Najveći je što je vezni red sastavljen od Busquetsa, Pedrija i Coutinha, pri čemu ova 2 zadnja ne znaju ni šta, ni gdje igraju.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Messi je ovom timu ubjedljivo najmanji problem.
Najveći je što je vezni red sastavljen od Busquetsa, Pedrija i Coutinha, pri čemu ova 2 zadnja ne znaju ni šta, ni gdje igraju.
Užas,
penal upitan, moguć i ofsajd Messija prije gola glavom.
Smiješno je koliko je Pedri bolji od Coutinha. Veznjak mora ući na startu drugog poluvremena.
penal upitan, moguć i ofsajd Messija prije gola glavom.
Smiješno je koliko je Pedri bolji od Coutinha. Veznjak mora ući na startu drugog poluvremena.
Uloga Coutinha na terenu
Neko objašnjenje ?
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Gurno ga je sa leđa, i haman kontakt i nogama, al' nisam to gledao već ovi komentatori sa beIN-a tako govore. U svakom slučaju veći penal nego neki što su protiv nas svirani.
Za raju koja gleda preko linkova, sačuvajte ovu stranicu, dosad mi nijedna nije ovako savršeno radila na jadnom BHT netu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja bih mu jos i crveni ostavio jer je glup ko khurac. Nemas sta u onakvoj situaciji ni dirnuti igraca ako si vec ispao. Plus je bio Griezmann pa nema boga da bi zabio.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma haj Pedri je još balav realno, bar ga ima u oba smjera. Kako objasniti ovu pasivnost Coutinho-a?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne možeš ti dovoditi dvojicu free role igrača poput Coutinha i Griezmana, i ne samo to, nego uvrstiti ih u prvih 11.
Iako Kuman ima dobrih zamisli, prveliko eksperimentisanje ide na štetu repeticije i sistema.
Messi je barem 3 nivoa iznad svakog igrača Barse koji su sad na terenu, odlaskom Messia slijedi veliki raspad sistema.
Barsi hitno potreban dobar špic, a neće ga naći za 5 godina još. Ako ne žele skrsiti novac na Lautara ili Richarliasona.
Iako Kuman ima dobrih zamisli, prveliko eksperimentisanje ide na štetu repeticije i sistema.
Messi je barem 3 nivoa iznad svakog igrača Barse koji su sad na terenu, odlaskom Messia slijedi veliki raspad sistema.
Barsi hitno potreban dobar špic, a neće ga naći za 5 godina još. Ako ne žele skrsiti novac na Lautara ili Richarliasona.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 19 dec 2020, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mislim da on ne zna ni da ga je uopšte postavio da igra
De Jong/ Pjanić ili Puig moraju uci umjesto njega.
Pedri nije placen 150 miliona kao Coutinho, plus ima 18 godina, zato mu i ne mogu zamjeriti.
Ma Pedriju se ne može zamjerit, dijete je još u svakom smislu te riječi. Al' onom preplaćenom brazilcu, eh to je druga priča. 
Ma i Pedri je taraba zesca.Cou je odron.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
bravo lima
Uči Griezmane kako se završava pos'o...
Bravo momcino,kakva zavrsnica

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo mali, bravo! Konačno neko da muda pokaže u pm. 
Jel mu ono na majici pisalo : " Hvala ti McKennie što si me naučio ovome ? 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Coutinho je zalutao na velike terene. Futsal igrač i igrač za termina.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ajde Valencia jos jedan, yebo li ti Pedri majku Kumane umri keru.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.