Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
alacious je napisao/la: ↑16 dec 2020, 09:33Hebo vas isti avatar, kontam SJB priča sam sa sobomAlfredNobel je napisao/la: ↑16 dec 2020, 08:56Kakav Kodro, nama treba veća klasa tipa Braithwaitea iz Barce.![]()
Prelijepo, nema šta.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 dec 2020, 09:58Mislim da je Kodro mlađi realan, otac mu je s nama imao lijepo iskustvo![]()
Ja koliko vidim na tm i Andrej i Vladan su oba po 1mil€
Braco hocemo li mu halaliti?
Uđi na njegov profil, tu ti piše 800KElCartel11 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 10:07Ja koliko vidim na tm i Andrej i Vladan su oba po 1mil€
I ne diraj neka ostane ovako. Ako se treba smanjiti cijena tima smanji je na Hodzicu, Handzicu, Hebibu, Sabanovicu itd.
Necu ovako je ljepse
Avdu?robertkosar je napisao/la: ↑16 dec 2020, 10:23Treba zaganjat ovog Kalajdzica napadaca Stutgarta pravo dobar strijelac![]()
![]()
Ne mora nista da znaci, jbg tipla mu i ti i sa tobom ce raditi.Kemo88 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 08:49Sigurno je da je težak vremenski period iza mene. U tom trenutku želio sam najbolje za svoju karijeru. Naučio sam neke stvari i izvukao tu epizodu kao dobro iskustvo po mene. Najbitnije je da sam iz svega izašao zreliji i pametniji. Već godinu dana spremam se i sa Eldinom Jeleškovićem i on je dao svoj doprinos u povratku moje forme”. Nedim HADŽIČ
, ZANIMLJIVO JE DA RADI SA JELEŠKOVIĆEM![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.