FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zeleni nas izlevatili sad ce nas i **** izlevatit.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zato nam drzava i jest u qrzu jer ovakvi uhljupi uvjere ljude da su svi isti, ali eto da ne skrecemo s teme ipak.skoroalen je napisao/la: ↑18 dec 2020, 17:39Ma ja da sam na njegovom mjestu bih fino napisao "napušite mi se uhljebljenog qrca, Bake je za mene bog, uvalio me na državne jasle i pišam vas sve", stavio bih zeleno na avatar, Alijin citat u potpis i ćao. A ne ovako hinjski i izokola.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 17:15Ovdje se jedino radi da ti i par tebi slicnih ne mozete oplakati djeneralov poraz. Sve ostalo je prica za malu djecu. Stadion ce FK Sarajevo dobiti pod uslovima koje klub bude trazio i to je vec poznata cinjenica.
PSPHM
Ovde ce opet da mnogi jedu svoja govhna... Ybga, vole ljudi govhna, sta ces...
Upravo, opet im servirajte jos im gratis flasu vode ostavite.
Upravo, opet im servirajte jos im gratis flasu vode ostavite.
Žega nas ko stigne.
Najbolje naci sebi neki kutak u gradu i poceti iz temelja kao i Velež. Ako mogu oni, možemo i mi. Imace ljudi najbolji stadion u drzavi, nov novcat.
Sutra da Sarajevo ode sa Koseva, ovi olimpijski dusebriznici bi sve sravnili sa zemljom i gradili shopping centre, hotele...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Jaa sta se sve nece procitati...
Pitarluk na kvadrat...
Postavi dva pitara i dragi Allah dj.nema sanse da im udovolji...
Da sam na Namovom mjestu sjeo bih u avion i rekao halal vam svaka marka alajhmanet
Pitarluk na kvadrat...
Postavi dva pitara i dragi Allah dj.nema sanse da im udovolji...
Da sam na Namovom mjestu sjeo bih u avion i rekao halal vam svaka marka alajhmanet
Mandicu dat 30 dana da prepise stadion na nase vlasnistvo u suprotnom HZ trebaju nesto da urade po tom pitanju, a to je da se okupi 20-30 k ljudi pred tu opstinu i poruci Mandicu 4-7 morci vjecnicima, u slucaju da budu koristili strategiju propalog generala zavrsice ko i on i plus obecat prebijanje jednog po jednog ispred opstine ko pascad...
Netreba nikog amnestirat i mislim takodje da Dinu treba pritisnut jer ocito je on njima svima bakir izedbegovic..
Cisto pisanje u lice i to sa pola sperme u pisaci..
Kako da obnovim clansku, imal kakav link, ???
Netreba nikog amnestirat i mislim takodje da Dinu treba pritisnut jer ocito je on njima svima bakir izedbegovic..
Nekad isto tako razmisljam. Jos se sjetih kad su liku pisali poruke, nazivali ga beracem rize, ublehom, kokuzom... Srklet me neki obuze. Kako li se osjecaju sad te persone ? Imaju li obraza i stida ?! Ooj sto mi sad ovo pade na pamet, umjesto da lezim ko insan i gledam film...
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
-
- Kontakt:
Samo nek potpišu koncesiju koju klub trazio od Ajandzica i svece biti ok.
Pitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 18:33Mandicu dat 30 dana da prepise stadion na nase vlasnistvo u suprotnom HZ trebaju nesto da urade po tom pitanju, a to je da se okupi 20-30 k ljudi pred tu opstinu i poruci Mandicu 4-7 morci vjecnicima, u slucaju da budu koristili strategiju propalog generala zavrsice ko i on i plus obecat prebijanje jednog po jednog ispred opstine ko pascad...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BratPitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 18:33Mandicu dat 30 dana da prepise stadion na nase vlasnistvo u suprotnom HZ trebaju nesto da urade po tom pitanju, a to je da se okupi 20-30 k ljudi pred tu opstinu i poruci Mandicu 4-7 morci vjecnicima, u slucaju da budu koristili strategiju propalog generala zavrsice ko i on i plus obecat prebijanje jednog po jednog ispred opstine ko pascad...

