di ste ljudi?Ted Mosby je napisao/la:Moram reći da ja već pišem jednu knjigu, kriminalističkog sadržaja
e javi mi kad izadje da je procitam!Obavezno!
Moderator/ica: insider
di ste ljudi?Ted Mosby je napisao/la:Moram reći da ja već pišem jednu knjigu, kriminalističkog sadržaja
taj komsija ce jednog dana u crkvice donjet nobelovu nagraduUnica_Liverpool_ je napisao/la:ja komšije jest ambiciozan
Ja ću te prisvajat da si HercegovacWolverine je napisao/la:kad me pocnu hrvati i srbi sebi prisvajat
Najljepša godinaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo vam godina mog rođenja u postovima![]()
Blago se tebi jarane kad mozes birati. Ima li za mene kakav posao???OTNYS_YNWA je napisao/la:Izgleda da ću promjeniti radno mjesto. Dobio sam ponudu da radim kao psiholog u jednoj
novootvorenoj firmi. Dnevnica manja za 5 KM ali posao duplo lakši. Ponuda na razmatranju.
@Inače da se zna da sam završio psihologiju i kriminalistiku.
Da, ali svaka promjena je meni jako teška. Znaš kako je kada se na nešto navikneš.GunnerS je napisao/la:Ma psiholog, jarane nikakvih briga ni kojeg đavola![]()
ma prihvati sto ti faliOTNYS_YNWA je napisao/la:Izgleda da ću promjeniti radno mjesto. Dobio sam ponudu da radim kao psiholog u jednoj
novootvorenoj firmi. Dnevnica manja za 5 KM ali posao duplo lakši. Ponuda na razmatranju.
@Inače da se zna da sam završio psihologiju i kriminalistiku.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, ali svaka promjena je meni jako teška. Znaš kako je kada se na nešto navikneš.GunnerS je napisao/la:Ma psiholog, jarane nikakvih briga ni kojeg đavola![]()
@ majestic. Ako se odlučim za ovaj posao onda će svi radnici dolaziti kod mene na procjenu. Ja se tu pitam
50% ko će biti primljen. Imam te na facebooku pa ako si zainteresovan i kada bude slobodno mjesto
ja ću te kontaktirati i probaj upasti.
Upravu si, al život je jedna velika igra i stalno se dešavaju promjene na koje se moraš naviknutOTNYS_YNWA je napisao/la:Da, ali svaka promjena je meni jako teška. Znaš kako je kada se na nešto navikneš.GunnerS je napisao/la:Ma psiholog, jarane nikakvih briga ni kojeg đavola![]()
@ majestic. Ako se odlučim za ovaj posao onda će svi radnici dolaziti kod mene na procjenu. Ja se tu pitam
50% ko će biti primljen. Imam te na facebooku pa ako si zainteresovan i kada bude slobodno mjesto
jel ovo javni konkurs ? imal za mene mjesta tu ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, ali svaka promjena je meni jako teška. Znaš kako je kada se na nešto navikneš.GunnerS je napisao/la:Ma psiholog, jarane nikakvih briga ni kojeg đavola![]()
ti i kriminalistikanevjernik je napisao/la:jel ovo javni konkurs ? imal za mene mjesta tu ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, ali svaka promjena je meni jako teška. Znaš kako je kada se na nešto navikneš.GunnerS je napisao/la:Ma psiholog, jarane nikakvih briga ni kojeg đavola![]()
ja ću te kontaktirati i probaj upasti.![]()
studiram i ja nesto slicno kriminalistici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.