FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka bude da vam sve lazem,ali makar temu probudim,a zasto temu probudim pa zato sto sam vam rekao neke stvari koje su se kasnije obistinile,momci uzivajte,Mahmic i Bradonjic nisu nasa pojacanja nego zalog za buducnost,a pojacanje u napadu koje ce da dodje hmm ma nesmijem vam reci,kakac crni Krpic ljudi.
Samo Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gdje li ćemo ove zime na pripreme, sumnjam da će se moći u Antaliju, čitam da idu u lockdown od nove godine do 4-5 januara, loša situacija u Turskoj sa virusom. Izgleda da će Međugorje i hercegovina biti puni ekipa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel to onaj sto ja mislim da jestekanarinac je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:43Neka bude da vam sve lazem,ali makar temu probudim,a zasto temu probudim pa zato sto sam vam rekao neke stvari koje su se kasnije obistinile,momci uzivajte,Mahmic i Bradonjic nisu nasa pojacanja nego zalog za buducnost,a pojacanje u napadu koje ce da dodje hmm ma nesmijem vam reci,kakac crni Krpic ljudi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
A to je taj jel, pa što ne kažete odmah ebo vas auuu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jes' lijepo navijati za Sarajevo
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeppermintSA
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ustanes ujutro i onako ko pjetao istamburas zenu, a ona zadovoljna, jer si vazda raspolozen

ORIGINAL 1987
Potpuno povjerenje u upravu, igrače, sš i sve ostalo što ima veze sa Sarajevom. Mislim da će ovo biti najopuštenija i najbolja zimska pauza za nas do sada.
Sarajevo je u sigurnim rukama i mi možemo samo da uživamo u svemu što se desilo i što će se dešavati u budućnosti.
Čak bi se preko pauze moglo posvetiti i nekim drugim stvarima, poput porodice, posla
, otići opušteno na neki odmor bez misli kako ćemo i šta ćemo.

Volimo Sarajevo, oči nam se cakle!
Sarajevo je u sigurnim rukama i mi možemo samo da uživamo u svemu što se desilo i što će se dešavati u budućnosti.
Čak bi se preko pauze moglo posvetiti i nekim drugim stvarima, poput porodice, posla

Volimo Sarajevo, oči nam se cakle!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeakyBlinders
- Kontakt:
PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 dec 2020, 01:16Ustanes ujutro i onako ko pjetao istamburas zenu, a ona zadovoljna, jer si vazda raspolozen. Odes na posao, gledas ljude punih baterija, svako vedra lica. Dodjes u mahalu komsija ti kaze da ne prati vise nasu ligu
Ulazis u kucu, mali lupa loptom u vrata i dere se Sušić do Rahmanovica, Rahmanovic za Handzica i stativa
. Prodjes Saracima, sretnes par poznatih lica, samo se osmjehnete jedan drugom i nastavite svojim putem. Zacujes ezan sa minareta i onako dignes glavu i kazes elhamdulila, kako je lijepo Sarajevo moje kad je cijelo bordo boje.

Samo mala ispravka:
Rahman za handzica iiiiiiii... previse je oklijevao handzic, izgubio loptu i sada je sviran faul u napadu..
NEMA NAZAD
Što se od srca nasmijah u kasne sate, znao sam da će ovdje zaštekati.PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 dec 2020, 01:16Ustanes ujutro i onako ko pjetao istamburas zenu, a ona zadovoljna, jer si vazda raspolozen. Odes na posao, gledas ljude punih baterija, svako vedra lica. Dodjes u mahalu komsija ti kaze da ne prati vise nasu ligu
Ulazis u kucu, mali lupa loptom u vrata i dere se Sušić do Rahmanovica, Rahmanovic za Handzica i stativa
. Prodjes Saracima, sretnes par poznatih lica, samo se osmjehnete jedan drugom i nastavite svojim putem. Zacujes ezan sa minareta i onako dignes glavu i kazes elhamdulila, kako je lijepo Sarajevo moje kad je cijelo bordo boje.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima l' đe kakav rezime polusezone, neki video svih golova?
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:57A to je taj jel, pa što ne kažete odmah ebo vas auuu..

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Postao/la Admir_Sa » 15 dec 2020, 00:39
Prijedlog za upravu kluba ako ko čita bio bi da se pošalje neki poklon ili suvenir za ovog malog Luku Garžu koji je unuk legende kluba Refika Muftića, a trenutno dominira na koledžu NCAA lige (košarka) i potencijalni je reprezentativac BIH. Bio bi to lijep gest kluba koji misli o svojim legendama, a Refik osim što je bio fudbalska gromada bio je još bolji čovjek
Mozes li sta pogurati @Morto '. REFIK MUFTIC je bio igracka (golmanska) i ljudska gromada FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sjajno nadam se do Nove godine da ce biti 5 stoja, a nakon toga jos, pogotovo pred nastavak sezone.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemoj da bi zucn'o, propašće odmah, nemoj da te opominjem. Tako si ljetos poletio za Beqiraja, pa se deportovao iste sekunde iz Ibisa.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 01:43AlfredNobel je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:57A to je taj jel, pa što ne kažete odmah ebo vas auuu..![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nakon lupanja ljetos sa tvoje strane, ne znam fakat odakle vise obraz ista najaviti (slagati)?kanarinac je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:43Neka bude da vam sve lazem,ali makar temu probudim,a zasto temu probudim pa zato sto sam vam rekao neke stvari koje su se kasnije obistinile,momci uzivajte,Mahmic i Bradonjic nisu nasa pojacanja nego zalog za buducnost,a pojacanje u napadu koje ce da dodje hmm ma nesmijem vam reci,kakac crni Krpic ljudi.
-
- Kontakt:
Ja vjerujem do nove i na dvije milje da cemo dici... nemamo mi akcija ko anamo oni da malo malo spasavamo klub! Valjda bi tu i Safet uletio...

Meni Krpic nesmeta al ugovor na 7 mjeseci..
Krpic je propali igrac koji moze samo u pl bh igrat, i stas jedino u zelji kod nad i slobodari.
Sloboda prazna ko probusena lopta zeljo vise ni da prosi nezna, mi jedino puni ko Amazonov vlasnik..
Ja krpu vidim samo ko igraca slobode..
**** svi smo govorili ahmet dizel sa polavode,ili yugobez mjenjaca sad ga zelimo sa37 godina da igra.
Suljo 7 mjeseci ugovor 200 km plata veca neg u slobodi u zelji ako hoces burum nes ko te ****
Krpic je propali igrac koji moze samo u pl bh igrat, i stas jedino u zelji kod nad i slobodari.
Sloboda prazna ko probusena lopta zeljo vise ni da prosi nezna, mi jedino puni ko Amazonov vlasnik..
Ja krpu vidim samo ko igraca slobode..
**** svi smo govorili ahmet dizel sa polavode,ili yugobez mjenjaca sad ga zelimo sa37 godina da igra.
Suljo 7 mjeseci ugovor 200 km plata veca neg u slobodi u zelji ako hoces burum nes ko te ****
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, budzak, Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, perodeformero, Pitaristok, Posejdon, Proximic, samirr, samoFKS, sekac, skoJaa, Vanja8, ŠTA_JE i 155 gostiju.