Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Gdje je šupkobran?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Reklama koja je u biti antirelama jer pokazuje da sve sto je uradio za godinu dana igre stane u jedan klip trajanja manje od 5 minuta 
Aspect na aparatima!

Aspect na aparatima!
- legenda reala
- Kontakt:
Ostaje li u Pistonsima, koje dobio otkaz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne mora niko dobiti otkaz, mogu konvertovati jedan standardni ugovor u two-way ugovor
kazem "mogu", sto ne znaci i da hoce
- legenda reala
- Kontakt:
Pisali ste da se u subotu odlučuje pa reko jel bezbjedan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Musa vidjen na Bihackom Aerodromu sa torbama , sta to znaci ? 

Musa ili McGruder..znat ćemo možda večeras 

Jel igra legenda bh košarke večeras?
Cini mi se da Musa uopste nije u opremi?
jbg, kad te otpise Detroit, vrijeme je da napravis korak nazad i vratis se u Europu. Ja doduse ne mogu da razumijem sta ovi u Detroitu hoce s ovakvim krsem od ekipe da postignu, bolje im je da daju djeci sansu, no dobro... Kako god, njemu se izgleda pise crno sto se tice NBA lige.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Katastrofa
Da nabiju cijene pojedinim igracima ne bi li sta dobili za njih pred trade deadline, a potpisali i jos ovig propalih ne bi li dobili jednog korisnog slucajno.._dreamer_ je napisao/la: ↑20 dec 2020, 01:56jbg, kad te otpise Detroit, vrijeme je da napravis korak nazad i vratis se u Europu. Ja doduse ne mogu da razumijem sta ovi u Detroitu hoce s ovakvim krsem od ekipe da postignu, bolje im je da daju djeci sansu, no dobro... Kako god, njemu se izgleda pise crno sto se tice NBA lige.
P. S mozda je do mene, 5orica ih na klupi u crnoj opremi, i cini mi se trojica(s Musom) u sivoj, da li im je i ta siva neka timska ili je ono casual sjedi nes igrat, pojma nemam...
zaista me zanima odakle vam ideja da je musa otpisan
sve dok ljudi koji prate detroit to ne objave, od te ljubavi nema nista, a sto se opreme tice, u klupskoj je opremi (siva trenerka), a ovi sto su u crnim majicama, to su oni sto su igrali, pa su izasli iz igre i obukli majicu
sve dok ljudi koji prate detroit to ne objave, od te ljubavi nema nista, a sto se opreme tice, u klupskoj je opremi (siva trenerka), a ovi sto su u crnim majicama, to su oni sto su igrali, pa su izasli iz igre i obukli majicu
Pa nije formalno otpisan, to je valjda svima jasno, ali cinjenica da nije medju prvih 12 igraca ti jasno govori gdje ga vidi trener trenutno... Na kraju klupe. Naravno da se moze desiti da nakon prvih 15-20 tekmi dobije priliku, ali zar ocekujes da ce Musa bilo sta napraviti u to malo vremena. Njega bi se moralo malo istrpiti, a on ce dobiti (ako uopste) malo vremena na terenu i u to malo vremena je do sada uvijek pokazao NISTA.Chinaglia je napisao/la: ↑20 dec 2020, 02:07zaista me zanima odakle vam ideja da je musa otpisan
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Chinaglia je napisao/la: ↑20 dec 2020, 02:07zaista me zanima odakle vam ideja da je musa otpisan

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Pa jos gore je imati takvo razmisljanje. S tim razmisljanjem sigurno nece ni dobiti priliku, bolje da je neku noc uzeo 7 suteva i sve promasio, nego sto je 12 minuta stojao u cosku kao da nije ni igrao. Kada dobijes priliku makar probaj ako nista, ne ide, ne ide, a ne, cekas toliko vremena, dobijes priliku i odigras kao da i nisi..JHam je napisao/la: ↑20 dec 2020, 02:14Chinaglia je napisao/la: ↑20 dec 2020, 02:07zaista me zanima odakle vam ideja da je musa otpisan
sve dok ljudi koji prate detroit to ne objave, od te ljubavi nema nista, a sto se opreme tice, u klupskoj je opremi (siva trenerka), a ovi sto su u crnim majicama, to su oni sto su igrali, pa su izasli iz igre i obukli majicune pratim ih pa pojma nemam, vidim ovamo svi u crvenim a u detroitu njih par u sivom, prvo vidio samo Musu i jos jednog, pa reko mozda preskacu ovu utakmicu.. Inace mi je Detroit draga ekipa, da nisam poceo navijati za Denver vjerovatno bih za njih, Rip Hamilton mi je jedan od drazih igraca kroz historiju i ta ekipa s njim, Billapsom, Princeom, a i uvijek su imali dobre dresove nekako
.. Volio bih da Musa dobije finu sansu, al mu je svaka sansa mac sa dvije ostrice.. Moras se dokazati, uzimati suteve, gledati malo vise svoju igru, ko i ostatak Detroita, a onda se pitas, sta ako ne budu ulazile, hoces li dobiti sljedecu?
Sve ja to znam, al hajd ti to objasni njemu koji najavljuje svake godine nekakve Braca Grim scenarije, a onda bude igrac kraja klupe.. Ja vjerujem da to previse psihicki utice na njega, bolje bi mu bilo da je sutio i radio, manji pritisak bi bio na njemu kad udje u igru, al et, sta je tu je..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.