Nije propala liga vec je LFC postao daleko najbolja ekipa na svijetu.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- NEDODIRLJIVI
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ako si se uputio prema cilju i putem počeo zastajkivati da kamenjem gađaš svakog psa koji laje na tebe, nikada nećeš stići na cilj.
Imali su i prije Englezi jako dobre ekipe, među najjačima na svijetu npr Manchester 2008. i 2012., ali timovi sa sredine tabele su bili dosta jači, pružali veći otpor. Sad malo malo pa gledam kako City ili Liverpool strpaju nekome preko 6 komada.
City osim Burnleyu jako dugo nikome nije utrpao više od tri gola. Nekad su bili dosadni, a puno zabijali. Sad su samo dosadni.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Chapman1886
- Kontakt:
Jel istina da je bilo 7 razlicitih asistenata danas
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gol razlika vraćena u normalu. Šansa da se odvojimo od pratilaca sa iduće 2 utakmice.
Zamisli koliko moras obrukati klub da budes dugogodišnja sprdnja
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
E upravo su to uradili igraci Barcelone na celu s kapitenom Messijem
jesi se to zaboravio ulogovati na Chapman profil

Zonked na aparatima. Ide odjava s foruma sad sigurno.
A sta mi drugo preostaje

Mozemo li zakopati ratne sjekire i udijeliti kakav kvalitetan stream za naredne utakmice 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ide brat Salah po novu zlatnu kopacku, najbolji napadač lige.
Svakom njegovo. Sad da neko stavi ispred mene titulu u najjacoj ligi na svijetu i LP, ja bih uvijek izabrao ovo prvo.Blejzer10 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:20Svakom njegovo, ali ja bih radije osvojio dvije titule LP u deceniji, pa i gubio 8-2 ponekad, nego igrati EL bez ijedne titule LP. Uz 2 poraza u finalu jel. Uz to, teško bih nazvao 6 ligaških titula u deceniji brukanje. Ali i to je do mene, šta znam. Neću dalje, pogrešna tema
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- CROtorious
- Kontakt:
Southampton siluje City prvih 20min i gube 0-1.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Kako je mocan Saouthampton 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.