Virtu4l je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:11
Moram se još jednom prisjetiti ove fudbalske analfabete i intelektualne amebe, uz pogled na tabelu prve lige Kipra. Neznalice, nije fudbal soccerway i transfermarkt.
Opa fudbalska analfabeta i intelektualna ameba. Bravo Virto majstore, zar su frustracije tolike? Bravo fudbalski doajenu, uzoru, šahu i padišahu. Boga mi nije tebi lahko sekunde, halali ako sam nekad grub prema tebi, treba imati razumijevanja za ovu vrstu bolesti

Svaka čast na znanju, strašno. Ovako ste slično nešto i bjelorusku ligu stavljali slike u po frke, na početku, dokazivali da je Dinamo Brest drugoligaš

Secirao tabelu u po frke i on kao nešto dokazao

Kako stoji Haifa u svom prvenstvu? Vidim nekakav Maccabi prvi, pa je li to onaj s kim je tvoj klub igrao, ali junački pao (i trebao proći)? De mi malo tu situaciju razloži, jer su valjda oni velesila, tako si nešto tvrdio, majstore i genije fudbalske igre. Nauči i mene nešto doktore.
I de mi tabelu bosanske lige Allaha ti. Kako tamo stoje oni jadnici što su ispali od Dinamo Bresta? Čujem da im je ona ekipa koja je zamalo bila prvak BiH nekoliko puta u posljednjih par godina i oni što su zamalo prošli u drugo pretkolo Evropa lige u zadnjih par godina, otkinula bod u direktnom okršaju i da se to dobro proslavilo? Hoće li nas opet majstori s Grbavice predstavljati u Evropi? Nemoj da omaše molim te, uputi im jedan mail da provjere uplatnice i ostala sranja, čisto da ti je makar u junu drago ući na ovu temu i da imaš razloga nešto kucati.
Ili majstore, ako ti nije mrsko, da nam kažeš šta ti misliš kakve su šanse da naš šampion u narednoj godini bude nosilac u 1. pretkolu EL? Kakve su kombinacije za klub za koji ti navijaš, ima li nekih šansi? U kakvom su stanju zamalo prvaci BiH u proteklih 7 godina, zamalo BiH predstavnik u 2. pretkolu EL, zamalo pobjednik protiv Slobode i zamalo osvajač boda u BL?
I naravno, vjerujem da će ekipa za koju ti navijaš rasuti ove koji bijednog APOEL-a nisu mogli izbaciti. Ipak ste vi junački pali u Haifi, pa vjerujem da su se ovim u Mostaru gaće skinule same i siguran sam da će pokušati smisliti način da samo što manjom razlikom izgube.