Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

edin139
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la edin139 » 18 dec 2020, 08:16

Bez panike sve je ovo dio plana.

Musa nažalost ni sinoć nije pokazao da mu je mjesto u NBA.
Al polahko nadati se da će biti bolje.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 dec 2020, 08:36

Tuga
naprijed rejal

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 dec 2020, 09:01

Oikamid je napisao/la:
18 dec 2020, 03:36
slika

Bravo, Džanane! Čekam naslove "sportskih" medija ujutro, nemojte razočarati.
Ćoškario levat sigurno.
Koševo Zapad

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 dec 2020, 09:28

Njegova realnost

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 18 dec 2020, 09:34

Još od Cedevite mu nije stran pojam da čoškari kakva debilcina kad je osvajao s mlađim nisi mu mogao oteti loptu iz ruke

palladino
Kontakt:

Post Postao/la palladino » 18 dec 2020, 09:58

Ma Musa je ispod svakog prosjeka igrača u NBA, on je rano otišao ,u Cedevti je tad igrao toplo - hladno, ubaci 20 poena pa sljedeću tekmu ima šut 1-9 i da 5,6 poena. Preskočio je gradivo eurolige i neko dobro sazrijevanje u Europi . U NBA ne ideš da se učiš igrat ,nego igraš košarku u j***nom tempu.

Žalosno je što nije više glavom razmišljao nego otišao za parama i sad mu je vrhunac karijere ako bude u rangu Elmedina Kikanovića , Alba- Monaco - turski drugorazredni klubovi ... Bar što neko napisa gore iznad imat će slika iz USA za instagrama .

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 18 dec 2020, 10:00

90minut je napisao/la:
18 dec 2020, 09:34
Još od Cedevite mu nije stran pojam da čoškari kakva debilcina kad je osvajao s mlađim nisi mu mogao oteti loptu iz ruke
Haj matereti budi barem kulturan jbmu. Cemu ta potreba za rijecima tipa debilcina. E lave moj, da on nikakvu karijeru ne napravi znaj samo jedno. Saberi sve evropske kosarkaste ekipe i pomnozi sa 12, pa saberi sve americke univerzitete, koledze i srednje skole i pomnozi sa 12. Kad sve to izmnozis i saberes, javi koji je to broj. E taj broj svake godine konkurise da bude medju 20tak igraca koji ce dobiti sansu u NBA. Musa je trecu sezonu u NBA pa i da nista vise ne napravi i prestane se kosarkom baviti on je uspjesan covjek u zivotu. E da se vratimo na taj pomnozeni i sabrani broj. Jesi li uspio? E sada stavi znak jednakosti i napisi Musa iz Bihaca koji je i u BiH? Jesi li laveeee (sad bih ja tebi trebao reci debilcino, al necu)?
Sram i stid da te bude!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 18 dec 2020, 10:08

hz1987 je napisao/la:
18 dec 2020, 10:00
90minut je napisao/la:
Haj matereti budi barem kulturan jbmu. Cemu ta potreba za rijecima tipa debilcina. E lave moj, da on nikakvu karijeru ne napravi znaj samo jedno. Saberi sve evropske kosarkaste ekipe i pomnozi sa 12, pa saberi sve americke univerzitete, koledze i srednje skole i pomnozi sa 12. Kad sve to izmnozis i saberes, javi koji je to broj. E taj broj svake godine konkurise da bude medju 20tak igraca koji ce dobiti sansu u NBA. Musa je trecu sezonu u NBA pa i da nista vise ne napravi i prestane se kosarkom baviti on je uspjesan covjek u zivotu. E da se vratimo na taj pomnozeni i sabrani broj. Jesi li uspio? E sada stavi znak jednakosti i napisi Musa iz Bihaca koji je i u BiH? Jesi li laveeee (sad bih ja tebi trebao reci debilcino, al necu)?
Sram i stid da te bude!
Pa nije tema glupane njegova životna prica tema je to što bježi u cosak kao u Cedeviti i boji se da uzme loptu.

A znao se kur.čiti Mirzi u Tuzli ovi ga u Hrvatskoj mršnu i on šuti k'o zaliven.

Evo u Americi ista stvar.

Nema gorih ljudi poput tebe koji na kritiku odma vade njegovu životnu pricu.

