LA Lakers
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Ma jedno treba da bude jasno...
Dokle god je Zen Master tu, Fisher je prvi play LAL i to je to..
Dokle god je Zen Master tu, Fisher je prvi play LAL i to je to..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
Pa nez. Pitanje je to. Mda bi mogli i profitirati dosta. Npr da izvucu Shanona Browna i jos nekog za Nasha. Ja mislim da s tim bi sunsi prilicno profitirali. Ustvari,ne prilicno nego mnogo.Wolverine je napisao/la:a sunsi bi na to trebali pristat jel?
dema - ma meni vise philova obrana ide na zivce. Mogu Artest ,Blake i Fisher zaustaviti jednog Devina Harrisa, Ellisa i slicne. De nek zaustave Jamesa,Howarda,Duranta...hoce malo sutra. Nemaju nikakve sanse protiv njih. Ovo negovorim zbog jucerasnje utakmice,vec je to realnost. Kakvo ga je sad furanje obrane spopalo?? Od pocetne petorke,samo 3 igraca zabijaju. poserem se ja na artestovih i fisherove 2-3 ukradene po utakmici.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
nemoj tako a prosle sezone da ne bi artesta nebi bilo ni titule,a ove sto si nabrojao se moze zaustavit samo ako dobro branis reket ,jer 1 na 1 su prejaki,a to ce radit bynum i ratklifmajestic24 je napisao/la:Pa nez. Pitanje je to. Mda bi mogli i profitirati dosta. Npr da izvucu Shanona Browna i jos nekog za Nasha. Ja mislim da s tim bi sunsi prilicno profitirali. Ustvari,ne prilicno nego mnogo.Wolverine je napisao/la:a sunsi bi na to trebali pristat jel?
dema - ma meni vise philova obrana ide na zivce. Mogu Artest ,Blake i Fisher zaustaviti jednog Devina Harrisa, Ellisa i slicne. De nek zaustave Jamesa,Howarda,Duranta...hoce malo sutra. Nemaju nikakve sanse protiv njih. Ovo negovorim zbog jucerasnje utakmice,vec je to realnost. Kakvo ga je sad furanje obrane spopalo?? Od pocetne petorke,samo 3 igraca zabijaju. poserem se ja na artestovih i fisherove 2-3 ukradene po utakmici.
- majestic24
- Kontakt:
Nemoze se zivjeti na staroj slavi. Osim one utakmice,nista drugo nije napravio da valja citave sezone.
Ma necu vise da se zamaram. Ja znam da Fisher samo smeta u nasoj igri,pa nek ljudi pricaju sta god hoce.
Ma necu vise da se zamaram. Ja znam da Fisher samo smeta u nasoj igri,pa nek ljudi pricaju sta god hoce.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
majestic24 je napisao/la:Mogu Artest ,Blake i Fisher zaustaviti jednog Devina Harrisa, Ellisa i slicne. De nek zaustave Jamesa,Howarda,Duranta...hoce malo sutra. Nemaju nikakve sanse protiv njih. Ovo negovorim zbog jucerasnje utakmice,vec je to realnost. Kakvo ga je sad furanje obrane spopalo?? Od pocetne petorke,samo 3 igraca zabijaju. poserem se ja na artestovih i fisherove 2-3 ukradene po utakmici.
Hajd' mi reci jednog igraca na svijetu koji moze zaustaviti Jamesa ili Durenta? Kontas da je to nemoguce...kao da kazes ko ce zaustaviti Kobe-ja...jednostavno ne moze...to je nesto sto odbrana u cjelini treba da radi a ne pojedinac...iako Artest je odlican posao radio na Durentu prosle godine u play offu dok je James jednostavno prebrz za njega. Sto se tice Howarda znamo kako se on proveo protiv nasih centara u finalu prije 2 sezone.
Sto se tice Fishera to stoji da je dosta upitan sa napadackom igrom ali realno nema bolje opcije od njega...lako je reci Nash ali nije svaki dan "trade" Gasol-Kwame Brown. S druge strane Fisher je covjek koji ce pogoditi sut kada bude najteze,to radi kroz citavu karijeru...a i van terena je mozda i najbitniji faktor u timu...
Ma znam da tako izgleda ali sta ces kad Phil ne igra takvu igru,uvijek su mu play-evi losiji dio tima.majestic24 je napisao/la:Nemoze se zivjeti na staroj slavi. Osim one utakmice,nista drugo nije napravio da valja citave sezone.