https://clanstvo.fksarajevo.ba/
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tebi baš nisu jasni nivoi nadležnosti. NE MOŽE NAČELNIK DAVATI STADION, JER TO NIJE U NJEGOVOJ NADLEŽNOSTI. Može ga renovirati, farbati, sanirati, opremati, popravljati... ali ga ne može davati. Ako FKS želi stadion u vlasništvo, onda je Kanton prava adresa, a ako žeče partnersko odnos, odnosno, dvovlašće, onda opština. Problem je što opština nije samostalna jedinica u odlučivanju, odnosno NEMA NADLEŽNOSTI za donošenje nezavisnih odluka kad su u pitanju kulturno-sportski objekti od opšteg značaja.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 17:45Nasi zele stadion. Drzava se ne pita ovdje nego direktno Gdin Mandic sa svojim opstinskim vijecem kojeg ima u vecini. Ukoliko ne dobijemo stadion jedini krivac ce biti Gdin Mandic sa svojim partnerima.Evander je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:27Ti vjerujes u price? Od prvog dana, ovo je samo prevacivanje loptice sa jednih na druge i prucanje onoga sto raja zeli cuti. Niti nasi zele stadion, niti ce ga drzava dati.bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:58
Nije tako pričano, iz kluba su javno kazali da zele koncesiju.
Ove sto su dosli na vlast na vlast necemo mjeriti na osnovu SDA i praviti komparaciju sa njima.
Ja razumijem da je dosta vas koji slijepo branite Mandica aktivni clanovi nekih od stranaka pa vam je to politicki cilj, ali sta onda razlikuje vas od SDA uhljeba?
Banalan istiniti primjer sada. Pantelija je aktivni clan NiP-a. Uredno mu obecene neke stvari, ali isto tako ne mora on preko FK Sarajeva da ispunjeva svoje stranacke zadatke. Jos ih ovdje ima koji su zaboravili da su navijaci Sarajeva zbig laznih obecanja politickih habita.
Sve uredu i sve posteno, neka nacelnik radi savjesno svoj posao i neka nam ponudi bolje uslove nego lazni general i svi sretni. Kad bolje skontam lazni nam je cak i ponudio stadion, ovaj izgleda i ne razmislja u tom pravcu.
Evo i sa infa mi prijatelji javljaju ista stvar kod pojedinaca kao i ovdje. Sve nadobudni mladi NiPovci umotavaju u sarenu lazu izjavu koju svaki normalan navijac ne moze prihvatiti. Tako da nabijem na k i Zilica i pricu kako se iza brda valjaju lijepe stvari (nacelnik kaze da hoce da stadion ostanr u vlasnistvu opstine),a radio predizbornu kampanju istom tom nacelniku za navijace Sarajeva.
Nacelnice budite sigurni, mi smo vas postavili, mi cemo vas i skinuti ako to bude potrebno. Vrijeme ce da vam sudi.
Ne traži krivca tamo gdje ga nema.
Pogledaj ti ono bi ultimatume davalo, prijetilo,prebijalo...Kizo28 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 18:35Nekad isto tako razmisljam. Jos se sjetih kad su liku pisali poruke, nazivali ga beracem rize, ublehom, kokuzom... Srklet me neki obuze. Kako li se osjecaju sad te persone ? Imaju li obraza i stida ?! Ooj sto mi sad ovo pade na pamet, umjesto da lezim ko insan i gledam film...
Jeste li vi pojedinci normalni, a sve ista ekipa kao i ono lajanje na Zgradu,vrijedjanje svih u klubu pa se uhinjili i poklopili usima...
Daj sad je momenat,cekam kad ce se traziti ostavka rukovodstva samo...
Jad i cemer
Koji si ti kraljPitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 18:33Mandicu dat 30 dana da prepise stadion na nase vlasnistvo u suprotnom HZ trebaju nesto da urade po tom pitanju, a to je da se okupi 20-30 k ljudi pred tu opstinu i poruci Mandicu 4-7 morci vjecnicima, u slucaju da budu koristili strategiju propalog generala zavrsice ko i on i plus obecat prebijanje jednog po jednog ispred opstine ko pascad...

Izyeba sve zivo i na kraju, kako obnoviti clansku.
