Legenda
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.
PSPHM
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Joj viber poruke, evo me hodam ko paun. Prebitno se osjecam Allaha mi.
ORIGINAL 1987
Ti si se u septembru registrovo jarane, pusti supljuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:25Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nema veze kad sam se registrivao, nije fer da me prozivate, celava ubleha i slicno.Denchi je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:26Ti si se u septembru registrovo jarane, pusti supljuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:25Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.
PSPHM
Meni Handžić poslao poruku na Whatsapp

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Takvog te volim Zukane

Dragulj naš, kako mi je samo drag dečko.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Kako bi moćno bilo da Handzic pozove da se učlane par ovih forumaša sto ga bas trehaju
Ne pitam se ali ne bih imao nista protiv da se andreju poveca cijena i na 1.5mil, a nekim ostalim smanjiti. Ovo sto mi imamo je dragulj kojeg niko ni priblizno nema u PLBih, a znamo sta za evropske klubove znaci igrac sa 19god..
Igrac kvaliteta rahmana, a toliko mladji..
Treba napomenuti i da se tako mlad igrac istice u tako jakoj sampionskoj ekipi sto je izuzetno vazno, a ne tipa bradonjic u radniku ili sta znam, bega u slobodi
Igrac kvaliteta rahmana, a toliko mladji..
Treba napomenuti i da se tako mlad igrac istice u tako jakoj sampionskoj ekipi sto je izuzetno vazno, a ne tipa bradonjic u radniku ili sta znam, bega u slobodi
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 16 dec 2020, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Takve preko Instagrama zovebordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:42Kako bi moćno bilo da Handzic pozove da se učlane par ovih forumaša sto ga bas trehaju

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
457 aktivnih za 3 dana.
Idemo jos jace. Podrzi klub simbolicno.
Sadaka nam ne treba.
Sadaka nam ne treba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide k'o na traciOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:49457 aktivnih za 3 dana.
Sadaka nam ne treba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ja sam čuo za tog špica. Je l' mislimo na istog? Z.I. inicijali, ima naše porijeklo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:25Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ovaj Mico Kuzmanovic svako kolo u Sloveniji ga zabija 

Dobra zezancija sto raja radi na FB uslika svoju clansku i taguje svoje imenjake da produze clanstvo. Ne moraju biti imenjaci tagujete havere.MortemHz je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:54Ide k'o na traciOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:49457 aktivnih za 3 dana.
Sadaka nam ne treba.
Idemo sto vise i bolje, zasluzili su i igraci i sam klub.
Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- SedrenikHz
- Kontakt:
Skoro, je li istina da te zvao Kurdić iz NP maksuz da se uclanis ? 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nmg toliko ni o inicijalima, samo cu reci da je jedno slovo Dž.skoroalen je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:00I ja sam čuo za tog špica. Je l' mislimo na istog? Z.I. inicijali, ima naše porijeklo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:25Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.
PSPHM
Da nije onaj rus Džuba ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:15Nmg toliko ni o inicijalima, samo cu reci da je jedno slovo Dž.skoroalen je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:00I ja sam čuo za tog špica. Je l' mislimo na istog? Z.I. inicijali, ima naše porijeklo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:25
Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04 i 14 gostiju.