Sad ocekujem ozbiljniji pristup i iz utakmice u utakmicu sve boljeg Bynum-a.Vrijeme je jer odmicu Spursi i Dallas
Ne tjeraju se tako igraci lahko kao sto ti mislis...Fisher je itekako bitan igrac, koji je toliko puta povukao kada je trebalo, povukao je u Orlandu onda za prvu titulu i tricu preko Nelsona, pa onda maltene sam je vratio brejk protiv Bostona prosle godine, kada je u trecoj utakmici odigrao kljucnu ulogu, odigrao fenomenalnu utakmicu...majestic24 je napisao/la:Nemoze se zivjeti na staroj slavi. Osim one utakmice,nista drugo nije napravio da valja citave sezone.
Phil u ovim godinama Fisheru to nikada ne bi uradio...
Samo sto navijaci cesto zaboravljaju fine stvari igraca, ako nisi uvijek dobar, dzaba ti sve..
A to je samo doprinos na terenu, a van terena je glavni, cak mislim da stoji rame uz rame sa Kobijem...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
Nisu ni trebali igrati obranu jer ih nemogu zaustaviti. U ovakvim utakmicama se igra za kos vise. Onog Gasola koliko hvalite,a sinoc ga Bosh "pojeo". Ja se nadam (ako dodjem do finala) da ce nam protivnik biti Boston ili Orlando,jer isto ono sto je Miami napravio sinoc,napraviti ce nam i u finalu.adnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Mogu Artest ,Blake i Fisher zaustaviti jednog Devina Harrisa, Ellisa i slicne. De nek zaustave Jamesa,Howarda,Duranta...hoce malo sutra. Nemaju nikakve sanse protiv njih. Ovo negovorim zbog jucerasnje utakmice,vec je to realnost. Kakvo ga je sad furanje obrane spopalo?? Od pocetne petorke,samo 3 igraca zabijaju. poserem se ja na artestovih i fisherove 2-3 ukradene po utakmici.
Hajd' mi reci jednog igraca na svijetu koji moze zaustaviti Jamesa ili Durenta? Kontas da je to nemoguce...kao da kazes ko ce zaustaviti Kobe-ja...jednostavno ne moze...to je nesto sto odbrana u cjelini treba da radi a ne pojedinac...iako Artest je odlican posao radio na Durentu prosle godine u play offu dok je James jednostavno prebrz za njega. Sto se tice Howarda znamo kako se on proveo protiv nasih centara u finalu prije 2 sezone.
Sto se tice Fishera to stoji da je dosta upitan sa napadackom igrom ali realno nema bolje opcije od njega...lako je reci Nash ali nije svaki dan "trade" Gasol-Kwame Brown. S druge strane Fisher je covjek koji ce pogoditi sut kada bude najteze,to radi kroz citavu karijeru...a i van terena je mozda i najbitniji faktor u timu...
majestic24 je napisao/la:
Nisu ni trebali igrati obranu jer ih nemogu zaustaviti. U ovakvim utakmicama se igra za kos vise. Onog Gasola koliko hvalite,a sinoc ga Bosh "pojeo". Ja se nadam (ako dodjem do finala) da ce nam protivnik biti Boston ili Orlando,jer isto ono sto je Miami napravio sinoc,napraviti ce nam i u finalu.
Naravno da mogu...uz kvalitetnu timsku odbranu svi se mogu zaustaviti...ne skroz ali ipak dovoljno...
To za Gasola ne stoji...isto onda mozes reci i za Kobe-ja koji je nadigran od Wade-a i Jamesa...jbt. ti ko da od jucer gledas utakmice...Idi nadji negdje na netu mec Lakers-Cavsi od proslog Bozica i onda pogledaj sedmi mec finala...vjeruj mi bice ti lakse
@ neno#4
Ljudi ne cijene igrace kao sto je Fisher... a ovaj tim bi bio nesto sasvim drugo bez njega...kao sto ti rece,one 2 trice u finalu protiv orlanda je nesto sto ne moze svako-to ti je ono sto ne mozes nauciti...ili imas to u sebi ili ne...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ljudi ohladite malo
(mislim na navijace Lakersa). Sada je najvaznije daigraci pocnu igrati onako kako najbolje znaju i ubijedjen sam da onda nece biti ovakvih bespotrebnih diskusija. Sutra igremo protiv San Antonia (pored onih s Istoka meni najmrza ekipa u NBA), i nadam se da cemo pokazati svoju pravu snagu i konacno upisati pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nekad se raduju oni, a nekad mi:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Veceras ocekujem prekretnicu u nasoj igri...nebitno da li dobili ili izgubili jer u pitanju su Spursi ali pristup u igri veceras mora biti na nivou inace nece valjati...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bice sto posto jer je kobe izjavio da ce nekim igracima isprasiti guzice...adnan24 je napisao/la:Veceras ocekujem prekretnicu u nasoj igri...nebitno da li dobili ili izgubili jer u pitanju su Spursi ali pristup u igri veceras mora biti na nivou inace nece valjati...
