Upravu si, ali teško ce ovaj kriminalni savez donijeti takvu odluku, oni uvijek idu kontra svega normalnog i razumnog.Recimo u Srbiji igrace iz BiH ne smatraju steancima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Po jednoj strani sam i ja za to ali po drugoj bi to opet iskoristili klubovi poput Borca, Širokog, Zrinjskog za dovodjenje polovnjaka iz Srbije/Hrvatske umjesto, da se okrenu svojim mladim igracima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav je ovaj Samir Muratović,procitah razisao se sa Tuzla C.? 

Iskusan, bivsi reprezentativac
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prate ga u Sturmu iz Graza
15.10.2013.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni danas Red postavio ultimatum za produženje, tako da te preduhitrio. Kaže do četiri da si produžio i poslao dokaz, tako da nisam imao izbora.skoroalen je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:18Nešto razmišljam... Kad se već znamo krvit na temi oko raznih stvari, mogli bismo to iskoristit da poguramo klub. Napravit neki challenge, da nominujemo jedni druge za učlanjenje u 2021. godini. Ko ne ispoštuje - nosi avatar i potpis koji mu zada osoba koja ga je nominovala. Pa sine, il se učlani il nosaj Najdražeg na avataru 7-10 dana.![]()
Ako neko ima želju da se učlani a nije u mogućnosti, i tu je bilo X prijedloga da neki fond napravimo. Nek uplaćuje ko koliko hoće na zajednički račun pa da se te pare preusmjere na člansku. Nismo kone, ne prosimo, ne trebaju klubu pare, al zaslužuju ogroman broj članova zbog svega urađenog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Samo se ja ne učlanjujem, a redovan na tekama i kuci i na strani
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pola drzava ide u lockdown pogotovo Turska, bolje dat pare nasima po Hercegovini neg ici po Sloveniji
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nasima po Hercegovini?
PSPHM
Dovodjenje Benje je bukvalno bilo sreca, htjeli smo pokusati da vidimo ima li ista od njega, jer je momak sarajlija rodjeni i ima nas pasosAduka87 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:26Sta je raja sve pisala za Benju jbt kao da dolazi iz kantonalne lige, i lijepo ih brat popisa ono smekerskiZip je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:05Zaboravljamo da je Tatar dosao iz BelupaElCartel11 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 21:56Ma realno jeste, da je lik u Besiktasu ali mu je statistika nula.
Turska Superliga 53 nastupa i 9 golova.
Druga liga 89 nastupa 32 gola (hajde moze se reci dobra statistika ali ipak druga turska).![]()
![]()
Vec smo imali krstu i hebu, pa doveli halilovica i dali andjusica za sisica....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da, nama u Hercegovini. U čemu je problem?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Treba nam napadač to je jasno svima al ne treba grlom u jagode. Ove iz Hajduka sto spominju meni su bezveze oni imaju 4 stranca napadaca svi zajedno dali 6 golova.
Teško je govoriti o nekim "zvučnim" pojačanjima kad ne znamo koliko naš klub planira izdvojiti sredstava za takvog igrača. Iskreno, nisam previše opterećen prijelaznim rokom. Računam na upravu i vjerujem da će odraditi dobar posao.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Najvece nase pojacanje ce biti ako produzimo ugovor sa Rahmanovicem i dobijemo cvrstu vezu TSS-Rahman bez izostanaka i povreda.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Znate vi dobro sta je. Uglavnom Antalija, ako to ne mogne Slovenija bi suoer bila.Beli98 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 23:29Da, nama u Hercegovini. U čemu je problem?
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dave, keli, OsmanhodzicBuco, Pena, senad82, Sinfoc1986, skoJaa i 48 gostiju.