AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Hajde Hakane molim te k'o Boga
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nisam znao da je povrijeđen jer vidim da je na klupi.
Kontao sam da ga bar u završnici ubaci, ali onda bolje ne rizikovati.
Kontao sam da ga bar u završnici ubaci, ali onda bolje ne rizikovati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dva najveca nogometna glupana na svijetu - Kessie i Sale!!!
Katastrofa,iole ozbiljnija ekipa od genove vcrs bi nam natrpala mrezu do vrha.
Kako su slabo odigrali veceras i bod je masala. Jos uvijek smo prvi. Valjda se malo dohavizaju do Sassuola.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Još dva izgubljena boda. Ovako se ne osvaja skudeto.
Ovog puta uz mnogo lošiju igru, ali nije bitno.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Protiv Parme i Genove uzet samo dva boda je sramota, ako se uzme u obzir da si 10 kola prije toga uzeo 26 bodova.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Beduin
- Kontakt:
Sramota, bruka, igraci preumorni, ovo je po meni Piolijev gubitak bodova i niciji vise.
U ove 2 utakmice mi protiv ovakvih klubova spasavamo zivu glavu covjece, a Rebic nam igra spica, Hakan krilo, Samu desno kao obavezan, ja se samo radujem odlasku Leaoa i Piolia iz kluba. Kao i vracanje Dalota u mrtvi ManUtd.
U ove 2 utakmice mi protiv ovakvih klubova spasavamo zivu glavu covjece, a Rebic nam igra spica, Hakan krilo, Samu desno kao obavezan, ja se samo radujem odlasku Leaoa i Piolia iz kluba. Kao i vracanje Dalota u mrtvi ManUtd.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Poluigrač i više konobar nego igrač, Destro uzeo 2 boda Milanu. Okej, morao si bez pola tima skoro. Igrači su umorni. Opet su se vratili, nisu izgubili. Ali Genoa je ekipa koju moraš dobiti pod svaku cijenu, jer su među 3-4 najlošije ekipe lige. U zadnja 2 meča samo 2 boda, što je loše. Ali s obzirom na količinu nesreće u većem dijelu obje utakmice, na kraju je ovo i prihvatljivo.
Nadam se da se u nedjelju konačno vraća Ibra, vraća se Theo. Možda i Kjaer. Ako tu ne izgube, onda će godinu završiti bez poraza skoro pa sigurno.
Kalulu i Calabria večeras najbolji.
Nadam se da se u nedjelju konačno vraća Ibra, vraća se Theo. Možda i Kjaer. Ako tu ne izgube, onda će godinu završiti bez poraza skoro pa sigurno.
Kalulu i Calabria večeras najbolji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakav skudeto, na ovim "malim" utakmicama se gubi i LP.ArtVandelay je napisao/la: ↑16 dec 2020, 22:40Još dva izgubljena boda. Ovako se ne osvaja skudeto.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- ArtVandelay
- Kontakt:
Baš tako. Ovo su utakmice u kojima se jednostavno mora prekucati. Da se ne bude žalilo na kraju, kada bude rasplet borbe za top 4 i skudeto.
Sasulo i Lazio se sada moraju dobiti.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Ne zaboravite da je Milan odigrao najvise utakmica od svih timova u Seria A od pocetka sezone, a nema se dubine posebno u napadu i ovo je manje vise bilo očekivano.
Scamacca je strasan igrac. Imao je jedan dodir s loptom ali i to kakav i nije cudno sto ga ciljaju kao zamjenu za Ibru.
Scamacca je strasan igrac. Imao je jedan dodir s loptom ali i to kakav i nije cudno sto ga ciljaju kao zamjenu za Ibru.
Jbt prvi nakon 12 kola ispred jačih ekipa i ti prizeljkujes odlazak trenera. Ja ga prvi nisam gotivio al čovjek radi odličan posao za sada. I meni nekad ide na živce sa određenim odlukama al to nije razlog da mu poželim odlazak.
Il Club più titolato al mondo!
I da opet napisem,ovaj Leao je novi Niang,lik je beskoristan i igrac manje na terenu
@muxa
A ko je to napisao da zeli odlazak trenera?
@muxa
A ko je to napisao da zeli odlazak trenera?
Ne treba ni razmisljat o odlasku Piolija, on za sada radi dobar posao. Al cinjenica je da je ekipa podbacila u ovoj utakmici, protiv Parme okej, borili su se, bilo je prilika, al na ovom mecu je i to izostalo.
Takodjer, zelio bih napomenuti da primamo puno golova, od Parme i Genove primiti 4 gola je puno.
Takodjer, zelio bih napomenuti da primamo puno golova, od Parme i Genove primiti 4 gola je puno.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bezveze prosuta četiri boda, s tim što je ovdje remi bio bar realan rezultat za razliku od prošle utakmice.
Ali ne znam ni koliko je fer kriviti igrače, jednostavno se zadesio i umor i prije svega povrede tri najbitnija igrača (ustvari četiri ako uračunamo Thea). Nema utakmice, a da neko bitan ne fali, a svima već evidentno fali svježine.
Opet se pokazao neki karakter, pa se dva puta vratilo iz zaostatka. Što se mora pohvaliti s obzirom na prosjek godina igrača koji su večeras igrali, iako stoji to da se ovdje moralo i trebalo pobjediti.
Ali ne znam ni koliko je fer kriviti igrače, jednostavno se zadesio i umor i prije svega povrede tri najbitnija igrača (ustvari četiri ako uračunamo Thea). Nema utakmice, a da neko bitan ne fali, a svima već evidentno fali svježine.
Opet se pokazao neki karakter, pa se dva puta vratilo iz zaostatka. Što se mora pohvaliti s obzirom na prosjek godina igrača koji su večeras igrali, iako stoji to da se ovdje moralo i trebalo pobjediti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvi si nakon trećine prvenstva. Bez poraza 24 utakmice. Igraš svaka 3 dana već 3 mjeseca bukvalno. Muku mučiš sa povredama i izostancima najboljih igrača, i opet kukamo. Aa puno, puno, skuplje, plaćenije pa i kvalitetnije ekipe ne igraju apsolutno ništa. I opet se manje kuka.
Izgurati još ova 2 meča, i onda nakon toga mali refresh, povratak igrača, te vjerujem poneko pojačanje, i onda nastavak sezone.
Izgurati još ova 2 meča, i onda nakon toga mali refresh, povratak igrača, te vjerujem poneko pojačanje, i onda nastavak sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Neda nam se da ga yebes ......
Jos dodje ovaj arap zamotani ko fol nesto se buni sto galamim, a tek 2 ujutro. Mrsssss
Jos dodje ovaj arap zamotani ko fol nesto se buni sto galamim, a tek 2 ujutro. Mrsssss
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 16 dec 2020, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ekipa polako pada fizicki i psihicki, neki igraci nisu za Milana oni su limitirani poput Leao, Calabrije, Rebica, Hakana...
Deff.ti igraci namaju sta traziti u Milanu...
Nadam se da cemo dohvatiti 4 mj.i molimo Boga da se tata Ibra sto prije vrati i da ga zaobilaze povrede inace ovo za 2 kola ni nasta nece liciti...
Deff.ti igraci namaju sta traziti u Milanu...
Nadam se da cemo dohvatiti 4 mj.i molimo Boga da se tata Ibra sto prije vrati i da ga zaobilaze povrede inace ovo za 2 kola ni nasta nece liciti...
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.