FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Polahko ljudi, malo vam treba da pocnete mahalati i svasta pisati. Ako nesto bitnije i znate, od ozbiljnijeg izvora dobili info (a premalo vas je takvih ovdje), onda imate pp, ne mora "druga strana" sve citati i nasladjivati se ako bude promasaj, a cesto se izjalove i realnije i izglednije stvari od ovih koje se sad spominju.
Samo langzam, januar nam je veoma bitan mjesec.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Realno, ništa posebno nije ni napisano, nemaju se čemu naslađivati, a tačno je da jedva čekaju...Beduin je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:05Polahko ljudi, malo vam treba da pocnete mahalati i svasta pisati. Ako nesto bitnije i znate, od ozbiljnijeg izvora dobili info (a premalo vas je takvih ovdje), onda imate pp, ne mora "druga strana" sve citati i nasladjivati se ako bude promasaj, a cesto se izjalove i realnije i izglednije stvari od ovih koje se sad spominju.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Tresla se gora rodio se mis. Tako to ja vidim oko svega sto se prica, i nagadja. A cini mi se da je to sve plod nase zelje i frustriranosti nego realne mogucnosti. Realnost je ovo trenutno ipak.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:10Realno, ništa posebno nije ni napisano, nemaju se čemu naslađivati, a tačno je da jedva čekaju...Beduin je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:05Polahko ljudi, malo vam treba da pocnete mahalati i svasta pisati. Ako nesto bitnije i znate, od ozbiljnijeg izvora dobili info (a premalo vas je takvih ovdje), onda imate pp, ne mora "druga strana" sve citati i nasladjivati se ako bude promasaj, a cesto se izjalove i realnije i izglednije stvari od ovih koje se sad spominju.
Ja nikada nisam dobio pp ni za sto
Kada smo kod provala sjecate se one furke sa foruma mi smo Sloboda izvolite se braniti
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to, zato i kazem bespotrebno talasanje na nasoj temi, kao eto sve se vise po gradu suska, sve izvjesnije nesto, a niko pojma nema ni o cemu se prica ni ko su sve akteri, nego Jasmin dobio glasove u Simin Hanu i popip kahvu sa Azmirom i to je gotova stvar vec.Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:39Tresla se gora rodio se mis. Tako to ja vidim oko svega sto se prica, i nagadja. A cini mi se da je to sve plod nase zelje i frustriranosti nego realne mogucnosti. Realnost je ovo trenutno ipak.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:10Realno, ništa posebno nije ni napisano, nemaju se čemu naslađivati, a tačno je da jedva čekaju...Beduin je napisao/la: ↑15 dec 2020, 22:05Polahko ljudi, malo vam treba da pocnete mahalati i svasta pisati. Ako nesto bitnije i znate, od ozbiljnijeg izvora dobili info (a premalo vas je takvih ovdje), onda imate pp, ne mora "druga strana" sve citati i nasladjivati se ako bude promasaj, a cesto se izjalove i realnije i izglednije stvari od ovih koje se sad spominju.
Ja nikada nisam dobio pp ni za sto![]()
Kada smo kod provala sjecate se one furke sa foruma mi smo Sloboda izvolite se braniti![]()
Dok mi ostali mudro sutimo i na pp muhabetimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Ma mi se ovdje možemo samo zajebavati i sprdati. Prave stvari zna jako malo ljudi, nadajmo se da će i nama svanuti... Nekada, valjda...
Ako vec klub ne moze iz razloga sto su "svoji", moze li UG Prijatelji... poslat neki dopis, pismo, molbu ali javno prema Opstini kao vlasniku stadiona da je nedopustivo i da rusi i sramoti ugled grada i kluba onakav travnjak na Tusnju i da se hitno pocne pravit projekat postavljanja nove trave sa komplet pratecom opremom, grijacima i svi sto ide.
Mislim da se mora napravit pritisak kakav god jer stvarno ovo vise nema smisla, definitivno nam je najgori teren u PL i ovi momci koji se bore i koji su uglavnom Slobodasi zasluzuju da se prestanu valjat po blatu.
Mislim da se mora napravit pritisak kakav god jer stvarno ovo vise nema smisla, definitivno nam je najgori teren u PL i ovi momci koji se bore i koji su uglavnom Slobodasi zasluzuju da se prestanu valjat po blatu.
