Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
njegova realnost je povratak u europu i da i tu nadje neku jaku ekipu u kojoj bi mogao igrati. Malo se je on zaletio i otisao u NBA a ni europsku najjacu kosarku nije igrao (preskocio je taj stepenik) !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Normalno da ce dobiti , sad hocel iskoristiti ? Ovisi mu NBA karijera od ovih pripremni ...
A sto neki kazu da moze u Euroligu , u koji to klub moze ? Mozda samo da igra za Monaco i takve te ekipe , ovo govorim iz ove 2-4 gos igranja , a mozda me demantuje , bumo vidjeli ...
Chapman1886 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 11:39bar je skupio dobrih slika za instagrama i da unucima pokazuje

Razumijem sve, i isto mislim da je pitanje hoceli tu sansu iskoristiti. I mislim da je dosta toga sam kriv do sada. Ali netreba sve kritikovati kao ovdije sto se radi, ipak ima u njemu potencijala. Ovdije dobijes osjecaj da Musa vise nigdje nemoze igrati kosarku. Sto se tice Eurolige mislim da bi imao mijesta i da ni to nije neuspjeh za naseg kosarkasa.Mlad je jos, moze on za 5 godina opet preko bare.HeraklitMracni je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:21Normalno da ce dobiti , sad hocel iskoristiti ? Ovisi mu NBA karijera od ovih pripremni ...
A sto neki kazu da moze u Euroligu , u koji to klub moze ? Mozda samo da igra za Monaco i takve te ekipe , ovo govorim iz ove 2-4 gos igranja , a mozda me demantuje , bumo vidjeli ...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sve je do njegove glave, ima on i dalje i visinu i potencijal, a i mlad je. Ali bude li on u glavi Jordan a na treningu Bavcic, nema od njega nista ni u Evropi, ni bilo gdje drugo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Do subote a najdalje u subotu, bi trebalo biti poznato da li ce rijesiti jos jednog igraca i kojeg... valjda nece biti Musa
🔵⚪
Uvjeren sam da nece dobiti nogu, jer citao sam na ovoj temi od vise forumasa da ga trener hvali i sudeci po tim komentarima nemoguce je da se rijese Muse. Aspect javi se da nam to potvrdis.
Da li će večeras dobiti šansu? 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zbog tebe otvorih ESPN džaba

i dvije blokade na Avdiji
Cuva ga Casey za playoff...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- BosniaBoston
- Kontakt:
Frajer je ko da gledam nazadovao jos od prosle sezone. Kako i ne bi kad je citavih mjesec dana poslije izlaska iz balona partijao po RajvoSa 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Strasno sta rade momku. Ovo me podsjeca na situaciju Lina od prije nekoliko godina kada je svima bilo jasno da ima kvalitet ali su opet prednost imali neki bezvezni crnci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
musa je u igri
Koji idiot, uzmi loptu hebenu i pokusaj sta. Opet dodaje prvom do sebe i coskari.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Bravo, Džanane! Čekam naslove "sportskih" medija ujutro, nemojte razočarati.
Dobro koristi možda svoje zadnje minute. Stvarno nema smisla, ovamo se ponaša kao da je kralj, ali čim uđe u igru ne smije meda
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ali fakat, nije šuplja. Na aplikaciji bili stavili Musu umjesto Plamlija izgleda

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ma jeste svi su rasisti, NBA radi samo da Musa iz Bosne ne uspije. Eno igrao je 12 minuta, stoji u cosku kao da su mu zabranili da dira loptu