Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jestamaji
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA

Post Postao/la jestamaji » 12 dec 2020, 21:15

mrAdislic je napisao/la:
12 dec 2020, 16:37
slika

Kako se jedan normalan narod ponasa prema ovim ljudima.
Kaze nemoj bjezat odavde.
da ne bi bilo fake newsa, ovo nije baš tačno, bio je puta prijedlog da se ulica koja vodi od stadiona do centra preimenuje ali nije prihvaćeno. onda su pojedini aktivisti i par navijačkih grupa zamijenili samoincijativno oznake ulica :mrgreen: jedan od mojih jarana koji živi u gracu još od prije rata mi je to ispričao kada je bilo aktuelno!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 12 dec 2020, 21:47

Ovako nam je sve twko i z ovome pto politila neće raksirnati jočemo ni sami zbog sebi ličnih onteresa pobriješen sam i ko čovjek i ljubitelj spkrta ali prije sc ega ko građanin bih
Samo Sloboda | COYG

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 dec 2020, 21:50

Vratis se na prve postove i sad na ovo stanje. Nema se ni priblizno volje sad ko prije. A sto se tice lopova u savezu, oni imaju volje, oni su neumorni
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 13 dec 2020, 03:13

i šta sad, utišalo se sve. standard.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 03:19

OnakoBa je napisao/la:
13 dec 2020, 03:13
i šta sad, utišalo se sve. standard.
Sportsport radi svoj posao. Svaki dan clanak-dva , prozivaju odluke.
Dokle smo mi, svi ostali?
NEMA NAZAD

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 13 dec 2020, 06:49

Maestro je napisao/la:
12 dec 2020, 21:04
Vrebac je napisao/la:
12 dec 2020, 21:01
Maestro je napisao/la:
12 dec 2020, 15:12

Velez i FKS?
Samo me zanima ako netko zna da napise iz kojih Klubova dolaze ovi „Bosnjaci“ sto su glasali?

Hvala
To i mene zanima. Predpostavljam da su ova dva navedena iz Veleza i Sarajeva.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 13 dec 2020, 08:35

Vrebac je napisao/la:
13 dec 2020, 06:49
Maestro je napisao/la:
Vrebac je napisao/la:

Samo me zanima ako netko zna da napise iz kojih Klubova dolaze ovi „Bosnjaci“ sto su glasali?

Hvala
Dzevad Secerbegovic iz Slobode je isto glasao za ovu promjenu ustava. Tako neko napisao na nasoj temi, ja licno ne znam.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 dec 2020, 09:07

Sviuodbranu je napisao/la:
13 dec 2020, 08:35
Vrebac je napisao/la:
Maestro je napisao/la:

Dzevad Secerbegovic iz Slobode je isto glasao za ovu promjenu ustava. Tako neko napisao na nasoj temi, ja licno ne znam.
Jeste. Imas ga na onoj listi na prethodnoj stranici.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 dec 2020, 09:11

Koliko li ce voditi Vico savez prije nego postane pocasni clan...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 13 dec 2020, 11:13

Radujem se Vici više nego i jednom BeeHaa uhljebu. Goni dalje, otisli smo u onu stvar
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 dec 2020, 11:57

Chapman1886 je napisao/la:
12 dec 2020, 21:47
Ovako nam je sve twko i z ovome pto politila neće raksirnati jočemo ni sami zbog sebi ličnih onteresa pobriješen sam i ko čovjek i ljubitelj spkrta ali prije sc ega ko građanin bih
Neke čudne materije.. teku mi kroz arterije..

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 13 dec 2020, 12:20

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 dec 2020, 21:01

Našem klubu nikad nije bio problem da reprezentacija BiH igra gdje god želi, jer reprezentacija zaslužuje da za svoje utakmice koristi stadione diljem države i u dogovoru s klubovima gdje god postoje uslovi, ali u ovom slučaju mora se pokazati minimum poštovanja prema dugogodišnjem domaćinu reprezentacije odnosno prema Zenici, NK Čelik i Bilinom polju. Možda su navikli biti bahati prema NK Čelik u prethodnom periodu, ali tome je došao kraj.