Potpisujemklasik je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:02Ako vec klub ne moze iz razloga sto su "svoji", moze li UG Prijatelji... poslat neki dopis, pismo, molbu ali javno prema Opstini kao vlasniku stadiona da je nedopustivo i da rusi i sramoti ugled grada i kluba onakav travnjak na Tusnju i da se hitno pocne pravit projekat postavljanja nove trave sa komplet pratecom opremom, grijacima i svi sto ide.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa taj smrad nas je jednom tako ispalio, daleko mu kuca od Tusnja bila.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:45Ja bih ga sutra potpisao, extra igrač...
https://sportsport.ba/fudbal/jovo-kojic ... kid/385099
covjek je dobio raskid ugovora sa Radnikom posredstvom nase uprave, da moze ici u Slobodu, i dogovorio bio sve. I onda naravno ukljucio se Simin Han, posto po to da nama otmu igraca, duplo veca plata i on otisao gore.
Sjebao i nas i Radnik. ljudi mu ne bi dali raskid tek tako da nije trebao u Slobodu
ps inace gore je raspad sistema sto se tice igraca i osoblja, bjeze ljudi glavom bez obzira. Da li to znaci da Azmir stvarno ide u Zelju, pred nama jeKojić je bio dogovorio sa Slobodom, no na kraju je produžio za Simin Han i potpisao za Slogu, ambicioznog prvoligaša na čijem čelu je nekadašnji predsjednik Slobode Azmir Husić.
"Korektno sam se razišao s Radnikom, ipak je to moj klub gdje sam odigrao veliki broj utakmica bio kapiten, te smo na obostrano zadovoljstvo sporazumno raskinuli ugovor. Iako sam imao pozive i drugih klubova, moj novi klub biće tuzlanska Sloboda, a za to dosta zasluge imaju Uprave Slobode i Radnika, koje su postigle nekakav sporazum", nedavno je izjavio Kojić.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
95 posto igrača su takvi, jbg... Za sto maraka bi prodao oca i mater u kompletu...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:03pa taj smrad nas je jednom tako ispalio, daleko mu kuca od Tusnja bila.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:45Ja bih ga sutra potpisao, extra igrač...
https://sportsport.ba/fudbal/jovo-kojic ... kid/385099
covjek je dobio raskid ugovora sa Radnikom posredstvom nase uprave, da moze ici u Slobodu, i dogovorio bio sve. I onda naravno ukljucio se Simin Han, posto po to da nama otmu igraca, duplo veca plata i on otisao gore.
Sjebao i nas i Radnik. ljudi mu ne bi dali raskid tek tako da nije trebao u Slobodu
ps inace gore je raspad sistema sto se tice igraca i osoblja, bjeze ljudi glavom bez obzira. Da li to znaci da Azmir stvarno ide u Zelju, pred nama jeKojić je bio dogovorio sa Slobodom, no na kraju je produžio za Simin Han i potpisao za Slogu, ambicioznog prvoligaša na čijem čelu je nekadašnji predsjednik Slobode Azmir Husić.
"Korektno sam se razišao s Radnikom, ipak je to moj klub gdje sam odigrao veliki broj utakmica bio kapiten, te smo na obostrano zadovoljstvo sporazumno raskinuli ugovor. Iako sam imao pozive i drugih klubova, moj novi klub biće tuzlanska Sloboda, a za to dosta zasluge imaju Uprave Slobode i Radnika, koje su postigle nekakav sporazum", nedavno je izjavio Kojić.
Zato pusti tu priču, Kojić je top igrač za našu ligu, ko ga dovede profitirat će.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovatno Zeljescar.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i sa takvim igracem u borbu za opstanak? sutra se ne bi prodao Mušiji ili Olimpiku ako nedo bog zagusti?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 16:28
95 posto igrača su takvi, jbg... Za sto maraka bi prodao oca i mater u kompletu...
Zato pusti tu priču, Kojić je top igrač za našu ligu, ko ga dovede profitirat će.
de malo se raspitajte i sto pojedini igraci, dobri igraci dobise nogu iz Sitija naprasno. konkretno Sesar, Efendic, evo sad i Kojic. A nece se tu stati. Gore je rasulo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I ja sam cuo da je to vec dogovoreno....
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
nego yebo njih lego bi nam Rustem pravo
p.s. jel istina da nam Civic dolazi opet
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Azmir ne ide u Željezničar 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ja jedino ovdje vjerujem Probisvjetu, ja vjerujem da se ceka objava da Azmirov kapital-ac udje u Zeljescar....jedino me buni sto sad hoce svi u Slobodu....
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci ne jebte sojke, sa tim permutacijama, i zajebancijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.