Da li vrijedi više nego svi mi zajedno što pišemo na ovoj temi?

Vrijedi.

Da li ce napraviti u životu više bar onako što se popularnosti tice od svih nas?
Hoce.

Eto ima li još šta da mi kazes?

Evo za kraj još jednom Dzanan Musa je debilčnina koja ne zaslužuje priliku koju trenutno ima i prizeljkujem da ga nogiraju.

Samo zbog toga što glumi ludilo na instagramu kao je Lebron, a plaši se da zahtjeva loptu u napadu u 'ebenoj pripremnoj utakmici.

I imaš li mi sta reci poslije ovoga?

Možda da mi 'ebeš mrtve ili nesto slicno?

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 18 dec 2020, 10:13

Oikamid je napisao/la:
slika

Musa ima najbolji PR u medijima od svih naših sportista, ko čita samo naslove misli da je on tamo sjajan i fantastičan. I kad se vrati u Europu to će predstaviti samo kao privremeni povratak i da su mu trener i generalni menadžer rekli da ga čekaju nazad za tri godine, da ne postoji ni jedan problem osim što je došao prerano. Za mene je i dalje naš drugi najbolji košarkaš ali čak i njegovim fanovima bi trebala smetati ta cenzura oko Musinog stvarnog statusa u Americi.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 18 dec 2020, 10:18

Griješiš vidio sam milijardu članaka o njemu s glavne stranice sportsport-a gdje mu ne laskaju sekunde.

Pogotovo u zadnje vrijeme.

palladino
Kontakt:

Post Postao/la palladino » 18 dec 2020, 10:21

Drape je napisao/la:
18 dec 2020, 10:13
Oikamid je napisao/la:
slika

Musa ima najbolji PR u medijima od svih naših sportista, ko čita samo naslove misli da je on tamo sjajan i fantastičan. I kad se vrati u Europu to će predstaviti samo kao privremeni povratak i da su mu trener i generalni menadžer rekli da ga čekaju nazad za tri godine, da ne postoji ni jedan problem osim što je došao prerano. Za mene je i dalje naš drugi najbolji košarkaš ali čak i njegovim fanovima bi trebala smetati ta cenzura oko Musinog stvarnog statusa u Americi.
Ko iole preti košarku i NBA ne treba mu nijedan medij da ga uvjerava u nešto . Musa nije NBA kalibar i nikad neće ni biti. Daj Bože da napravi bolju karijeru u EU ali ko će ga sad i uzet da igra , Cedevita možda? Euroligaš neki sigurno neće.

PAULUS1234
Kontakt:

Post Postao/la PAULUS1234 » 18 dec 2020, 10:39

Dragi Musa ko ti rece da si spreman za Nba kad nisi bio dominatan ni u pisanoj Aba ligi te dobro potkopo . Tebi su trebale 2 sezone u Eurolizi sto su od tebe zahtjevale pojedine momcadi i bio bi 15 pik il 17 da vidis gdje si i da napredujes

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 18 dec 2020, 10:42

90minut je napisao/la:
18 dec 2020, 10:08
hz1987 je napisao/la:
90minut je napisao/la:
Sram i stid da te bude!
Pa nije tema glupane njegova životna prica tema je to što bježi u cosak kao u Cedeviti i boji se da uzme loptu.

A znao se kur.čiti Mirzi u Tuzli ovi ga u Hrvatskoj mršnu i on šuti k'o zaliven.

Vrijedi.

Da li ce napraviti u životu više bar onako što se popularnosti tice od svih nas?
Hoce.

Evo za kraj još jednom Dzanan Musa je debilčnina koja ne zaslužuje priliku koju trenutno ima i prizeljkujem da ga nogiraju.

Samo zbog toga što glumi ludilo na instagramu kao je Lebron, a plaši se da zahtjeva loptu u napadu u 'ebenoj pripremnoj utakmici.

Imam. Zao mi je sto si isfrustriran i nesretan svojim zivotom, pa to ispoljavas sa nekulturom i psovkama. Zamjeriti djetetu sto se nije znalo nositi sa situacijom u kojoj je, i zato sto je ispoljavalo hvalisanje skorojevicki u pubertetskoj fazi javno, vise govori o tebi isfrustriranom koji mu zeli neuspjeh nego sto govori o njemu koji ima svoj kakak takav sportski put. Meni je tebe zao, zelim ti brz oporavak i ne zamjerim ti nista. Za banovanja si, al licno ti oprastam.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 18 dec 2020, 10:48

Glupko Musu kad i ako nogiraju on ce opet zarađivati bruku para u evropi kakav crni neuspjeh, hahaha.

