FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

svihsedamsamuraja
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la svihsedamsamuraja » 17 dec 2020, 00:54

Ja što se zjanih kad me Vladan prozva, šta je ovo sad reko hahahahahaha
Pravo za upravu, svjetski marketing..
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 dec 2020, 00:54

slika

Pa oni jos mastaju.. :tokralju:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 01:05

Ma tužno je ovo citati, stavim odma sebe u poziciju u kojoj sam bio tamo 2009 do 2012 kad se maštalo o nekim pojacanjima, a igraci jedu viršle.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 dec 2020, 01:16

JavierBosnia je napisao/la:
17 dec 2020, 00:54
slika

Hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaaahhaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 dec 2020, 01:19

JavierBosnia je napisao/la:
17 dec 2020, 00:54
slika

Oj majko mila na kakvim je taj drogama :rol: :rol:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 dec 2020, 01:23

Serem im se u morža, pa njima je veći od Boga a yebo im je dalje od majke

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 01:24

ništa manje nego nama Husref

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 dec 2020, 01:44

Na Avazovoj fb stranici Faruk Hadžibegić i Slaviša Vukičević hvale nas pravo.A obojica su, pogotovo Vukičević bili među največim kritičarima naše uprave nakon otkaza Kešoljubu.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 dec 2020, 01:57

90minut je napisao/la:
17 dec 2020, 01:24
ništa manje nego nama Husref
Nije to bas tako,Amar je njih unazadio nece sebi doci za 10 godina a mi smo poslije Husrefa još jači i kod njih su navijači duboko podijeljeni zbog njega a kod nas baš i nije tako mada ima i onih koji bi i sada rado da ga vrate na klupu našeg kluba ali nema više mahale i nece uci u klub sa šampanjcem kao morž

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 02:10

Zato što imamo pare da Osim ima pare šetao bi se ligom.

A Husrefa smo tjerali 10 puta.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 dec 2020, 02:54

Setao bi se on, da ne kazem gdje. Definitivno je medju boljim trenerima u ligi, ali to sto kone prave od njega Guardiolu, Zidanea i Mourinha u jednom je njihova stvar.
Pa lik gubi utakmice protiv Mladosti, Krupe 2x, Širokog nema ko ih nije pobjedio jos pogotovo na Grbavici (ako računamo i proslu sezonu). Protiv svih nabrojanih imaju jacu ekipu, sa Širokim su tu negdje ove sezone ali su ih ljudi otresli 3:0, ona 2 gola sto su primili u produzecima je zato sto se je Široki opustio skroz.

Neka pokaže svoje znanje sad. Nema nimalo losu kako zna pričati kad popusi. Sa Ikicem na stoperu, Stilicem i Alispahicem u sredini te Lemdarom u napadu bi takve ekipe morao rutinirati taman, da mu preostalih 7 igraca igraju omladinci. A imaju jos E. Zeca i Bekrica koje eto nisam uracunao, iako je ovaj prvi ove sezone skupio dosta minuta u odnosu na proslu.

Ali njihova posla neka se bakcu time koliko hoce. Sto ga duze budu dizali u nebesa i pravili od njega trenercinu gore ce im biti.
Kod nas smo se toga hvala Bogu rjesili. Niko iznad kluba :bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 03:05

Gube igraci koji nisu dobili platu i nije bilo motivacije na terenu zbog toga su gubili to se jasno vidjelo..
Jesam ja pretjerao oko šetanja, al' da mu daš iste uslove da su mu igraci zadovoljni konstantno kao što su nasi jer im ništa ne nedostaje u životu pored fudbala onda bi vidio drugu ekipu totalno i sad bi imao 3 boda prednosti maksimalno jer smo odigrali polusezonu iz snova.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 17 dec 2020, 03:37

Ma Amar je doktor lige to se i dokazalo koliko god da ih ne volim.
Samo kad gledam derbije, kako je nadmudrio 2x Husrefa i slobodno mogu reci i ovaj derbi je nadmudrio naseg trenera, mi smo ih ubili u prvom poluvremenu i zahvaljujuci nasim greskama su ostali u zivotu, a onda nam je uvalio romb na koji ne da nismo imali odgovor, vec su bili bolji u tom drugom poluvremenu.
Za mene je najbolji trener lige, vidi sto ostali ne vide na terenu to je sigurno, a to sto su gubili od tih slabijih ekipa je rezultat nekonstantnosti njegove ekipe i igrača.
Ne kazem ja, nije on vrhunski trener, i on grijesi, zato i jest u bhtpl a ne u nekoj top10 ligi.

Ugl volio bih da ode u repku i da napusti klub pa bismo tek vidjeli u kakvom je seljo ambisu.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 03:43

forgempp je napisao/la:
17 dec 2020, 03:37
Samo kad gledam derbije, kako je nadmudrio 2x Husrefa i slobodno mogu reci i ovaj derbi je nadmudrio naseg trenera, mi smo ih ubili u prvom poluvremenu i zahvaljujuci nasim greskama su ostali u zivotu, a onda nam je uvalio romb na koji ne da nismo imali odgovor, vec su bili bolji u tom drugom poluvremenu.
Za mene je najbolji trener lige, vidi sto ostali ne vide na terenu to je sigurno, a to sto su gubili od tih slabijih ekipa je rezultat nekonstantnosti njegove ekipe i igrača.
Ne kazem ja, nije on vrhunski trener, i on grijesi, zato i jest u bhtpl a ne u nekoj top10 ligi.

