Mandzu koji 9 mjeseci ne igra fudbal nikako?OldFashioned je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:03Da smo Bogdo Mandžu doveli, a bilo je šanse.
Valjao bi nam sad pravo, ako i ne bi stovrili neku šansu iz igre, siguran sam da bi njegov i Rebićev presing navukao neki gol.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- OldFashioned
- Kontakt:
Istina, ali nije mu nikad njegova igra ovisila o nekom velemajstorstvu.Ruicosta je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:17Mandzu koji 9 mjeseci ne igra fudbal nikako?OldFashioned je napisao/la: ↑18 dec 2020, 20:03Da smo Bogdo Mandžu doveli, a bilo je šanse.
Valjao bi nam sad pravo, ako i ne bi stovrili neku šansu iz igre, siguran sam da bi njegov i Rebićev presing navukao neki gol.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nije ni Zlatan igrao nešto posebno uz povrede. Mandžukić je radnik, on i Rebić bi pravili takav pritisak na odbranu protivnika da bi sredini bilo 30% lakše, a također bi davao golove. Možda će u januaru doći onaj iz Genove....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Steta za Zlatana fakat. Mnogo smo kreacije izgubili bez njega u napadu.
Mislim da moramo poceti forsirati Rebica na krilu i Leaa u spicu,druge opcije mi nemamo.
Mislim da moramo poceti forsirati Rebica na krilu i Leaa u spicu,druge opcije mi nemamo.
Joj sranja. Tek sad procita za Ibru. 
Daj Mandžu kad je već džaba. Bolje i on za rotacije nego ovo što trenutno imamo, tačnije nemamo već krpimo.
Lično sam za Malena kojeg navodno žele, ali klub traži puno.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Valjda nekog i u napadu dovedu sad na zimu.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Postoji i opcija da dovedu Scamaccu na posudbu.Trenutno je na posudbi u Genovi. Svašta je moguće ostaje da se vidi koje ce rjesenje tu biti.Ja sam za Mandzukica ali je upitno da li bi on pristao doci u Milan.
- OldFashioned
- Kontakt:
Čitam sada na bleacheru da se zasigurno dovodi barem jedan stoper i napadač.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Imamo problem bas na pozicijama za koje smo svi govorili da su kritične i da trebaju pojačanja radi širine
Il Club più titolato al mondo!
Za 10 minuta je pressica. Leao bi trebao igrati napadaca sutra a Rebic lijevo krilo.According to Gazzetta Dello Sport (via MilanLive), Ibrahimovic will be unavailable until at least mid-January. This means that he definitely will miss the games against Benevento, Juventus and Torino, but Cagliari on the 18th is also at risk.
- muha milanez
- Kontakt:
Bas nam se podrijepilo sa krajem 2020 godine, dobro je bar s izvukao bod u toj zadnjoj utakmici. Sutra Bogami bojim se da cemo svjedočit možda i prvom porazu. Opet, nadam se da neće bit tako.
Je li Kjear spreman za sutra, Theo?
Teško bez Bennasera i Ibre. Leao-a gurnut u špic, Rebića na svoje mjesto. Samu ima prednost u odnosu na Saleta.
Valjda Pioli nece izmišljat toplu vodu i eksperimentisat sa pozicijama.
Teško bez Bennasera i Ibre. Leao-a gurnut u špic, Rebića na svoje mjesto. Samu ima prednost u odnosu na Saleta.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Trebat' će nam sada malo više sreće u narednim utakmicama.
Nadam se da će nam se negdje vratiti ono od Rome i Parme.
Nadam se da će nam se negdje vratiti ono od Rome i Parme.
Theo spreman , Kjear tek poslije nove godine.muha milanez je napisao/la: ↑19 dec 2020, 11:45Bas nam se podrijepilo sa krajem 2020 godine, dobro je bar s izvukao bod u toj zadnjoj utakmici. Sutra Bogami bojim se da cemo svjedočit možda i prvom porazu. Opet, nadam se da neće bit tako.
Šteta za Ibru, iz nakve glupe povredice na kraju ispade haman dva mjeseca odsustva.
Sad se definitivno mora dovesti napadač, mislim morao je i ljetos ali hajde nije toliko gorilo jer se negdje znalo da bi se moglo izdržati do januara samo sa Ibrom + Leao/Rebić kao nekakve zamjene, ali sada je već rizično ulaziti u drugi dio sezone sa ovakvim napadačkim rosterom.
Idu nam dvije teške tekme, ako tu ostanemo neporaženi i još pri tome ako uspijemo bar jedan meč pobijediti, to je već potvrda da je ovo jedna ozbiljna skupina igrača sa jakim karakterom koji nije samo plod slučajnosti, mada i ovako je evidentno da rezultati od juna nisu slučajnost već da tu ipak ima nešto.
Sad se definitivno mora dovesti napadač, mislim morao je i ljetos ali hajde nije toliko gorilo jer se negdje znalo da bi se moglo izdržati do januara samo sa Ibrom + Leao/Rebić kao nekakve zamjene, ali sada je već rizično ulaziti u drugi dio sezone sa ovakvim napadačkim rosterom.
Idu nam dvije teške tekme, ako tu ostanemo neporaženi i još pri tome ako uspijemo bar jedan meč pobijediti, to je već potvrda da je ovo jedna ozbiljna skupina igrača sa jakim karakterom koji nije samo plod slučajnosti, mada i ovako je evidentno da rezultati od juna nisu slučajnost već da tu ipak ima nešto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Giroud/Jović, Papu i Kabak u januaru pa da se igramo 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma Papua dovesti i to ga samo zamjenuti za Caldaru,njega i Hakana imati u ekipi je vrh,jer ce Hakan moratinjos vise zapeti jer bi tad imao ozb konkurenciju.
Stopera dovesti ali rijesiti se na zimu Musakija,a i Contija se treba rijesiti. Napadaca manje vise,vratice se Ibra,a kad se vrati taj napadac bi sjedio na klupi. Izgurati ovu sezonu ovako sto se napadaca tice,a onda na ljeto gledati sta i kako
Stopera dovesti ali rijesiti se na zimu Musakija,a i Contija se treba rijesiti. Napadaca manje vise,vratice se Ibra,a kad se vrati taj napadac bi sjedio na klupi. Izgurati ovu sezonu ovako sto se napadaca tice,a onda na ljeto gledati sta i kako
Joj ja Papua ne bih ni džaba
Meni on djeluje kao igrač za samo jedan klub i gdje god drugo da ode imam osjećaj da će flopnuti, a da ne pričam o tome što je lik star i nekako ne vidim da se uklapa u filozofiju novog Milana.
Meni on djeluje kao igrač za samo jedan klub i gdje god drugo da ode imam osjećaj da će flopnuti, a da ne pričam o tome što je lik star i nekako ne vidim da se uklapa u filozofiju novog Milana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Papu je majstor fudbala i mislim da bi nam bas legao u ekipi iza Ibre na poziciji. Bez obzira na godine, ko je gledao proslu utakmicu kad je ušao protiv Juventusa digao je igru Atalante za 30%. Još u situaciji gdje je u lošim odnosima sa trenerom.
U ekipi treba imati i iskusnijih igrača, gledaj Dortmund,Arsenal.. Godinama imaju potencijal i mladost, nigdje rezultata.
U ekipi treba imati i iskusnijih igrača, gledaj Dortmund,Arsenal.. Godinama imaju potencijal i mladost, nigdje rezultata.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.