FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2009, 20:55

Meni je svejedno sve, neću da se sekiram radi tih mamlaza. Imali su zimsku pauzu i nisu ništa konkretno uradili. Butt je daleko bolji golman od Rensinga. Taj desni bek koga prelaze kako hoće tj Lell je sramota, neću uvijek da ponavljam jednu te istu priču 100 puta ali ono je sramota šta rade nespljudi. RUmmenige nije za Posušje a ne za Bavarce. Gospodon Magath uradi sa porsječnom ekipom jednu ekipu koja Bayernu petarde trpa ccc.

Razočaran sam i crnilo je, valjda što je subota a ja kući :mrgreen:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 03 maj 2009, 19:38

Rz88 je napisao/la:Meni je svejedno sve, neću da se sekiram radi tih mamlaza. Imali su zimsku pauzu i nisu ništa konkretno uradili. Butt je daleko bolji golman od Rensinga. Taj desni bek koga prelaze kako hoće tj Lell je sramota, neću uvijek da ponavljam jednu te istu priču 100 puta ali ono je sramota šta rade nespljudi. RUmmenige nije za Posušje a ne za Bavarce. Gospodon Magath uradi sa porsječnom ekipom jednu ekipu koja Bayernu petarde trpa ccc.

Razočaran sam i crnilo je, valjda što je subota a ja kući :mrgreen:
Nista cudno za tebe da si kuci :P (sala )

Ja iskreno jedva cekam da se ova sezona zavrsi ,previse je bilo svega u ovom sezoni ,nije jos kraj ,i dalje su u igri ,ne moze se reci da ce biti lahko ,ali ja se nadam i vjerujem da mogu uzeti titulu i onda od slijedece sezone napraviti bolji i jaci tim koji nece se morat zajebavat ni sa cotbusom ni sa werderom ni ostalim

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 maj 2009, 22:17

Sve je izgledniji dolazak Louis van Gaala na trenersku poziciju u Bayernu, i gle cuda, postoji klauzula u ugovoru sa Alkmaar-om, gdje on moze otici bezplatno. Tu ce Uli kao da gledam zagristi! :mrgreen:
Sve u svemu, to ne bi bilo lose rjesenje, sta vise odlicno. :)
Sammer otpao, bila zinula gujca Mattheusu (ko bi reko ;) ), ali srecom, kao sto se moglo i ocekivati taj nema mjesta u Bayernu, sry Lothar, sam si kriv. Nego ti nastavi svoje putevestije, bas me interesuje gdje ce ti biti slijedeca destinacija.
Sta me jos raduje je da u potrazi za novim golmanom Enke iskljucen iz igre! Razlog-godine.
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 maj 2009, 10:40

ako ne uzmu titulu onda su nula od ekipe i ja jedva cekam da se zavrsi sezona,da krenemo u novu sa novim trenerom novim,boljim igracima akbgd
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2009, 21:46

Jao sada sam gledao sastav koji će imati Bayern najvjerovatnije strahota.

Golman i desni bek pod upitnikom, Lucio, Demichelis, Lahm, Van Bommel, Tymoschcuk, Hleb, Diego, Ribery, Toni.

Ovo je naravno prema bild.de.

Bayern se sastao tajna sa Luis Van Gaalom, ali također sa Ocem od Diega. Njegov otac je rekao da je skoro sve sa Juventusom riješeno samo da se klubovi moraju dogovoriti ali nije bilo potpisa. Također je rekao da mu sin želi i dalje igrati Bundesligu i to u Bayern Munchenu.

Jurgen glavni kanidat za klupu Hoffeinheima. :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2009, 21:52

Fray i Enke otpadaju kao moguca pojacanja na golu...prvi preskup kako kaze Hoenes a ja kolko znam da Fiorentina trazi 10 mil. realno to je sica u odnosu na to kakvog je kvaliteta golman,ako im je 10 min puno onda neznam sta im je malo...a Enke otpada jer je star ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2009, 22:55

Ja bih volio da dovedu Schafera iz Wolfsburga. Desno neka stave Lahma a lijevo Schafera, to bi cudo bilo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 maj 2009, 23:26

