baviš se kriminalom ?nevjernik je napisao/la:jel ovo javni konkurs ? imal za mene mjesta tu ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, ali svaka promjena je meni jako teška. Znaš kako je kada se na nešto navikneš.GunnerS je napisao/la:Ma psiholog, jarane nikakvih briga ni kojeg đavola![]()
@ majestic. Ako se odlučim za ovaj posao onda će svi radnici dolaziti kod mene na procjenu. Ja se tu pitam
50% ko će biti primljen. Imam te na facebooku pa ako si zainteresovan i kada bude slobodno mjesto
ja ću te kontaktirati i probaj upasti.![]()
studiram i ja nesto slicno kriminalistici
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nevjerniče, samo ti uči. Kada završiš, posao ćeš sigurno naći.
Pusti one koji govore " Ma i kada završiš ti si niko i ništa " To se samo raja tješi.
Pusti one koji govore " Ma i kada završiš ti si niko i ništa " To se samo raja tješi.
slazem se sa boscom.Bosco je napisao/la:Ja ne bi mijenjao, može to začas propasti u firmi, nikad ne znaš šta se može desit. U policiji barem imaš sigurno mjesto.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bas tako bosko je u pravuBosco je napisao/la:Ja ne bi mijenjao, može to začas propasti u firmi, nikad ne znaš šta se može desit. U policiji barem imaš sigurno mjesto.
Ma samo da ga je zavrsiti, lahko cu ja za ostalo
Studiram SIMS
Sigurnosne i mirovne studije, i nije toliko tesko, ali djaba kad se meni ne da da zagrijem stolicu
Studiram SIMS
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- majestic24
- Kontakt:
Zasto mislis da je policijski posao siguran??alfarouqaminu je napisao/la:bas tako bosko je u pravuBosco je napisao/la:Ja ne bi mijenjao, može to začas propasti u firmi, nikad ne znaš šta se može desit. U policiji barem imaš sigurno mjesto.
Iskreno,u danasnje vrijeme taj posao postaje sve tezi i tezi.Svaki dan je sve vise kriminalaca koji ce do onoga sto naumi doci kako god da umije pa cak i da ubije. OK,to jest drzavi posao,al to je posao koji def nije za pohvaliti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
I gdje možeš radit? U miliciji ili neđe drugo?nevjernik je napisao/la:Ma samo da ga je zavrsiti, lahko cu ja za ostalo
Studiram SIMSSigurnosne i mirovne studije, i nije toliko tesko, ali djaba kad se meni ne da da zagrijem stolicu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
isti slucaj i ja imam taj problem grejanja stolicenevjernik je napisao/la:Ma samo da ga je zavrsiti, lahko cu ja za ostalo
Studiram SIMSSigurnosne i mirovne studije, i nije toliko tesko, ali djaba kad se meni ne da da zagrijem stolicu
Pa naš ynwa ionako ne radi na terenu, nego koliko sam shvatio u kancelariji, za kompjuterom, državni sektor, ljepota. Plase nisu neke ali barem imaš siguran posao u smislu da ne može svaki privatnik da te hebe kako hoće. Kažem, državni sektor, predobro.
Tako to , milicija, OS, SIPA, DGS...Carlo je napisao/la:I gdje možeš radit? U miliciji ili neđe drugo?nevjernik je napisao/la:Ma samo da ga je zavrsiti, lahko cu ja za ostalo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa sta hoce bolje od kancelarija pa tu neka sekretarica....o boze ynwa,sta hoces bolje od ovoga???Bosco je napisao/la:Pa naš ynwa ionako ne radi na terenu, nego koliko sam shvatio u kancelariji, za kompjuterom, državni sektor, ljepota. Plase nisu neke ali barem imaš siguran posao u smislu da ne može svaki privatnik da te hebe kako hoće. Kažem, državni sektor, predobro.
de pojasni...o cemu je taj faks...nevjernik je napisao/la:Ma samo da ga je zavrsiti, lahko cu ja za ostalo
jes da bi ja om'a crvenu armiju slao da rjesava probleme al otom potom..
sta radis poslije toga,imal posla i tako..
ja svakako neam pojma sta dalje...a neam bas nesto vremena da razmisljam....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neke stvari su izgubile smisao. Sve se to čini divno/krasno a ustvari postoje osobe koje te non stop
.... u zdrav mozak.
