Razočaran sam i crnilo je, valjda što je subota a ja kući

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nista cudno za tebe da si kuciRz88 je napisao/la:Meni je svejedno sve, neću da se sekiram radi tih mamlaza. Imali su zimsku pauzu i nisu ništa konkretno uradili. Butt je daleko bolji golman od Rensinga. Taj desni bek koga prelaze kako hoće tj Lell je sramota, neću uvijek da ponavljam jednu te istu priču 100 puta ali ono je sramota šta rade nespljudi. RUmmenige nije za Posušje a ne za Bavarce. Gospodon Magath uradi sa porsječnom ekipom jednu ekipu koja Bayernu petarde trpa ccc.
Razočaran sam i crnilo je, valjda što je subota a ja kući
uuuuuuuuuu ovaj sastav mi se pravo djasvi, samo ako se ostvari, ima da srušimo barsu!!!Rz88 je napisao/la:Jao sada sam gledao sastav koji će imati Bayern najvjerovatnije strahota.
Golman i desni bek pod upitnikom, Lucio, Demichelis, Lahm, Van Bommel, Tymoschcuk, Hleb, Diego, Ribery, Toni.
Ovo je naravno prema bild.de.
Bayern se sastao tajna sa Luis Van Gaalom, ali također sa Ocem od Diega. Njegov otac je rekao da je skoro sve sa Juventusom riješeno samo da se klubovi moraju dogovoriti ali nije bilo potpisa. Također je rekao da mu sin želi i dalje igrati Bundesligu i to u Bayern Munchenu.
Jurgen glavni kanidat za klupu Hoffeinheima.
Sto se tiche Neura i Adlera (ovaj malo bolji ^^) nisu oni loshi naravno, ali Akinfeev je za njih ipak klasa vishe prema pokazanom. Ono sto rade Njemci od kako ja pratim fudbal je to tzv. "napumpavanje" svojih igraca u zvijezde. Evo sada cu ti dati nekoliko primjera, kojih si vecinu i sam svjestan vjerovatno ^^ :Rz88 je napisao/la:Heh, oni nešto fale Adlera i Neuera a tamo Akinfeev bolji duplo od njih, ma sve je to do medija koga toliko fale .
Kapiten Cska je bio ali također je bio kapiten Rusije kao repke. Osvojio je Kup Uefa, imao jednu ozljedu od skoro godinu dana kada je trebao u Arsenal preći, tako je mlad a tako dobar, golman na duge staze, ali neke ekipe jednostavno nemaju para da ga dovedu dok drugima je bolje neki jeftiniji glupi golman nego kvalitet.
Ovaj Bayern sam uživao gledatKada se samo sjetim lijevo zeiege desno Basler, odbrana Lothar i Helmer na golu Kahn.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.