Ovo je legendarno

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Izvinjavam se za prijasnji post, nisam upravu, ne pratim politiku
Javi se Mandić čovjeku na fb i kaže da će biti ok i traži samo strpljenja, jer ne poklanja kutiju cigara, pa da to iz ruke u ruku se odradi, a trozubi SDOOOOO balija opet zjale baca kako smo izvarani prije nego je čovjek i ušao u kancelariju. Godine će trebati da se iz psihe i mentaliteta našeg naroda istjera ova retardacija koju je SDA utrla. Godine i godine podaništva i lizanja anusa koje je SDA u amanet ostavila ovim svojim botovima.
Pa da je neko od nas s foruma došao na načelničko mjesto, neko od nas što svaku tekmu pratimo, je li neki zeleni krezavac misli da bi već bilo sve za 10 dana u našem vlasništvu?
Pa da je neko od nas s foruma došao na načelničko mjesto, neko od nas što svaku tekmu pratimo, je li neki zeleni krezavac misli da bi već bilo sve za 10 dana u našem vlasništvu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1. Centar za sport i rekreaciju Sarajevo je firma ciji je osnivac opcina Centar.
2. Centar za sport i rekreaciji Sarajevu gazduje sportskim terenima medju kojima je i stadion AFH.
3. Nacelnik opcine Centar (ma ko to bio) ne donosi samostalno Odluke nego uz podrsku vecine iz Opcinskog Vijeca.
4. Popusili su neki Mandicevu predizbornu foru da ce dati Kosevo Sarajevu jer to jednostavno ne moze uciniti bez Odluke OV. (Ne amnestiram Ajnadzica mislim da je šupak).
5. Ako Sarajevo odluci da ide da Koseva i pravi stadion svoj vlastiti Kosevo bi postalo ruina za 2-3 godine zato je bolje Opcini Centar da da Sarajevu Kosevo na koncesiju od 30-40-50 ili 100 godina. A ako ne daju pa ima stadiona igrao bih I na Otoci dok svoj ne napravimo stadion.
6. Pustimo patetiku Kosevo je nase i te stvari ako nam ga ne daju.
2. Centar za sport i rekreaciji Sarajevu gazduje sportskim terenima medju kojima je i stadion AFH.
3. Nacelnik opcine Centar (ma ko to bio) ne donosi samostalno Odluke nego uz podrsku vecine iz Opcinskog Vijeca.
4. Popusili su neki Mandicevu predizbornu foru da ce dati Kosevo Sarajevu jer to jednostavno ne moze uciniti bez Odluke OV. (Ne amnestiram Ajnadzica mislim da je šupak).
5. Ako Sarajevo odluci da ide da Koseva i pravi stadion svoj vlastiti Kosevo bi postalo ruina za 2-3 godine zato je bolje Opcini Centar da da Sarajevu Kosevo na koncesiju od 30-40-50 ili 100 godina. A ako ne daju pa ima stadiona igrao bih I na Otoci dok svoj ne napravimo stadion.
Pitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 18:33Mandicu dat 30 dana da prepise stadion na nase vlasnistvo u suprotnom HZ trebaju nesto da urade po tom pitanju, a to je da se okupi 20-30 k ljudi pred tu opstinu i poruci Mandicu 4-7 morci vjecnicima, u slucaju da budu koristili strategiju propalog generala zavrsice ko i on i plus obecat prebijanje jednog po jednog ispred opstine ko pascad...
Brate samo mi objasni koliko nas treba otici pred opstinu...20-30 ili 20.000-30.000??
Posto si stavio u postu 20-30k da se polako pocnemo regrutovati

- ElCartel11
- Kontakt:
Da postavimo @skoru on bi to za 5 dana prepisao na Zeljkana a nas otjerao na Otoku.joker90 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:19Javi se Mandić čovjeku na fb i kaže da će biti ok i traži samo strpljenja, jer ne poklanja kutiju cigara, pa da to iz ruke u ruku se odradi, a trozubi SDOOOOO balija opet zjale baca kako smo izvarani prije nego je čovjek i ušao u kancelariju. Godine će trebati da se iz psihe i mentaliteta našeg naroda istjera ova retardacija koju je SDA utrla. Godine i godine podaništva i lizanja anusa koje je SDA u amanet ostavila ovim svojim botovima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bice to sve uredu. Bezveze trunite.ŠTA_JE je napisao/la: ↑18 dec 2020, 19:291. Centar za sport i rekreaciju Sarajevo je firma ciji je osnivac opcina Centar.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, James1987, mnon46, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, rimljanin90, ronaldo99, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto, VolimoSarajevo i 162 gosta.