Nije se tamo sa lovom zayebavati...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Je li ti sam vjeruješ u ovo što si napisao?PeakyBlinders je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:43Dva puta kod mene u banku dolazi molba o sponzorstvu Zeljeznicara, nece direktor ni da cuje. Ljudi oni za zraka nemaju. Dobro ikako funkcionisu, na misice. Ovo ako izguraju za mene su pobjednici. Ogromni problemi u klubu, nenormalni, sjedim neki dan sa Misimovicem, u vezi nekog kredita Megamixu, koji takodje na skrge dise. Kaze Senad nikad Zeljo pasti nece, spreman je zadnje pare u njega da ulozi. Dok je takvih ljudi Zeljo ima nade. Osim je strucnjak pravi, ali kostat ce zivota zeljovce. Nikad se oni njega rijesiti nece, ima bas bas bas bruku potrazivanja i on je stopirao neke pare u klubu koje je uzeo i poslije dijelio igracima. Ahmetovicu je duzno dosta njihovih para, govori mi neki dan u Twilu da ne mora vise ni igrati: "Nek mi vracaju po petobanku svaki mjesec, zivio bi ko lord."
Teska situacija i sam izlazak iz toga je za njih velika pobjeda. Dugo se oni oporaviti nece i sve sto su napravili su napravili na vlastite misice. i za to respect. Privatizacija je jedini izlaz. Sad ko sta kako, ne znam. Znam za Husica da hoce 51% da uzme vlasnistvo, ali ima par prepreki iz proslosti koje jos nije spreman da preuzme, a hoce da preimenuje u Zeljeznicar 1921, pa od nule sve. Ostali se bune jer Zeljeznicar ima dugu historiju. Vidjet cemo sve 2021 je kljucna za njih.
Drug, Amar bijelo tegli ko lud. Javna tajna. Prebaci ga na agresivu, podzahkadfks74 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 19:48Znači amaw, pravo zaj.ban ?Semper je napisao/la: ↑14 dec 2020, 19:38Problem je nastao kad je babo od Sedada Subasica poslao pare po Dzihanovicu da proslijedi Amaru. Dzihanovic se usutio, Amar je nazvao Sedadovog oca i pitao gdje su pare , a on mu je rekao da je poslao po Dzihanovicu. Onda se Amar naljutio i ispred Makijata u drustvu zestokih momaka isamarao Dzihanovica kao malo dijete i rekao mu da donese pare i da se ne pravi lud.![]()
Tim 1feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:06Tim polusezone: SUBJEKTIVNO
Pavlovic
Cipetic-Milicevic- Ikic-Alic
Djokanovic- Radovac
Rahman
Tatar-Lukic-Fanimo
Kad ste vi u pitanju, u sve vjerujem.wolfie je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:45Je li ti sam vjeruješ u ovo što si napisao?PeakyBlinders je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:43Dva puta kod mene u banku dolazi molba o sponzorstvu Zeljeznicara, nece direktor ni da cuje. Ljudi oni za zraka nemaju. Dobro ikako funkcionisu, na misice. Ovo ako izguraju za mene su pobjednici. Ogromni problemi u klubu, nenormalni, sjedim neki dan sa Misimovicem, u vezi nekog kredita Megamixu, koji takodje na skrge dise. Kaze Senad nikad Zeljo pasti nece, spreman je zadnje pare u njega da ulozi. Dok je takvih ljudi Zeljo ima nade. Osim je strucnjak pravi, ali kostat ce zivota zeljovce. Nikad se oni njega rijesiti nece, ima bas bas bas bruku potrazivanja i on je stopirao neke pare u klubu koje je uzeo i poslije dijelio igracima. Ahmetovicu je duzno dosta njihovih para, govori mi neki dan u Twilu da ne mora vise ni igrati: "Nek mi vracaju po petobanku svaki mjesec, zivio bi ko lord."
Teska situacija i sam izlazak iz toga je za njih velika pobjeda. Dugo se oni oporaviti nece i sve sto su napravili su napravili na vlastite misice. i za to respect. Privatizacija je jedini izlaz. Sad ko sta kako, ne znam. Znam za Husica da hoce 51% da uzme vlasnistvo, ali ima par prepreki iz proslosti koje jos nije spreman da preuzme, a hoce da preimenuje u Zeljeznicar 1921, pa od nule sve. Ostali se bune jer Zeljeznicar ima dugu historiju. Vidjet cemo sve 2021 je kljucna za njih.
Ja vas ne podyebavam, ja vas sazaljevam. Nikad se sirotinji nisam smijao.
Djesi bogatun.PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:08Ja vas ne podyebavam, ja vas sazaljevam. Nikad se sirotinji nisam smijao.
Miranwolfie je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:11Djesi bogatun.PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:08Ja vas ne podyebavam, ja vas sazaljevam. Nikad se sirotinji nisam smijao.![]()
feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:06Tim polusezone: SUBJEKTIVNO
Pavlovic
Djokanovic- Radovac
Rahman
Tatar-Lukic-Fanimo
Kova je najbolji jer ima 7 cistih mreza, Pavlovic ima 6 ali u 19 tekmi, a Brkic ima takodje 6 ali od svega 13 tekmi(ozljeda) a cityjev Nevres Fejzic je oficijelno drugi najbolji golman polusezone jer ima 6 cistih mreza u 12 tekmi, ucinak od 50%Zip je napisao/la: ↑15 dec 2020, 08:24feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:06Tim polusezone: SUBJEKTIVNO
Pavlovic
Djokanovic- Radovac
Rahman
Tatar-Lukic-Fanimo
Po kojoj osnovi je to pavlovic najbolji golman lige bgti ?
Ako vec to nije Kovacevic, onda jedino moze biti golman Zrinjskog. Pavlovic nikako.
Cista mreza je sto je gol za napadacaworchester je napisao/la: ↑15 dec 2020, 08:42Pa ne mora znaciti da je za cs uvijek najzasluzniji golman.
Treba gledati i broj odbrana na utakmici plus minutaza.
A ako cemo gledati bodovanje na fantaziju,pavlovic je najbolji ovu jesen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.