Tesko da cemo dobit 2 mlada i klasna igrača, tako da nam su nam ipak ovi starci sudjeni.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tesko da cemo dobit 2 mlada i klasna igrača, tako da nam su nam ipak ovi starci sudjeni.
Tako je Škoro!skoroalen je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:04Mislim da se njegov post nije odnosio na tebe.holyman je napisao/la: ↑14 dec 2020, 21:51Zasto mijenjate rijeci? Jesam li u istom redu rekao da je veliki profesionalac, na stranu fudbalski kvaliteti i onda to rekao, a vi izvadite jedan dio recenice i odmah obrnete sustinu? Boze kako plitko citate.
To sam napisao jer svako ko poznaje ovu ligu, zna kakav je krpic na travnjaku
Imao bih još jedno poslovno pitanje za tebe, ako dozvoliš?Red1946 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 21:34Pogodio si...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 21:20Red-e, jel istina da si reko, kad su te pitali da proučiš fatihu, "mogul svojim riječima"?![]()
![]()
Ja sam ti k'o Izet F.....Stephen Hawking je rekao da nažalost Boga nema...imamo samo jedan život...
EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:05Slujeman Krpic 99% završen vjerovatno nas novi napadač, potvrdio je to i njegov dobar prijatelj. Šta vi mislite o tome? Ja ga iskreno ne volim nisam ga nešto fan odvratan mi je, Al ako ćemo iskreno i realno pricati ovako o fudbalskim kvalitetama po meni on je dobar igrač, dobar napadač, jak je spreman. Zna glavom dobro igrati dobar je i 1 na 1 po meni dobro bi se uklopio u ovu našu ekipu. Sad je pitanje dal je on taj kapitalac za EUROPE poput Benke ... Ne znam ima boljih vjerovatno Al po meni ni on nije los![]()
Osvjesti nasElCartel11 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:23Govorio je vama Cartel niste svjesni kakav ce napadac doci.
Krpic nece biti prvi napadac, Hadzija ga vise hoce da dovede, da ne bi pojacao konkurente. Ako dodje znaci drugi napadac ce biti.
Kada je E.N. pokušao da zaštiti N.T., Krpić ga je šakama udarao šakama u glavu i tijelo. Potom je Krpić iz auta izvadio čeličnu kuku i krenuo da udari E. N., koji je nekako uspio da zaštiti glavu".
E. N. je krenuo bježati prema policiji, a Krpić je u više navrata trčeći za njim uspjevao da ga udari i obori.
Eto Krpo je sigurno garant za trofej, daj ba.feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:32Problem je kad dodje izbor da se mora igrati od prve minute. Onda cu radije gledati Krpica. Ljepse mi vidjet kako dizemo trofej na kraju sezone nego glumiti neki ponos u danasnjem fudbalu.
Jel istina to da kad je Red rodio od soka nisu znali da li da pucaju u nebo ili u kolijevku?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:25Imao bih još jedno poslovno pitanje za tebe, ako dozvoliš?Red1946 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 21:34Pogodio si...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 21:20
Red-e, jel istina da si reko, kad su te pitali da proučiš fatihu, "mogul svojim riječima"?![]()
![]()
Ja sam ti k'o Izet F.....Stephen Hawking je rekao da nažalost Boga nema...imamo samo jedan život...
Samozdravlje je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:27EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:05Slujeman Krpic 99% završen vjerovatno nas novi napadač, potvrdio je to i njegov dobar prijatelj. Šta vi mislite o tome? Ja ga iskreno ne volim nisam ga nešto fan odvratan mi je, Al ako ćemo iskreno i realno pricati ovako o fudbalskim kvalitetama po meni on je dobar igrač, dobar napadač, jak je spreman. Zna glavom dobro igrati dobar je i 1 na 1 po meni dobro bi se uklopio u ovu našu ekipu. Sad je pitanje dal je on taj kapitalac za EUROPE poput Benke ... Ne znam ima boljih vjerovatno Al po meni ni on nije los![]()
100 % @Sz nece biti clan FKS u 2021 g.
Care moj, ljudi su obezbjedili da se kupe i ostali proizvodi online a ne samo članstvo
Evo ja sam rekao, i ? Objasni svoj post pa da udjemo dublje u problematiku ovog transfera.feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:35Onj ko kaze radije bi gledo Hareta nego tog i tog izaziva u meni ozbiljnu sumnju da ovu polusezonu nije gledao utakmice Sarajeva.
Nije se kolijevka jos bila napravila kad se on rodio.forgempp je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:37Jel istina to da kad je Red rodio od soka nisu znali da li da pucaju u nebo ili u kolijevku?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:25Imao bih još jedno poslovno pitanje za tebe, ako dozvoliš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.