FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogu li se učlaniti, mlađi od 18 godina ? Pitam za jednog komšiju, sin i ja smo ga navukli na Sarajevo. Bio je u dilemi, više nije.
Može.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Meni nista nije doslo na viber? Mozda sto sam vec produzio? Ili ce doci kad dodjem na red? 
Ja se slazem sa vanjom, treba Akademce promovisati; bar 1 je trebao biti manje-vise standardan ove sezone. Ovdje mislim na ove izlazne juniore a ne za Kovu, Pidru itd.
PS. Vanja znas nesto vise oko stadiona? Kad spominjes da cemo morati malo manje trositi na igrace a vise uloziti u stadion???

Ja se slazem sa vanjom, treba Akademce promovisati; bar 1 je trebao biti manje-vise standardan ove sezone. Ovdje mislim na ove izlazne juniore a ne za Kovu, Pidru itd.
PS. Vanja znas nesto vise oko stadiona? Kad spominjes da cemo morati malo manje trositi na igrace a vise uloziti u stadion???
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:25Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
On da me nazv'o, učlanio bih se al dole u Zvorničkoj.SedrenikHz je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:14Skoro, je li istina da te zvao Kurdić iz NP maksuz da se uclanis ?![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
A sta bi Hus? Da vodi repku? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Naravno da cemo morati manje trositi...muhamedhulk je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:40Meni nista nije doslo na viber? Mozda sto sam vec produzio? Ili ce doci kad dodjem na red?
Stadion ce biti izuzetno skup da se sredi,bice tu ulaganja i sponzora,ali ogromna većina ce biti Namu na ledjima, s tim da ce se drzati i do ekipe...
Ali sad ocekivati mega pojacanja to se nece desiti...
Bice dobrih igraca i sigurno je da necemo stati u razvoju i napretku ali ponasacemo se i realno...
Fino pokrenut milion akcija,trazit od svih ovih sto su im usta puna Sarajeva a donirali za Grbavicu sakom i kapom od naseg novca,sada fino nek nas novac proslijede za Kosevo a Nam nek gradi pratece objekte. Nek teren naprave uhljupi baremVanja8 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:55Naravno da cemo morati manje trositi...muhamedhulk je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:40Meni nista nije doslo na viber? Mozda sto sam vec produzio? Ili ce doci kad dodjem na red?
Stadion ce biti izuzetno skup da se sredi,bice tu ulaganja i sponzora,ali ogromna većina ce biti Namu na ledjima, s tim da ce se drzati i do ekipe...
Ali sad ocekivati mega pojacanja to se nece desiti...
Bice dobrih igraca i sigurno je da necemo stati u razvoju i napretku ali ponasacemo se i realno...
Nisi ti celav, ti samo imas odsustvo kose na tjemenuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:28Nema veze kad sam se registrivao, nije fer da me prozivate, celava ubleha i slicno.Denchi je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:26Ti si se u septembru registrovo jarane, pusti supljuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:25
Ne salim se. Ja samo provkeren info imam. Rekao sam za TSS, Mustedanagic, Fanimo. Doci ce i napadac jedan, nije takav igrao u galaksiji, ali ne mogu o imenu sad.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- siroliver69
- Kontakt:
Salcin se javio...
Fino, kulturan poziv. Hocu sine, obnavljam uredno
Fino, kulturan poziv. Hocu sine, obnavljam uredno
-
- Kontakt:
Baš me zanima da li bi imao muda pisnuti Džeki kad ode kad hoce da cuga u Tavernu i Bosnu i njegovom ocu dok se šeta terenom tokom treninga i kad se voza u autobusu sa reprezentativcima.Nije im smijo zucnuti ni jedan selektor od Ćire do Bajevića.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:31Joj kad Hus krene Pjanicu, Dzeki, Kolasincu i ostalima psovati majku i Boga
- PeakyBlinders
- Kontakt:
imam i ja namjeru pretpostavljam da je i za djecu ista cijena?
Mislim da ce u city, eno Aza otjero Muratovica, tako da je Rundi i Kesoljubu otvoren put, a svakako je i Aza konektovan u Ameriki
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PeakyBlinders
- Kontakt:
20KM zena i dijeca. Vode se kao bijeli clanovi
20KM mi bolesnici, zaljubljenici i sta sve nismo. Vodimo se kao bordo clanovi.
Meni zena kupila neku torbu, a nije se uclanila, nismo pricali citav dan, samo je gledo krvavim ocima. Eto je sutra izlazi iz trole, mase clanskom. Odma na rucak isli.
Meni zena kupila neku torbu, a nije se uclanila, nismo pricali citav dan, samo je gledo krvavim ocima. Eto je sutra izlazi iz trole, mase clanskom. Odma na rucak isli.

ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Ima li sanse da se dobije ta poruka/poziv za nas sto smo vani jer je promijenjen broj?
Clanarinu bi trebalo obnoviti

Clanarinu bi trebalo obnoviti

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Meni se javio Djokanovic, ovo na viber za članarinu
Svakako sam.mislio produžiti i sebi i kcerkici ovih dana, taman i neku duksericu uzet.

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:2820KM zena i dijeca. Vode se kao bijeli clanovi
Meni zena kupila neku torbu, a nije se uclanila, nismo pricali citav dan, samo je gledo krvavim ocima. Eto je sutra izlazi iz trole, mase clanskom. Odma na rucak isli.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.