Ugl volio bih da ode u repku i da napusti klub pa bismo tek vidjeli u kakvom je seljo ambisu.
Nije ga nadmudrio sekunde desilo nam se ove sezone više puta da smo u drugom totalne karine poslije derbija bi ja rekao isto da je maestralno odradio poluvrijeme i nalozio ih, al' vidjelo se to jasno u ostatku sezone da u drugom padnemo i budemo druga ekipa.

Evo i protiv Slobode si vidio isto cak smo ga i primili s igracem više.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 17 dec 2020, 03:50

90minut je napisao/la:
17 dec 2020, 03:43
forgempp je napisao/la:

Nije ga nadmudrio sekunde desilo nam se ove sezone više puta da smo u drugom totalne karine poslije derbija bi ja rekao isto da je maestralno odradio poluvrijeme i nalozio ih, al' vidjelo se to jasno u ostatku sezone da u drugom padnemo i budemo druga ekipa.

Ma padamo u drugom poluvremenu, ali onako kad hladne glave razmislim, nemoguce je onakav tempo drzati 90min.
Mislim na prvih 45 minuta protiv Zelje i 45 minuta protiv Slobode, da mozemo tako, bili bi tik ispod Dinama i Zvezde, ali nismo.
Igramo najljepsi fudbal u Jugi, pusti kome hoces 45min protiv Slobode i Zelje, nema sanse da misli drugacije.

Slazem se da je gruba rijec nadmudrio, ali cinjenica je da je taj romb sje*ao da izvines nasu igru totalno.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 04:03

forgempp je napisao/la:
17 dec 2020, 03:50
90minut je napisao/la:
17 dec 2020, 03:43
forgempp je napisao/la:

Ma padamo u drugom poluvremenu, ali onako kad hladne glave razmislim, nemoguce je onakav tempo drzati 90min.
Mislim na prvih 45 minuta protiv Zelje i 45 minuta protiv Slobode, da mozemo tako, bili bi tik ispod Dinama i Zvezde, ali nismo.
Igramo najljepsi fudbal u Jugi, pusti kome hoces 45min protiv Slobode i Zelje, nema sanse da misli drugacije.

Slazem se da je gruba rijec nadmudrio, ali cinjenica je da je taj romb sje*ao da izvines nasu igru totalno.
Ma u prvom poluvremenu igras bez straha opušteno još si uz to trebao voditi par razlike.
I ulaziš u drugo ovi nalozeni normalne stvari stvarno koje smo viđali milijardu puta u nogometu..

Ono zasluženo smo prvi i to, al' kad skontaš da je ovaj kuci kiksao protiv Mladosti, Krupe, Slobode baš smo imali srece jer je stvarno lik fantasticno vodio ekipu samo eto vidjelo se na momente baš da ljudi nemaju motivaciju.
Jer se znalo da nisu dobili platu ukljucujuci uposlenike kluba isto.
Kiksali smo i mi par puta, al' to je sve na strani ovi su kuci sto je najgore.
Malo je falilo da bude 3 bobe prednosti što bi bila katastrofa s obzirom kakvu polusezonu igramo.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 17 dec 2020, 04:17

kakvog mi igrača imamo jeza me ufati kad skontam da će jednog dana otic

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 dec 2020, 05:36

forgempp je napisao/la:

Kazes nadmudrio ga a ubili ih nogama u prvom vile ih nosale,znaci u tekmi gledas jedno poluvrijeme ili 20 minuta drugog poluvremena da bi rekao da je on ubio Vinka ja sam cuo da tekma traje 90 minuta. Priznajem ubio ga je ako tekma traje jedno poluvrijeme

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2020, 06:38

Historicar je napisao/la:
17 dec 2020, 01:44
Na Avazovoj fb stranici Faruk Hadžibegić i Slaviša Vukičević hvale nas pravo.A obojica su, pogotovo Vukičević bili među največim kritičarima naše uprave nakon otkaza Kešoljubu.
Ima neka pjesma Svijet voli Pobjednike
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2020, 06:47

90minut je napisao/la:
17 dec 2020, 03:05
Gube igraci koji nisu dobili platu i nije bilo motivacije na terenu zbog toga su gubili to se jasno vidjelo..
Jesam ja pretjerao oko šetanja, al' da mu daš iste uslove da su mu igraci zadovoljni konstantno kao što su nasi jer im ništa ne nedostaje u životu pored fudbala onda bi vidio drugu ekipu totalno i sad bi imao 3 boda prednosti maksimalno jer smo odigrali polusezonu iz snova.
Mozda

Ali to bi znacilo da on ne bude Amar, sto je srz problema, svaku titulu je donio tako sto je bio glavni u klubu, i to mu je nacin rada, kad ne moze igrace farbat pricom vise i manipulisat i ucjenjivat platama onda je tuta....kad ne moze satrirat znas mi smo mali zeljo a oni su bogati hajmo ih slomit i te furke...

Jer su imali redovne plate igraci kad je tek dosao pa sta bi? 0-3

Njegov skor kad je klub sredjen je kharina i van nasih granica....on zivi i pliva u haosu, tu je najjaci...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, hase73, NeSamSafetee, plisek, Posejdon, Proximic, rimljanin90, Tatamata1946 i 79 gostiju.