Ponos Torina je napisao/la:ma kakav nastavakUnica_Liverpool_ je napisao/la:@Ponos Torina
pa kažem kad i kad je izašao drugi nastavak ima ako nema i više![]()
nemoj zezat za black ops nastavak???
![]()
![]()
![]()

2 nastavak Call of Duty-a, nisi igrao
Šalim se ba
Moderator/ica: insider
Ponos Torina je napisao/la:ma kakav nastavakUnica_Liverpool_ je napisao/la:@Ponos Torina
![]()
![]()
![]()

COD 2 Niko nikad nece nadmasit...svi drugi su meni bezveze u odnosu sa ovaj nastavak,cak i Black Ops...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:ma kakav nastavakUnica_Liverpool_ je napisao/la:@Ponos Torina
![]()
![]()
![]()
2 nastavak Call of Duty-a, nisi igrao![]()
![]()
Šalim se ba
znam da nije izasao gledam odakle vadis te newsUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:ma kakav nastavakUnica_Liverpool_ je napisao/la:@Ponos Torina
![]()
![]()
![]()
2 nastavak Call of Duty-a, nisi igrao![]()
![]()
Šalim se ba
trnokop je napisao/la:Dobro vece Bosanci,ima li Bujruma?
Pozdrav svima i nadam se da cemo se lijepo druziti
Najbolja do sad al bezze docek nema picicareds_forever je napisao/la:Ljudi, kako vama prodje ova godinaMeni je bila jedna od losijih, narocito u sportskom smislu, a inace su me nekako sad u ovom decembru potrefili losi dogadjaji, al u zadnjih nekoliko godina se redovno desavaju u ovom prokletom mjesecu....Valjda ce ova iduca biti bolja...
e gdje si bot sta ima...trnokop je napisao/la:Dobro vece Bosanci,ima li Bujruma?
Pozdrav svima i nadam se da cemo se lijepo druziti
Ma godina mi je bila fuj i u sportskom i u svakom smislu. Samo jedna jedina dobra stvar mi se dogodila, sretna sam zbog toga.. al' sta ce ti to kad je sve ostalo katastrofa. Bice valjda bolje.reds_forever je napisao/la:Ljudi, kako vama prodje ova godinaMeni je bila jedna od losijih, narocito u sportskom smislu, a inace su me nekako sad u ovom decembru potrefili losi dogadjaji, al u zadnjih nekoliko godina se redovno desavaju u ovom prokletom mjesecu....Valjda ce ova iduca biti bolja...

reds_forever je napisao/la:Ljudi, kako vama prodje ova godinaMeni je bila jedna od losijih, narocito u sportskom smislu, a inace su me nekako sad u ovom decembru potrefili losi dogadjaji, al u zadnjih nekoliko godina se redovno desavaju u ovom prokletom mjesecu....Valjda ce ova iduca biti bolja...
ma loshe skroz u svakom smislureds_forever je napisao/la:Ljudi, kako vama prodje ova godinaMeni je bila jedna od losijih, narocito u sportskom smislu, a inace su me nekako sad u ovom decembru potrefili losi dogadjaji, al u zadnjih nekoliko godina se redovno desavaju u ovom prokletom mjesecu....Valjda ce ova iduca biti bolja...
Ma haj to se sportsko da zaboravit, krenuti ispocetka, ali ovako kad te neke stvari bas pogode... Pitas se za kojeg djavola uopste novu godinu slavis kad ti svasta donese...Pogotovo sad slijedi jedan malo tezi period u zivotu ljudi oko mene...Valjda ce zivot krenuti naboljeLily je napisao/la: Ma godina mi je bila fuj i u sportskom i u svakom smislu. Samo jedna jedina dobra stvar mi se dogodila, sretna sam zbog toga.. al' sta ce ti to kad je sve ostalo katastrofa. Bice valjda bolje.![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 1 gost.