Slazem se za Schafera, odlican igrac, mada se o njemu malo govori.
Ze Roberto bi mogao od ljeta pojacati Red Bull Salzburg, bilo bi mi malo zao, ustvari nikako...ako bi doveli neko jako pojcanje :?
Ne pamtim kad sam ravnodusnije cekao zavrsnicu sezone, pri tome da mi ne bude zao ako Bayern ne bude prvak :!:
Titulu nisu zasluzili (dovoljno je samo se sjetiti Werdera, Wolfsburga, cestih kikseva kod kuce, i cekanje jednu vjecnost kada ce na Allianz Areni odigrati bez primljenog gola).
Ja zadovoljan direktnim plasmanom u LP, kakva sezona i kako su igrali, to je najrealnije sto se moze ocekivati.
Nekako bih imao kiseo osjecaj da budemo prvaci nakon svega, a razlog vise bi bio i to da VRH konacno odluci da se pravo pojaca i da proba vratiti ugled Bavarskog giganta, da se mogu ravnopravno nositi sa svim top-timovima u Evropi.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2009, 23:29

Neka se samo plasiramo u LP pa kako god bilo onda, ovo je sezona za zaborav.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 05 maj 2009, 00:23

Rz88 je napisao/la:Jao sada sam gledao sastav koji će imati Bayern najvjerovatnije strahota.

Golman i desni bek pod upitnikom, Lucio, Demichelis, Lahm, Van Bommel, Tymoschcuk, Hleb, Diego, Ribery, Toni.

Ovo je naravno prema bild.de.

Bayern se sastao tajna sa Luis Van Gaalom, ali također sa Ocem od Diega. Njegov otac je rekao da je skoro sve sa Juventusom riješeno samo da se klubovi moraju dogovoriti ali nije bilo potpisa. Također je rekao da mu sin želi i dalje igrati Bundesligu i to u Bayern Munchenu.

Jurgen glavni kanidat za klupu Hoffeinheima. :mrgreen:
uuuuuuuuuu ovaj sastav mi se pravo djasvi, samo ako se ostvari, ima da srušimo barsu!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2009, 01:07

AZ Alkmaar želi pod svaku cijenu da zadrži Van Gaala, biti će izuzetno zanimljivo pratiti ovih dana razvoj ove situacije. Lično meni Luis nije nešto ali eto, kako oni god hoće, ja bih više volio Guusa Hiidinka, ili nekoga drugoga, Luis mi se ne sviđa , dovest će pola Holandije u Bayer hehe.

I odsad ću da pokrenem peticiju, po meni najbolji golman daleko od svih.

Igor Akinfeev.

Nadam se da imaju malo mozga u upravi Bayerna, imaju para pa šta žele više od ovog mladoga golmana koji je čudo i to veliko. Bolji od Cecha kako god. :mrgreen:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 maj 2009, 01:14

Nevjerujem da je bolji od Ceha, ali jedna od najisplativijih investicija svakako. Iako ima 23 godine vec je stekao ogromno iskustvo (I sa repkom, a naravno i sa CSKA) a i kvaliteti su mu zaista neupitni. Bilo koji tim da dovede ovog vrhunskog golmana nece pogrijesiti, a to znaju oni svi bolje nego mi , ali ipak to je finansijski i psiholoski rat, i nije to bash kao na FIFA mangeru tako lako dovesti veliko ime...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2009, 01:21

Heh, oni nešto fale Adlera i Neuera a tamo Akinfeev bolji duplo od njih, ma sve je to do medija koga toliko fale .

Kapiten Cska je bio ali također je bio kapiten Rusije kao repke. Osvojio je Kup Uefa, imao jednu ozljedu od skoro godinu dana kada je trebao u Arsenal preći, tako je mlad a tako dobar, golman na duge staze, ali neke ekipe jednostavno nemaju para da ga dovedu dok drugima je bolje neki jeftiniji glupi golman nego kvalitet.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 maj 2009, 01:32

Rz88 je napisao/la:Heh, oni nešto fale Adlera i Neuera a tamo Akinfeev bolji duplo od njih, ma sve je to do medija koga toliko fale .

