TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Da li je istina da Telemach ostaje bez Arena 

Ma ne zna se još ništa. Treba sačekati NG ili barem da se neko s vrha oglasi. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim da njihova šutnja mnogo govori. Ovaj "poklon" za korisnika premium paketa je
(desetak filmova), koje trolanje. Da neko iz Telekoma nije preuzeo Telemach 

Taman jedanaesterac za Aston Vill-u i zaledi slika na SK (Telemach). Isto se dešavalo na RTL-u (njemačkom), tokom gledanje treninga F1.
Ovo je prvi put da se to desi u nekoliko godina
Ovo je prvi put da se to desi u nekoliko godina

- senadrosoner
- Kontakt:
FOX paket na TXTV od 1.1.2021 zna li neko hoce li to biti u onom osnovnom paketu ili ?
Vjerovatno da ce biti i neko poskupljenje
Ac.Milan 2001-2024!
Vjerovatno, kao i do sad, sve dostupno, pogotovo jer poskupljuju svi paketi za 2,70KM.senadrosoner je napisao/la: ↑13 dec 2020, 09:54FOX paket na TXTV od 1.1.2021 zna li neko hoce li to biti u onom osnovnom paketu ili ?
Sad imaju veoma pristojnu ponudu filmskih i serijskih kanala, a možda i najbolju ponudu dokumentarnih kanala kod nas.

Citam na Klixovom forumu:
Mozda je ovo i neki odgovor na eventualni gubitak Arena (iako sumnjam da ce ih izgubiti), ali vidjet cemo. Realno, zbog prebacivanja El Classica i jos nekih zanimljivih utakmica EPL i EL na Novu Sport i SK HD, plus nemogucnost pracenja reprezentacije u kosarci i fudbalu za 2/3 stanovnika ove drzave (jer su eto cisto iz inata te utakmice stavili na Novu Sport i Novu BH ciju cijenu su podigli) - mahal bi bilo da izgube Arene. Iako se to opet vraca na ispastanje nas korisnika. Placas 50-60 KM (i vise) i ne mozes gledati ono sto zelis od sporta.
Btw, vidjeh neku akciju kod BH Telecoma, ne cini mi se losa:
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5c875566a85.html
Ocu istekao ugovor ima 2-3 mjeseca, niko ga nije ni pomislio zvati da produzi. Dok, kod Telemacha citam da zovu ljude i mjesec prije isteka ugovora i mnogi uspiju dogovoriti odlicne benefite. Kad vidis azurnost ns Telemachovoj FB str. i onog acc. na Klixovom forumu, pa to uporedis s ovima u Telecomu (koji imaju brutalne plate), sve bude jasno.
Kad sad sve moguce kvalitetno od sporta prebace na ove kanale (plus Nova Sport i Nova BH), a na SK ostane treca ruska i sesta njemacka liga, da ovi iz Telecoma nista ne mogu gledati.Potencijalni novi kanali u portfoliju United Medije: Nova BG, Kino Nova BG, Nova Sport BG, Diema, Diema Family, Diema Sport 1 i Diema Sport 2.

Mozda je ovo i neki odgovor na eventualni gubitak Arena (iako sumnjam da ce ih izgubiti), ali vidjet cemo. Realno, zbog prebacivanja El Classica i jos nekih zanimljivih utakmica EPL i EL na Novu Sport i SK HD, plus nemogucnost pracenja reprezentacije u kosarci i fudbalu za 2/3 stanovnika ove drzave (jer su eto cisto iz inata te utakmice stavili na Novu Sport i Novu BH ciju cijenu su podigli) - mahal bi bilo da izgube Arene. Iako se to opet vraca na ispastanje nas korisnika. Placas 50-60 KM (i vise) i ne mozes gledati ono sto zelis od sporta.