Nije ti dovoljno što sam napisao da smo mi s foruma za njega pi.čkin dim opet moraš pisati kako je neko nezadovoljan životom što je izdvojio minutu vremena da napiše nešto o Musi kojeg nije gledao još od Cedevite. :D

Doduše baš sam uletio malo da ti vidim historiju na ovoj temi i vidim da živiš u zabludama da je i dalje NBA materijal, garant si jedan od onih koji i dalje misle da je materijal Luke ne bi me iznenadilo sekunde.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 dec 2020, 11:24

Pustite momka, sad će nakon treće sezone znati sve, šta i kako, te biti spreman da ubije. Jedini problem je što mu niko neće dati ugovor da pokaže sve što zna i što je naučio. Siguran sam da će moći pomoći Detroitu na više načina: Mahanje peškirom - uvijek potrebno, a i njegov peškir će uvijek biti čist i moći će brzo da ga doda nekom da se obriše. Ugrijati će sjedište, te će moći da ga ponudi kolegama na time outu, da ne sjede na hladnom. Mada, mora malo da poradi na skakanju prilikom zakucavanja, nije to toliko energično kao što može biti.

Pored toga, sa obzirom da se ne kreće puno neće morati da stalno čiste za njegovim tragovima na terenu, ako ode na njega i to će ubrzati tok Detroitovih utakmica. Naravno, može i dati savjete fotografu Detroita, pogotovo za slike grada. Imati će vremena da obilazi lokacije.

Nije sve tako crno za njega.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 18 dec 2020, 11:41

Otelo je napisao/la:
18 dec 2020, 11:24
Pustite momka, sad će nakon treće sezone znati sve, šta i kako, te biti spreman da ubije. Jedini problem je što mu niko neće dati ugovor da pokaže sve što zna i što je naučio. Siguran sam da će moći pomoći Detroitu na više načina: Mahanje peškirom - uvijek potrebno, a i njegov peškir će uvijek biti čist i moći će brzo da ga doda nekom da se obriše. Ugrijati će sjedište, te će moći da ga ponudi kolegama na time outu, da ne sjede na hladnom. Mada, mora malo da poradi na skakanju prilikom zakucavanja, nije to toliko energično kao što može biti.

Pored toga, sa obzirom da se ne kreće puno neće morati da stalno čiste za njegovim tragovima na terenu, ako ode na njega i to će ubrzati tok Detroitovih utakmica. Naravno, može i dati savjete fotografu Detroita, pogotovo za slike grada. Imati će vremena da obilazi lokacije.

Nije sve tako crno za njega.
Porez je manji za više od pola cini mi se

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 dec 2020, 12:31

Kad sagledas sa druge strane lik se je utusio u NBA na neki potencial i povukao dobru lovu. Ko zna, da je ostao u evropi, pitanje je da li bi se ikada uputio preko bare. Vjerovatno bi u te 2-3 sezone pokazo svoj kapacitet koji ma zalost nije za NBA. Ovako i da se sad vrati u evropi, uleti u nekog evroligasa - puna saka brade. Opet se moze reci da je uspio.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 dec 2020, 12:34

90minut je napisao/la:
18 dec 2020, 10:08
hz1987 je napisao/la:
90minut je napisao/la:
Sram i stid da te bude!

Vrijedi.

Hoce.

Čuj kritika mu nazvati nekog Debilčinom. Jedini koji su spremni nekome yebati mrtve, to su takvi kao ti.

Čovjek te ubio argumentima i ti opet na kraju nazivas nekog debilčinom inocekujes da te neko ozbiljno shvati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 18 dec 2020, 12:51

Proculo se da mu otkaz spremaju, vise u subotu.
🔵⚪

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 18 dec 2020, 12:58

Ništa nek' napravi novi klip kako iz mjesta pogađa trice i nek' u opisu bude " We are coming baby our year! ".

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, CAZIN, costacurta08, DjaniTarik, guillermo, TripleThreat i 22 gosta.