Trebaš spomenuti da Dinamo ima drugu ekipu koja igra HNL 2 i juniore koji su svemirski brod i igraju zapaženu ulogu u LP, a kod nas ovaj nema mjesta u ekipi i morao bi igrati sezonu u juniorima, pripreme sa prvim timom i ponekad u zapisniku. Što iz njegove perspektive nije nikakav napredak. Dupovac je top trenutno i svaka mu čast, ali nam treba bolji stoper, čisto iz razloga jer u Evropi ne možemo protivnika ograničiti da nam za 90 minuta na gol pogleda jednom i nabije je na tribine.Rahma je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:43Do kad god ovakve partije pruza, zasluzuje mjesto u prvom timu, momak je u zivotnoj formi. Uvijek treba teziti ka boljem, ali od ovog stoperskog para trenutno, tesko da mozemo ista bolje imati. Svi smo se uvjerili u Kurdicev potencijal, realno, nema mjesta kod nas (barem po ovome sto je do sada pokazao). Besic je i dalje nepoznanica. Mahmic je zalog za buducnost, pa na radaru je Dinama... trebam li jos sta spomenuti.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:33Šta ćeš u tom slučaju sa Kurdićem, Bešićem? Svaka čast Dupovcu, al jel misliš da on treba ostati u prvih 11 bez da težimo dovođenju još jednog poput Hrvoja?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Iz lige kod nas volio bih vidjeti Ziljkića, Bradonjića možda i malog Hadzica definitivno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najbolja opcija bi bila, produziti ugovor Miliju, dovesti kvalitetnog stopera slicnih kvaliteta njegovoj, a Dupovac da bude 3 opcija..I tako bi imali odlicnu sirinu na toj poziciji, i uvijek bi mogao upasti Dupovac koji je ovu sezonu bez greske odigrao...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne bi bio loš potez dovesti ovog momka, samo ti želim objasniti da je loš potez na njega računati kao na treću opciju. Dovesti ga i posudba - DA, dovesti ga da grije klupu - NE. Pa Olmo je godinama igrao za Dinamo 2, nemoj misliti ako tinejdžera trpaš u seniore nazor (u ekipi kakva smo mi) da će mu to donijeti boljitak.
Dupovac je najpodcjenjeniji igrac kod nas, kako zamisljate na polusezoni mijenjati nesto sto dobro funkcionise. Slazem se za Evropu, ali ima vremena do nje. Prioritet je dovesti napadaca i u ovom slucaju neke talente pokupiti, prije nego sto odu negdje drugo.
Amer Dupovac!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 14.12.2020 je 214.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa neces Holgera Badstubera dovesti da ti grije klupu. Ima 17 utakmica u PL, ne moze biti nikako nazor trpanje kad odlicne partije pruza. Mnogo utakmica je pred nama, liga+kup, gdje ce dobit solidnu minutazu za prvu polusezonu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:58Ne bi bio loš potez dovesti ovog momka, samo ti želim objasniti da je loš potez na njega računati kao na treću opciju. Dovesti ga i posudba - DA, dovesti ga da grije klupu - NE. Pa Olmo je godinama igrao za Dinamo 2, nemoj misliti ako tinejdžera trpaš u seniore nazor (u ekipi kakva smo mi) da će mu to donijeti boljitak.
Amer Dupovac!
Mahmic je odavno nama obecan s tim da ce ostati u Mladosti do 2022,imamo zaista dobru relaciju sa Mladosti,moguce je da neki nasi mladi igraci sad na zimu odu kod njih na posudbu.
Samo Sarajevo
Da stavim samo ovaj video, u slucaju da neko nije pratio njegove igre.
Amer Dupovac!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne temi je fakat nekad bilo kvalitetnih forumasa. Sad gledam neke propale jutjubere, koji pišu pod punim imenom i prezimenom, i bacaju insajderske...
Fali mi pitar bordo da se počne svadjati sa svima, kad ga žena iznervira, pa je pošalje kod proizvođača. Fale mi ljudi koji su bili pametniji od mene, koji su me znali oduševiti analizom i razmišljanjem.
PS kanarinac sve si do sad slago
Fali mi pitar bordo da se počne svadjati sa svima, kad ga žena iznervira, pa je pošalje kod proizvođača. Fale mi ljudi koji su bili pametniji od mene, koji su me znali oduševiti analizom i razmišljanjem.
PS kanarinac sve si do sad slago

-
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako ti je isto imati takvu minutažu u Mladosti koja nema nikakav rezultatski imperativ, i očekivati neku značajnu minutažu kod nas, koji želimo svaki mogući trofej i Evropu što dalje, onda ti nema smisla da vodimo dalje ovu diskusiju. Odo Denchia ubjeđivat da je Hare lopata, biće mi lakše.Rahma je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:06Pa neces Holgera Badstubera dovesti da ti grije klupu. Ima 17 utakmica u PL, ne moze biti nikako nazor trpanje kad odlicne partije pruza. Mnogo utakmica je pred nama, liga+kup, gdje ce dobit solidnu minutazu za prvu polusezonu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:58Ne bi bio loš potez dovesti ovog momka, samo ti želim objasniti da je loš potez na njega računati kao na treću opciju. Dovesti ga i posudba - DA, dovesti ga da grije klupu - NE. Pa Olmo je godinama igrao za Dinamo 2, nemoj misliti ako tinejdžera trpaš u seniore nazor (u ekipi kakva smo mi) da će mu to donijeti boljitak.
Marinovic,Susic,Zinedin,Fanimo,Mahmic je nas abd.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:15Ne temi je fakat nekad bilo kvalitetnih forumasa. Sad gledam neke propale jutjubere, koji pišu pod punim imenom i prezimenom, i bacaju insajderske...
PS kanarinac sve si do sad slago![]()
Samo Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Kanarinac prespavao si nekoliko nedjelja ali nema veze, vjerovatno si bio umoran
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:17Ako ti je isto imati takvu minutažu u Mladosti koja nema nikakav rezultatski imperativ, i očekivati neku značajnu minutažu kod nas, koji želimo svaki mogući trofej i Evropu što dalje, onda ti nema smisla da vodimo dalje ovu diskusiju. Odo Denchia ubjeđivat da je Hare lopata, biće mi lakše.Rahma je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:06Pa neces Holgera Badstubera dovesti da ti grije klupu. Ima 17 utakmica u PL, ne moze biti nikako nazor trpanje kad odlicne partije pruza. Mnogo utakmica je pred nama, liga+kup, gdje ce dobit solidnu minutazu za prvu polusezonu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:58
Ne bi bio loš potez dovesti ovog momka, samo ti želim objasniti da je loš potez na njega računati kao na treću opciju. Dovesti ga i posudba - DA, dovesti ga da grije klupu - NE. Pa Olmo je godinama igrao za Dinamo 2, nemoj misliti ako tinejdžera trpaš u seniore nazor (u ekipi kakva smo mi) da će mu to donijeti boljitak.

Prijedlog za upravu kluba ako ko čita bio bi da se pošalje neki poklon ili suvenir za ovog malog Luku Garžu koji je unuk legende kluba Refika Muftića, a trenutno dominira na koledžu NCAA lige (košarka) i potencijalni je reprezentativac BIH. Bio bi to lijep gest kluba koji misli o svojim legendama, a Refik osim što je bio fudbalska gromada bio je još bolji čovjek
nema potpisa
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja jos ne vjerujem da je ovo moje Sarajevo. Treba na Barama parolu napisati. "Ne znate sta ste propustili"

ORIGINAL 1987
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, budzak, laznokrilo, SHZ82, skoJaa i 58 gostiju.