Btw, vidjeh neku akciju kod BH Telecoma, ne cini mi se losa:
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5c875566a85.html
Ocu istekao ugovor ima 2-3 mjeseca, niko ga nije ni pomislio zvati da produzi. Dok, kod Telemacha citam da zovu ljude i mjesec prije isteka ugovora i mnogi uspiju dogovoriti odlicne benefite. Kad vidis azurnost ns Telemachovoj FB str. i onog acc. na Klixovom forumu, pa to uporedis s ovima u Telecomu (koji imaju brutalne plate), sve bude jasno.
To su bugarski kanali koji, vrlo vjerovatno, otkupljuju prava samo za svoju državu. Nemaju oni šta prebacivati na te kanale, to je samo do tih kanala. Gotovo sigurno bi bili kodirani tokom ekskluziviteta za tu teritoriju.Federer17 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:44Citam na Klixovom forumu:
Kad sad sve moguce kvalitetno od sporta prebace na ove kanale (plus Nova Sport i Nova BH), a na SK ostane treca ruska i sesta njemacka liga, da ovi iz Telecoma nista ne mogu gledati.Potencijalni novi kanali u portfoliju United Medije: Nova BG, Kino Nova BG, Nova Sport BG, Diema, Diema Family, Diema Sport 1 i Diema Sport 2.![]()
Ne brini ti za Telecom

Nisam razmisljao o tome, upravu si. Mislio sam da bi ovo BG moglo biti 'Beograd'.

Kako da ne brinem za Telecom kad imam dva njihova prikljucka na dvije lokacije?

O njihovim radnicima govorim zbog negativnog iskustva mnogih od nas. Evo npr. u zadnje vrijeme sam ih zvao najmanje 3-4x a i otac nekoliko puta zbog uzasnog neta (da sad ne detaljisem sta je u pitanju) kod njega kuci. Nikad nista nije poduzeto, niti je iko zvao, dolazio. Svaki novi put kad nazoves dobijes odgovor da je vec zavedeno, proslijedjeno kolegama i tu se sve zavrsava. A ti ovamo racun uredno placas za uslugu koja ne ispunjava ni 50% od potpisanog u ugovoru.
- legenda reala
- Kontakt:
Hoce UM da uđe i na Bugarsko trziste
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja ne znam postoji li osoba koja u zadnje vrijeme nema problema sa njihovim netom. I ja sam zvao par puta i prije nekoliko sedmica mi je dolazio lik zamjenio ruter i radilo je dobro čitavih 7 dana ali evo opet se javljaju isti problemi sa pucanjem neta i brzinom koja padne na 1mbps.Federer17 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:40Evo npr. u zadnje vrijeme sam ih zvao najmanje 3-4x a i otac nekoliko puta zbog uzasnog neta (da sad ne detaljisem sta je u pitanju) kod njega kuci. Nikad nista nije poduzeto, niti je iko zvao, dolazio. Svaki novi put kad nazoves dobijes odgovor da je vec zavedeno, proslijedjeno kolegama i tu se sve zavrsava. A ti ovamo racun uredno placas za uslugu koja ne ispunjava ni 50% od potpisanog u ugovoru.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kod mene je u telekomu stabilan net al brzina ist akao kad sam ga tek uveo 2008
Jel koristi neko od vas total tv, danas mi sve programe blokiralo, koristim ga evo 5 godina i nisam imao takvih problema do sad, bukvalno nijedan program ne radi. Jel imao neko slican problem?
Informacije iz Telemacha. Bukvalno svi uposlenici znaju za Arene. Rekose mi da ljudi koji imaju tek potpisane ugovore, da ce im Arene ostat, a da oni koji nemaju morat ce placat dodatno.
Max Allegri
- feniksptica
- Kontakt:
Postoji l mogucnost da se dodatno plate HD SK na Mojoj TV ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
SD : 4 KM
HD : 6 KM
HD : 6 KM
- Fantasista
- Kontakt:
Jedva čekam promjene, kad nazovem i yebem im mamu klošarsku. Opremu će naći u kanalu, samo ću im javit lokaciju.
Ne postoji.feniksptica je napisao/la: ↑15 dec 2020, 18:29Postoji l mogucnost da se dodatno plate HD SK na Mojoj TV ?
Kako je krenulo, morat ce se placat 100KM ako zelis imati normalnu ponudu kanala...
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 12 gostiju.