Zato mi se ne ostaje, došao sam do toga da jednostavno stvari gube smisao. Potrebna mi je potreba.
Nema veze što će biti manje love ( uvijek ima kladionica da me popravi
) važno je da psihički
stabilan odem u mirovinu.
A kako ću ja bez svog kolege "Manijaka" ( ili on bez mene ) . Znate li njega ?? Ne dolazi na chat, samo je na
temi Željezničara.
Moj dobar kućni prijatelj, malo je manje aktivan od mene.
Sad ću da ga nagovorim da vam napiše par
pametnih ovdje ( koliko mu mozak dozvoli )
.... u zdrav mozak.
Zato mi se ne ostaje, došao sam do toga da jednostavno stvari gube smisao. Potrebna mi je potreba.
Nema veze što će biti manje love ( uvijek ima kladionica da me popravi
A kako ću ja bez svog kolege "Manijaka" ( ili on bez mene ) . Znate li njega ?? Ne dolazi na chat, samo je na
temi Željezničara.
Moj dobar kućni prijatelj, malo je manje aktivan od mene.
Historija umjetnosti, psihologija, sigurnosne i mirovne studije itdT-MAC je napisao/la:de pojasni...o cemu je taj faks...nevjernik je napisao/la:Ma samo da ga je zavrsiti, lahko cu ja za ostalo
jes da bi ja om'a crvenu armiju slao da rjesava probleme al otom potom..![]()
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel je zaista toliko tesko??? Ha ja sanjao da budem milicajacOTNYS_YNWA je napisao/la:Neke stvari su izgubile smisao. Sve se to čini divno/krasno a ustvari postoje osobe koje te non stop
.... u zdrav mozak.
Nema veze što će biti manje love ( uvijek ima kladionica da me popravi) važno je da psihički
temi Željezničara.
Moj dobar kućni prijatelj, malo je manje aktivan od mene.Sad ću da ga nagovorim da vam napiše par
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da nije mentaliteta ljudi kakvih imaju ovdašnji taj bi posao bio mačiji kašalj.
Ali znaš i sam šta se sve dešavan, nažalost.
Tako da, ako se odlučim za moj treći posao u životu onda ne bih trebao imati većih problema
sa nervima.
Tako da, ako se odlučim za moj treći posao u životu onda ne bih trebao imati većih problema
sa nervima.
- majestic24
- Kontakt:
Vjerujem ti sve i rijec.OTNYS_YNWA je napisao/la:Neke stvari su izgubile smisao. Sve se to čini divno/krasno a ustvari postoje osobe koje te non stop
.... u zdrav mozak.
Nema veze što će biti manje love ( uvijek ima kladionica da me popravi) važno je da psihički
temi Željezničara.
Moj dobar kućni prijatelj, malo je manje aktivan od mene.Sad ću da ga nagovorim da vam napiše par
Moj stari je inspektor u kriminalistici i kad vidim kakva on sranja mora raditi,gledati i sl...dodje u pitanje ova psihicka stabilnost.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Faks je Politicke nauke, odsjek SIMS, kazu vrlo slicno kriminalistici, ja ne znam, nisam studirao kriminalistikuT-MAC je napisao/la:de pojasni...o cemu je taj faks...nevjernik je napisao/la:Ma samo da ga je zavrsiti, lahko cu ja za ostalo
jes da bi ja om'a crvenu armiju slao da rjesava probleme al otom potom..![]()
nije tezak, stvarno nije, bar ova prva godina, a i ove starije kolege kazu da je samo bitno preci u drugo, ostalo je lahko
u vezi sa poslom, pa evo moj rodjak se odmah zaposlio cim je zavrsio faks, pa valjda bude, jbg
- alfarouqaminu
- Kontakt:
verujem ti danas ima raznih baraba...tesko je a i psihicki ubijaOTNYS_YNWA je napisao/la:Da nije mentaliteta ljudi kakvih imaju ovdašnji taj bi posao bio mačiji kašalj.
sa nervima.
Nek mi neko objasni, ko igra, na fb-u u igrici cityville kako da izgradim ships, docks, kaže mi da ispunim Pier-ovo naređenje da postanem Mayor, a neznam kako.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.