Budući trener Juventusa
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Juventus ce mu bit prekretnica u karijeri. 
XXXVIII SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
Nadam se da će Milan uzeti ligu i tako se popišati po kineskim parolama.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Morata, kako dva glupa poteza u 15 sekundi

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Morata

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nevjerovatno da je uopce dodavao, nesebican je previše, a ovo drugo je pomracenje bas. Ipak mislim da bi bio offside kasnije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvo nema kohones da završi sam pa traži Ronalda, i onda nešto na nivou totalnog cirkusanta
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koji idiot
Nevezano, i da je bio u nedozvoljenoj poziciji ne mozes ono promasiti
Nevezano, i da je bio u nedozvoljenoj poziciji ne mozes ono promasiti
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Auuu

Hebes ovakve penale.
Ovo penal hahahah..
Penaldoo
Penaldoo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ufati mu loptu na penalu
I nek je vala,imal ista mimo penala
I nek je vala,imal ista mimo penala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima Boga. I opet će Juventini reć sve pošteno, svima isto a 5 penala u zadnje 3 utakmice a ovo što je sad dosudio ne bi nijednom drugom timu osvim Juventusa. Je*o Italiju 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- JohnCleese
- Kontakt:
U Ronalda nesto zuto u usima isto pura
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na koji je fazon lik u najužoj konkurenciji za igrača godine, ne zna ni on sam. Već dvije godine je van top 10, osim povremeno. A kamoli u top 3 da bude.
Bgm ga je udario po nozi ...al redovni skakaci su tu na svaki penal 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Arthur je posao stoljeća. Jedini masterclass posao Bartomeua za vrijeme čitavog mandata. Hvala Paraticiju i ekipi. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Eto nek ste se vi usreciliBoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:59Arthur je posao stoljeća. Jedini masterclass posao Bartomeua za vrijeme čitavog mandata. Hvala Paraticiju i ekipi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.