavu nema.
Willian - dobio masnu platu, Kia rekao da je Arteta zvao tri puta da osigura to pojačanje famozno, znači da je njegov igrač, prekršio klupska pravila onim letom u Dubai, međutim nije bilo kazne za istog, duplo veća minutaža od Pepea, ne spominje se kako igra, jer ima zacementirano mjesto u prvih 11. Još jedan Čelzijev otpadak doveden preko sumnjivog agent posla.
Nketiah - dečko koji nema šta da radi u prvoj postavi, međutim isforsirao ga Arteta, javno govorio da je Nketiah neki fol igrač, a ustvari ništa više nego neki tap in merchant koji može da uhvati neku situaciju i pretvori je u gol, niti je jak u duelu, niti brz posebno, nema dribling, nema šut, ne znam šta to on treba da predstavlja.
Tu su četvorica igrača koji čine naših prvih 11(Nketiah nije, ali zna i on početi) - da tu dodam Aubameyanga i Lacazettea, koji imaju praktički osiguranu prvu postavu, neću da kažem da i oni spadaju u ovo nabrojano smeće iznad, ali pod ovakvim trenerom oni ne profitiraju, ali imaju sigurno mjesto u prvih 11, tako da kako god da odigraju, niko ih ne mijenja.
Spomenuću i Baloguna koji ne dobija ni priliku da bude na klupi, AMN nekada nije u opticaju, Guendouzi/Torreira su kvalitetniji od bilo kojeg veznjaka osim Parteya u našoj ekipi, a obojica su poslani na posudbu, Ozil je i u qrcobolji bolja desetka nego što će Lacazette ikada da bude. Emerya su vješali kada je Torreira igrao desetku, a Laca je sinoć to isto igra, međutim niko ništa ne spominje.
Subjektivan jesam, ali i da ne spomenem Artetu - osvojiti 1/18 u 6 utakmica od kojih je tekma sa Spursima bila derbi je sramota epskih razmjera za kolektiv poput Arsenala.
Evo ne morate više navijati za protivnike jer Arteta ostaje:
#AFC Edu: "Arteta is doing a great job. We are in the process to have a beautiful future with Mikel. If you can sign 20 players, which we’re not going to do, that’s not going to work anyway. Why people expect a magician to go ‘Boom! Come here, Messi’? That’s not going to happen"
#AFC Edu: "Arteta is doing a great job. We are in the process to have a beautiful future with Mikel. If you can sign 20 players, which we’re not going to do, that’s not going to work anyway. Why people expect a magician to go ‘Boom! Come here, Messi’? That’s not going to happen"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Gazidis je za ovog bogotac 

Cijelo Eduov intervju odise amaterizmom zescim.
Tesko mi je povjerovat da ovaj covjek upravlja preduzecem koje obrce milijarde
Tesko mi je povjerovat da ovaj covjek upravlja preduzecem koje obrce milijarde
Edu on Willian: “Listen, everybody knows Willian. If people say that he’s not a good footballer then maybe they don’t know football because he has always performed at the top, top level. Then he moved.
For me, Willian is a question of time to be performing how we know he can.
What do you expect? Do you expect it straight away? Boom! Willian can be the best one? But he needs a little bit of time, it’s strange as well to say that but you need time to know the players who you are going to play with.''
Samo cu reci
For me, Willian is a question of time to be performing how we know he can.
What do you expect? Do you expect it straight away? Boom! Willian can be the best one? But he needs a little bit of time, it’s strange as well to say that but you need time to know the players who you are going to play with.''
Samo cu reci
Edu on why Willian needs time: “Sometime you receive the ball in positions, sometimes in other positions, Mikel wants to play forwards, the other one wants to play to the side, there’s a little bit of adaptation. Players need time to understand how to train, how to work with the people, to understand a lot of things and I told him that I know that and I hope that people from outside understand that as well.''

Ponestaje mi reakcija
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu ni problem trenutni rezultati, sto jos strasnije zvuci. Problem su ljudi oko kluba, gdje svi vide gdje ovo vodi, samo oni ne
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma nema ovo je zesce rasulo, na momente je izgledalo da znaju sta rade, ali ovo je sad vec odron
Ukratko u januaru nema ništa
Tonemo znači, jer su ova dvojica zasjeli i boli ih qrčina za klub
Da ima stida Arteta sam bi sišao, Edu također, pleme vam yebem.

Tonemo znači, jer su ova dvojica zasjeli i boli ih qrčina za klub

Da ima stida Arteta sam bi sišao, Edu također, pleme vam yebem.
Možda griješim ali mislim da sama činjenica da se oglasio govori dosta.
Hahahaha kakav tandem Edu-Arteta. Ja ovaj duo ne bi poželio ni najvećem neprijatelju tj. Zrinjskom

Gazidis je za ove Michael Edwards.
Fakat, imalo je nekog smisla na početku, mislio sam da nešto znaju ali ubrzo sam shvatio da ovaj brod s njima na čelu ide ka ledenom brijegu u koji je udario porazom od Astone Ville.
I nemojte mi prosipati šuplju kako su igrači krivci jer to je besmisleno. Ciljano su dovedeni Brazilci (zbog Edua logično), ciljano je udaljen Genduzi, ciljano je udaljen Ozil, ciljano je udaljen Torreira. Urađeno sve u talu po principu "ti meni, ja tebi". Plus, trener koji može biti samo pomoćnik nekome ko zna nešto o fudbalu, trener koji pokušava nametnuti autoritet ali to radi na skroz pogrešan način, trener koji proziva igrače čime sam sebi kopa grob jer je lakše otjerati trenera nego 20 igrača, trener koji je ubio samopouzdanje u svim igračima u klubu pa jedan napadač tipa Auba ne može prismrditi golu (sem našem)...do sutra mogu nabrajati majmunove budalaštine koje radi u talu sa Eduom koji takođe zna o fudbalu isto koliko i anel o ženama.

Fakat, imalo je nekog smisla na početku, mislio sam da nešto znaju ali ubrzo sam shvatio da ovaj brod s njima na čelu ide ka ledenom brijegu u koji je udario porazom od Astone Ville.
I nemojte mi prosipati šuplju kako su igrači krivci jer to je besmisleno. Ciljano su dovedeni Brazilci (zbog Edua logično), ciljano je udaljen Genduzi, ciljano je udaljen Ozil, ciljano je udaljen Torreira. Urađeno sve u talu po principu "ti meni, ja tebi". Plus, trener koji može biti samo pomoćnik nekome ko zna nešto o fudbalu, trener koji pokušava nametnuti autoritet ali to radi na skroz pogrešan način, trener koji proziva igrače čime sam sebi kopa grob jer je lakše otjerati trenera nego 20 igrača, trener koji je ubio samopouzdanje u svim igračima u klubu pa jedan napadač tipa Auba ne može prismrditi golu (sem našem)...do sutra mogu nabrajati majmunove budalaštine koje radi u talu sa Eduom koji takođe zna o fudbalu isto koliko i anel o ženama.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ja sto sam o fudbalu zaboravio, Anell nikada toliko nece znatiJackk je napisao/la: ↑15 dec 2020, 07:22Hahahaha kakav tandem Edu-Arteta. Ja ovaj duo ne bi poželio ni najvećem neprijatelju tj. Zrinjskom![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako se ko zabrinuo za buducnost Xhake, worry no more. Ima punu podrsku Artete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.