To i radimo ali nemamo mi kapacitet za toliki broj aktivnih članova sve i da u u grupe uđemo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:15Dobro je al mora dosta više. Moramo se mi navijači svakodnevno aktivirat oko tog, nagovarat ostale pa ako treba i pogurati, poklanjati.. članske.MortemHz je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:10Prvi dan bilo 78, odlično je ovoOsmaDolazi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:03615 clanova za nepuna 4 dana![]()
A gdje ce ko sa nama kada se nahajcamo?![]()
Mi smo klub koji ima ubjedljivo najviše navijača u državi i kao takvi, moramo imati petocifren broj članova za 2021. godinu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Preambiciozno je to, realno. Nit imamo "ubjedljivo" najviše navijača (imamo najviše al ne ubjedljivo, tu je to negdje), nit možemo prebacit cifru od 4-5 hiljada članova, i to da se šutamo nogom u guzzicu. Generalno smo razmaženi navijači koji su jednom u zadnjih deset godina imali prosječnu posjetu na stadionu veću od 5 milja. Jednom imali cifru od 5-6 hiljada članova. Poslije sezone 18/19, do sad najuspješnije u klupskoj historiji (barem poslije rata), imali smo jedva 1500 članova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma iskreno mislim, da ce clanarinu uzeti isti oni koji su na Kosevu bili non stop i kad smo bili u banani, kad pada kisa, snijeg...
To je negdje oko 2-3k bolesnika.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
To je to, plus par ovih streamaša poput Alfreda, da mogu člansku na story opalit.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:30Ma iskreno mislim, da ce clanarinu uzeti isti oni koji su na Kosevu bili non stop i kad smo bili u banani, kad pada kisa, snijeg...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja samo da se utefterim na 1946. stranicu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma nije to Alfredova, uzeo jednom malcu da se moze slikati samo sa članskom.skoroalen je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:34To je to, plus par ovih streamaša poput Alfreda, da mogu člansku na story opalit.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:30Ma iskreno mislim, da ce clanarinu uzeti isti oni koji su na Kosevu bili non stop i kad smo bili u banani, kad pada kisa, snijeg...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije preambiciozno, realno je i izvodivo.skoroalen je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:29Preambiciozno je to, realno. Nit imamo "ubjedljivo" najviše navijača (imamo najviše al ne ubjedljivo, tu je to negdje), nit možemo prebacit cifru od 4-5 hiljada članova, i to da se šutamo nogom u guzzicu. Generalno smo razmaženi navijači koji su jednom u zadnjih deset godina imali prosječnu posjetu na stadionu veću od 5 milja. Jednom imali cifru od 5-6 hiljada članova. Poslije sezone 18/19, do sad najuspješnije u klupskoj historiji (barem poslije rata), imali smo jedva 1500 članova.
Svi koji se učlane od danas do kraja sljedeće godine su aktivni članovi za tu godinu.
Pa imali smo 8-9 hiljada članova pretprošle godine, sad kako su to oni računali i brojali, ne znam, al pratio sam tu cifru.
Nas bolesnika ima najmanje 2000, kad bi svako od nas učlanio nekog svog i jednog nagovorio to je 6000.
Treba obratiti pažnju i na penzionere, za veliku većinu njih ne dolazi ovo sa društvenih mreža, vibera.. za njih štandovi na par lokacija u gradu i na taj način da se učlane.
Evo napravili su da se ljudi u firmama mogu učlaniti, više njih, sa popustom.
Ne znam dal se ovi van granica mogu učlaniti online, mislim da može, zato treba "napast" i njih.
Samo treba aktivno "nagovarati" i reklamirati članstvo i vjerujem da možemo do cifre 10000+
EDIT: prije pola sata provjerio koliko imamo članova, bilo oko 611, sad provjerih kad 646

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
1946 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Može li mi neko napraviti avatar sa Čalom ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo sad 658, al raste broj iz minute u minutu 
Ma kad može otić onoliko ljudi u Zenicu, kad može onoliko raje doć na Koševo protiv Celtica i Atalante gdje je jedna karta haman cijene kao i članska za godinu dana a da ne govorimo koliko se potroši para za dolazak na Koševo jer dolazimo iz svih krajeva države, onda nije problem ni 10 000+ članova za godinu dana. Samo dobar marketing, reklama i ide to glat.

Ma kad može otić onoliko ljudi u Zenicu, kad može onoliko raje doć na Koševo protiv Celtica i Atalante gdje je jedna karta haman cijene kao i članska za godinu dana a da ne govorimo koliko se potroši para za dolazak na Koševo jer dolazimo iz svih krajeva države, onda nije problem ni 10 000+ članova za godinu dana. Samo dobar marketing, reklama i ide to glat.
FK Sarajevo
A brate nema tu razmazeni ne razmazeni. Jednostavno imas 1000 navijaca koji su stalno tu i kao clanovi i na stadionu. Imas recimo 5000 kojima je mrsko se uclanit ili zao dat 20 maraka i dolaze samo na derbi utakmice i imas recimo oni 10000 simpatizera koji jednostavno kazu da vole Sarajevo navijaju za njeg i dodju jednom u godini na utakmicu kad je neki gigant u pitanju i recimo imas onih 5000 koje boli k za sve oni samo prate rezultatski. To je sve. Mi kao nacija nemamo sportski odgoj, sa porodicom odlasci na utakmice, a to pridonosi losi uslovi na stadionu najprvo. Jer svako bi volio da ne kisne, da moze nesto pojest, popit, a ne uvijek kospice da zvace....Jednostavno takav nam je mentalitet i nikad necemo moci imat veliki broj navijaca, sigurno ne narednih 20 godina, dok se ne izgrade komplet svi stadioni u ligi i kad bude bas prava politika. Do tad kuburimo ovako kako je...skoroalen je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:29Preambiciozno je to, realno. Nit imamo "ubjedljivo" najviše navijača (imamo najviše al ne ubjedljivo, tu je to negdje), nit možemo prebacit cifru od 4-5 hiljada članova, i to da se šutamo nogom u guzzicu. Generalno smo razmaženi navijači koji su jednom u zadnjih deset godina imali prosječnu posjetu na stadionu veću od 5 milja. Jednom imali cifru od 5-6 hiljada članova. Poslije sezone 18/19, do sad najuspješnije u klupskoj historiji (barem poslije rata), imali smo jedva 1500 članova.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Da se i ja upišem na
1946
dok još ima mjesta 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
- f0rest1946
- Kontakt:
1946 <3
Možeee, hvala ti puno

Ta slika gore vrh