Zamisli toliko Austrija zanimljiva da stignes citati nas pdf

Komplexash

Mjeri uspjeh po jednoj odigranoj utakmici

Strucnjak... I pad je let.
Glavna riječ u upotrebi Torpedo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zamisli toliko Austrija zanimljiva da stignes citati nas pdf
Kako sam napisao, medju ostalim rezultatima ali tesko ti je skontati. Zato su na desetom mjestu valjda, nije bas neka misterija.
Brate moj, nije niko rekao da je austrijska liga ured kao nasa, to ni u snu. Logicno da su 1000x bolji. Nego govorim cisto statisticki da je Balic prosjecan igrač i igrač koji će za sezonu ili dvije ispasti i iz prve postave jer ce Austrijanci tu naci nekog 20togodisnjaka...Harise je napisao/la: ↑15 dec 2020, 01:21Nemogu vjerovati šta ovdje procitamDa je Austijska liga ured kao naša liga i da je Austrijska liga sranje. Austrija imala ove sezone 4 predstavnika u Evrope. Rapid Wien i LASK Linz su jedva ispali dok su Wolfsberg i RB Salzburg prošli (ispali iz LP kao 3 mijesto) dok je maksimum za našu ligu lige Play-off
Jedan klub iz Farska Ostrava i Estonije su igrali takodje u Play-offu. Dva puta su Klubove iz Albanije, Luksemburga, tri puta iz Irske, jednom iz Makedonije ušli u Evropu a mi niti jednom ušli u Grupnu Fazu. Uporedit Duljevica koji je bio u Sarajevo nešto sa 22 godina sa Rahmanovica i Tatara koji je neki Celje, Slaven Belupo, Gorica, Istra bili previše. Pa Resic ima više utakmice u Novom Pazarom u isti godine kada je Rahmanovic tada igrao, a Sarajevo ga otjerao iz kluba. Huseina Balic igra u klubu koja je bila prošle sezone u osmo finale Ligu Evrope igrali su za Manchester United. Ove godine su izbacili Sportinga sa 1-4. Oni su izvukli bod od Tottenhama koja je bila pred prošle sezone u Finale Liga Prvaka.
Pa taj SKN St. Pölten bi sad pa sad svaku ekipu iz naše lige dobio, a drugi se na rugaju
Drago mi je za Rahmanovica da igra trenutno dobro i nadam se da ce napravit jedan pristojan transfer, ali tesko za njega daleko da dodje i pogotovo u reprezentaciji sa 26 godina...
Vucevich je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:54Znas pisati neke licne uvrede u svakom komentaru, ali odgovoriti na cinjenice i ne bas. Medju ostalim rezultatima koji su donijeli 10-to mjesto: Sporting 1-4 LASK, Borussia Monchengladbach 0-4 WAC na primjer, ali izgleda da to tesko mozes shvatiti. Bolje idi raspravljaj moze li napadac koji je proglasen najgorim igracem u historiji AIKa i zavrsio na tribini u Juznoj Koreji biti vrhunsko pojacanje za prvaka Torpeda...
Napad na bosnjake.
Ispravak krivog navoda! Engleski sedmoligasi.
Jesi šegast he he... Ušao mu pitarski mentalitet u krv, hoće da mu se pušta muzika koju on hoće, prepire se s gazdom, pravi sarajlijica papak.
Nemate principa, kod vas se sve može.feniksptica je napisao/la: ↑15 dec 2020, 01:33Pa ne znam navijaca sarajeva da isti ponizava, osim kad je u pitanju Handzic..to se moze.
A mozda s bratom dijeli profil. Jedan za FKS drugi za FKŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.