Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sad gledam na TV-u opet ona krava Arzija i ono vango Cerić ne daju djeci djeda mraza u vrtićima , jbt u kakvoj ja zemlji živim

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
istrebljuju ti komunizam 
jel to ono teta nova godina, oj bože dragi...
jel to ono teta nova godina, oj bože dragi...
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 28 dec 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
to je nama nasha borba dala da imamo reisa za marshalaFrutek je napisao/la:Sad gledam na TV-u opet ona krava Arzija i ono vango Cerić ne daju djeci djeda mraza u vrtićima , jbt u kakvoj ja zemlji živim![]()
![]()
nema potpisa
dobra je prednost sto ''vecina'' bar se nadam ne shvata cerica za ozbiljno..Admir_Sa je napisao/la:to je nama nasha borba dala da imamo reisa za marshalaFrutek je napisao/la:Sad gledam na TV-u opet ona krava Arzija i ono vango Cerić ne daju djeci djeda mraza u vrtićima , jbt u kakvoj ja zemlji živim![]()
![]()
![]()
![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:Ljudi, kako vama prodje ova godinaMeni je bila jedna od losijih, narocito u sportskom smislu, a inace su me nekako sad u ovom decembru potrefili losi dogadjaji, al u zadnjih nekoliko godina se redovno desavaju u ovom prokletom mjesecu....Valjda ce ova iduca biti bolja...
kod mene turbulentna,izuzetno burna,smrt,smrt,vjenčanje
kdn, cestitke od srca. kako je biti ozenjen covjek?
btw, evo kratak opis moje godine: pocelo dobro, a onda po obicaju sve otislo u tri pm.
btw, evo kratak opis moje godine: pocelo dobro, a onda po obicaju sve otislo u tri pm.
ma shvata moj jarane, nazalostT-MAC je napisao/la:dobra je prednost sto ''vecina'' bar se nadam ne shvata cerica za ozbiljno..Admir_Sa je napisao/la:to je nama nasha borba dala da imamo reisa za marshalaFrutek je napisao/la:Sad gledam na TV-u opet ona krava Arzija i ono vango Cerić ne daju djeci djeda mraza u vrtićima , jbt u kakvoj ja zemlji živim![]()
![]()
![]()
![]()
vidi samo po izborima, tuzno
nema potpisa
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:kdn, cestitke od srca. kako je biti ozenjen covjek?![]()
ma nema neke razlike zasad,jer smo već živili zajedno neko vrijeme,hvala na čestitci
moš li na pivu s rajom kad hoš il pitaš mogulkakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:kdn, cestitke od srca. kako je biti ozenjen covjek?![]()
ma nema neke razlike zasad,jer smo već živili zajedno neko vrijeme,hvala na čestitci
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:moš li na pivu s rajom kad hoš il pitaš mogulkakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:kdn, cestitke od srca. kako je biti ozenjen covjek?![]()
nisam ni do sad smio,a kamoli sad,hehehehe,zezam se,mogu
za sljedecu godinu sam sebi zadao 10 ciljeva:
-nauciti jos jedan strani jezik (po mogucnosti francuski)
-nauciti svirati najmanje jedan muzicki instrument (po mogucnosti klavir)
-poceti sa pisanjem svoje prve knjige
-nacrtati umjetnicku sliku
-sa vrlodobrim uspjehom zavrsiti srednju skolu i upisati faks
-poloziti vozacki iz prve
-usavrsiti sut sa poludistance (slobodna usavrsena ove godine, pogadjam 9 od 10)
-napravit prvu tetovazu (po mogucnosti ljiljan)
-posjetit rodicu u belom manastiru
-postati bolja osoba
ako 70% ovoga bude uspjesno odradjeno, godina ce biti uspjesna
-usavrsiti sut sa poludistance (slobodna usavrsena ove godine, pogadjam 9 od 10)
-postati bolja osoba
Ja sam planiro zavrsit godinu sa 4 i polozit vozacki nista mi vise nije vaznoooooooooooooooooWolverine je napisao/la:za sljedecu godinu sam sebi zadao 10 ciljeva:
-postati bolja osoba
Ja sam planiro preći na drugu godinu, ali ništa ni od toga izgleda. 
- _karabaja_
- Kontakt:
I ja sam imao isti plan kao i ti, sad mi djeluje tesko ostvarljivo. Samo se nadam da profesori malo popuste pred krajBosco je napisao/la:Ja sam planiro preći na drugu godinu, ali ništa ni od toga izgleda.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
ambiciozan mladi dečkoWolverine je napisao/la:za sljedecu godinu sam sebi zadao 10 ciljeva:
-postati bolja osoba
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Emisija o SP u fudbalu na FTV
Joooj kako podsjeća na ljeto
Joooj kako podsjeća na ljeto
Ucim francuski i ne preporucujemWolverine je napisao/la:za sljedecu godinu sam sebi zadao 10 ciljeva:
-postati bolja osoba
Salim se, sve je do covjeka i koliku zelju i volju ima. Ja francuski ucim od 5. osnovne. U tom mom visegodisnjem skolovanju naucila sam samo brojeve, abecedu, predstaviti se i neke osnove gramatike. I da, znam citati al' komunikacija 0. Al' mislim da je tu do profesora koji su me ucili i u osnovnoj a i sad u srednjoj, uce te osnovno a da sad te bas nauce nema sanse. Fin je taj jezik, i zelim ti puno srece i da ga naucis. Samo treba imati volju i dobrog ucitelja. Ja nemam nista od toga.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ma ne mora biti francuski, samo je pozeljno
mozda i spanski budem ucio, vidit cu.
sto se ucitelja tice, rijetko koji zna pravilno ucit jezike. ja sam siguran da se ne bih znao sporazumit ni na engleskom da ne gledam ovoliko filmova koliko gledam. engleski sam mnogo vise naucio kroz filmove i serije nego u skoli.
sto se ucitelja tice, rijetko koji zna pravilno ucit jezike. ja sam siguran da se ne bih znao sporazumit ni na engleskom da ne gledam ovoliko filmova koliko gledam. engleski sam mnogo vise naucio kroz filmove i serije nego u skoli.
Moram reći da ja već pišem jednu knjigu, kriminalističkog sadržaja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ja komšije jest ambiciozan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.