Apsolutno sve je učinjeno da se reprezentacija BiH osjeća posebno u našem gradu tokom svih ovih godina, a upravo zadnje nezadovoljstvo je bilo ono kada su na našem hramu fudbala Bilinom polju predstavnici Saveza ostavili „svinjac“ i onda još pri tom generalni sekretar Saveza Adnan Džemidžić „ima obraz“ da javno kaže da oni nisu ništa dužni prema domaćinu, jer je NK Čelik „samo korisnik stadiona isto kao i oni te da je sve u stvari predimenzionirano radi javnosti“. Ako misle da se mogu na taj način bez ikakvog poštovanja ponašati na Bilinom polju onda Savez nije dobrodošao na to istorijsko mjesto i za državu Bosnu i Hercegovinu i za bh. fudbal. I budite sigurni da će biti onako kako NK Čelik odluči, jer naš klub nije samo običan korisnik Bilinog polja. Taj stadion je izgrađen zbog NK Čelik, te je isti pravi domaćin i bilo kakvo degradiranje takvog gledišta na vezu između Čelika i Bilinog polja se smatra nepoštovanjem. Uostalom, gospodo iz Saveza da li u svojoj kući ostavljate „svinjac“ kakav smo zatekli poslije posljednje utakmice reprezentacije na našem stadionu?! Izgleda je takav način rada zastupljen u svim porama krovne kuće bh. fudbala.

U suštini, problem Saveza je uvijek bio taj da je sav fokus na reprezentaciji BiH kako bi se realizirali lični interesi, dok se na sve ostalo gleda samo zato što se mora i sa minimumom razumijevanja, a tu onda napretka nema. Stanje sa ligaškim takmičenjima i klubovima stagnira godinama. Savez je propustio ogromnu šansu da naprave dobre stvari za bh. fudbal nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine i sada plod tog (ne)rada dolazi na naplatu.

!!!!!!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 dec 2020, 22:10

Vraca se Iljo Dominikovic,umjesto zatvora lik opet ulazi u savez,da li nam se vraca period kda je nemoguce uzeti bod na gostovanjima,bumo vidjeli..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 dec 2020, 22:11

Ako se Ilija vrati il ce se u Orasju stadion zaokruziti s 4 tribine ili ce Orasje u evropu ici jednom.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 14 dec 2020, 22:22

Pojedini ljudi su očito pogrešno shvatili saopštenje N. K. Čelika. Klub ne krivi savez za stanje u kojem se nalazimo, vec rad saveza sve ove godine i sta rade od fudbala unutar drzave kao i od reprezentacije. Stanje u savezu je gore nego prije 15 godina. Sad vise ne biraju po nacionalnom ključu vec su se opasno ujedinila 3 naroda unutar sporta. Ljudi u savezu bar njih 80%nema veze o fudbalu.
Čelik je platio cijenu saveza i čelnih ljudi u klubu koji su povezani sa ljudima unutar saveza. Dokle vise ovako?Demokratija je otišla u tri lijepe.
Koji klub je sljedeći? Koga čeka sudbina Čelika? Gotovo svaki klub u državi ima dugovanja a neki premijer ligasi i veće od čelika.
Uzeli su državu pod svoje u svim segmentima. Mislim da je vrijeme da ljudi zbroje 2 i 2 i da skontaju kako i na koji način žive vec 25 godina.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 dec 2020, 22:53

"No, čini se kako javnost zaboravlja kako su upravo navijači još prije dvije godine izbacili legendarnog Švabu iz bh. fudbala.

Kao što su danas društvene mreže i portali prepuni pogrdnih komentara protiv čelnika FS BiH, prije dvije godine čitali smo hiljade bljuvotina na račun velikog Osima jer je tobože “naštelio” svom sinu Amaru da postane selektor.

Koliko su ljudi bezočno masovno lagali, najbolje je pokazao daljnji razvoj situacije u kojoj je Amar Osim izgubio u utrci za selektorsku funkciju od Roberta Prosinečkog." (repstacija ba)
...
Ima istine...stvarno navijači olahko popljuju i ono malo dobra sto imaju.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 18 dec 2020, 21:07

Vrebac je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Vrebac je napisao/la:

Hvala
Nesto su mi tihi navijaci Velikih Klubova iz BiH
Nadam se da ce netko postaviti ovo pitanje javno?
Ciji je ovaj Dzemidzic??? Zeljovac?
Koji to Bosanski Klubovi rade protiv Repke i Nogometa , ciji ljudi izglasavaju ova sranja od promijene Statuta?

Nesto ste mi tihi...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 dec 2020, 00:23

:oops:

Najgori ljudi u savezu ikada.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 13 gostiju.