Kapiten Cska je bio ali također je bio kapiten Rusije kao repke. Osvojio je Kup Uefa, imao jednu ozljedu od skoro godinu dana kada je trebao u Arsenal preći, tako je mlad a tako dobar, golman na duge staze, ali neke ekipe jednostavno nemaju para da ga dovedu dok drugima je bolje neki jeftiniji glupi golman nego kvalitet.
Sto se tiche Neura i Adlera (ovaj malo bolji ^^) nisu oni loshi naravno, ali Akinfeev je za njih ipak klasa vishe prema pokazanom. Ono sto rade Njemci od kako ja pratim fudbal je to tzv. "napumpavanje" svojih igraca u zvijezde. Evo sada cu ti dati nekoliko primjera, kojih si vecinu i sam svjestan vjerovatno ^^ :
-Ballack - Naravno jedan od kvalitetnijih igraca, pokazao je puno u zadnjih 7-8 godina, medjutim Njemci su od njeg napravili gotovo svetca. Npr. nepratim njemacke kanale (jer nepoznajem njemacki) ali ukoliko je neka sportska emisija (tokom svjetskog ili evropskog prvenstva) svaka druga rijec je Ballack, a i sa nekih engleskih foruma i danas se mogu procitati komentari upuceni Ballacku ( i kad naravno tema nema veze sa ballackom).
-Schweinsteiger - Evo isto jedan klasican primjer tog napumpavanja... Igrac nije losh, tu nema govora, ali Njemci opeta od igraca koji nije jednostavno ona krema fudbala naprave top temu, jer jednostavno fali im igraca od prije 20-30 godina, onih zaista vrhunskih, tako da od manje-vishe prosjecnih igraca prave boom.
I kao sto ti spomenuo od Neura isto "prave" neko cudo od golmana, jer trebaju nekog ko bi mogao nasljediti Olivera, a naravno za sada takvog ni na mapi...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 maj 2009, 01:36

Obojica kikseri, nekolike dobre utakmice skupe a nakon toga skrive poraze.
Akinfeev, je slažem se, duplo bolji od dvojice pomenutih.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2009, 01:38

Samo ću reći Bastian Schweinsteiger, nemoram ništa više dodati, kakav je to igrač, nevidljiv zabije nekad gol i to je to, mediji su čudo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 maj 2009, 01:42

Meni je Deisler bio bolji od Balacka, s Bastianom ga je i smiješno porediti.
Ako se sjećate nekako u isto vrijeme su obojica stupila na scenu, ovaj u Leverkusenu , ovaj u Herti.
Al' eto, nedade mu se, ozljede, poslije depresija.
Žao mi je što je završio kako je završio, šteta velika.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2009, 01:49

Sebastian Deiseler je čudo od igrača bio. Imao je centaršut ko Beckham, slobodnjake majstorski izvodio, ozljede su svoje učinile. Ballacka su previše mediji digli, on je meni niđe veze igrač, biti će onih što će me demantovati ali to su gluposti. Nevidljiv na terenu, nešto ko jak iz prekida i to mu je jedini plus. Kada je to zabio iz slobodnjaka a uvijek puca, možda max 5 dao u karijeri iz slobodnjaka. Ima love , ne trudi se više to je to. Isti on je i Lampard ali nema veze.

Nama fali tip igrača kao što je Mehmet "Zeko" Scholl, ta kreativnost, hitrost, potez. Ne znam hoće li ikad više biti neki vođa dobar kao što je Matthaeus ili Effenberg, ovo sve danas pi...

Kada se samo sjetim lijevo Ziege desno Basler, odbrana Lothar i Helmer na golu Kahn. Nije tada bilo golova, to su odbrane bile, a danas sve neke zvijezde a primaju se petarde od drugorazrednih klubova koji su ispred Bayerna.

Lijepo se sjetiti kako je bilo ali kao što rekoh mnogo puta "Nije ništa kao što je bilo".
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 05 maj 2009, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 maj 2009, 01:55

Kada se samo sjetim lijevo zeiege desno Basler, odbrana Lothar i Helmer na golu Kahn.
Ovaj Bayern sam uživao gledat

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 05 maj 2009, 09:53

bili bi oni opet takvi za 2-3 godine samo kad bi dosli pameti...imaju dosta talentovanih igraca iz svojhe skole kad bi im samo htjeli dati sansu da igraju cesce npr furstner, badstauber ,thomas muller,pa mu brat fabian ce bit standardan u cvajti sljedece godine a i ove je vecinom pogotovo u drugom djelu sezone u alemaniji achen,pa kroos,pa ovih par sto su pored navedenih nosioci igre drugog tima schutz,kopplin sikorski sa ovim malo starijim lahm,ottl,schwainsteiger,lell za 2-3 sezone bi harali bundesom...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.