@ adnan24
setno drug veceras ukoliko budes gledao mec, ja stvarno nemam zivaca se nervirati i cekati do 5 ujutro da gledam kako ce odigrati opet ispod svog nivoa.
I ljudi malo ohladite nemojte sutra traziti nove Playmakere, nove centre i neke nove igrace, iapk sam uvjeren da ce kad tad proraditi masina koja trenutno malo stopa.
setno drug veceras ukoliko budes gledao mec, ja stvarno nemam zivaca se nervirati i cekati do 5 ujutro da gledam kako ce odigrati opet ispod svog nivoa.
I ljudi malo ohladite nemojte sutra traziti nove Playmakere, nove centre i neke nove igrace, iapk sam uvjeren da ce kad tad proraditi masina koja trenutno malo stopa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:@ adnan24
setno drug veceras ukoliko budes gledao mec, ja stvarno nemam zivaca se nervirati i cekati do 5 ujutro da gledam kako ce odigrati opet ispod svog nivoa.![]()
![]()
Gledam mec...a vidjet cemo hoce li me drzati budnim
Nisu lose poceli...vodimo 16-11 uz vidno povecanje ozbiljnosti...Kobe vec 8 poena
I to je to
EDIT:
Kraj prve 27-18 za Spurse...za razliku od nas Spursi ne promasuju otvorene suteve za 3...
Napokon prava kosarka...nije igra perfektna,daleko od toga ali dajemo znake zivota. Kobe odlicno krenuo kada je nosio tim sa 8 poena u prvih par minuta ali onda ga je sut stao tako da je trenutno na losem procentu...Ono sto je najpozitivnije je da je svih 9 igraca koji su igrali postiglo minimalno 2 poena...Odbrana je mnooogo bolja nego prethodnih nekoliko tekmi iako standardno PG nas ubija...ovaj put Parker...
EDIT:
Spursi vode 62-53 u trecoj...ovdje odustajem
Kobe igra najlosije cetvrtine u karijeri(druga i treca) i to je najveci razlog ovog minusa...sad su i sudije ponijete atmosferom pa malo navlace domacinima...
EDIT:
Spursi vode 62-53 u trecoj...ovdje odustajem
- majestic24
- Kontakt:
Jel jos vjerujete da je Fisher pozitiva u nasem timu??? Hocu **** promjene. Nema sanse da uzmemo naslov s ovim igracima.
Kobe promasio 13 uzastopnih suteva,ne znam da li mu se to ikada do sada desilo
Dajte Lakerse da se igramo,da se igramo
Dajte Lakerse da se igramo,da se igramo
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bez obzira na visok poraz mislim da vise necemo gledati Lakerse iz proteklih mjeseici...i njima je ocigledno upaljen alarm u glavama. Prvo poluvrijeme veoma dobro,druga cetvrtina mozda i najbolja u ovoj sezoni,u gostima sigurno...Onda u trecoj veliki pad kad se i odlucuje pobjednik...najvise zahvaljujuci jednoj od najgorih partija Kobe-ja koje sam ikad gledao. Vidjao sam da ima lose procente,da ima dosta izgubljenih ali to je uglavnom bilo zbog dobre odbrane dok je sinoc i pored solidne odbrane Manu-a imao par nevjerovatnih kikseva...lopta mu je ispala jedno 15 puta...promasio je one suteve sa niskog posta od tablu i kad bi prethodno izradio dobru poziciju...mislim da je izgorio u prevelikoj zelji da on bude taj koji ce pokrenuti tim...Njegova normalna partija i mi dobili Spurse sinoc u to sam uvjeren. Veceras protiv Hornetsa uzimamo 1000%.