Onda si za H.Handzica Haland licno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onda si za H.Handzica Haland licno
20. decembar...
Samo ti njemu crno spominjiElCartel11 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 19:35Joj ebem ti budalu opsjednutu, zavrsila polusezona, nema nikakvih info o pojacanjima i umjesto, da se malo odmorim od svega ja svako toliko udjem na zvanicnu, da vidim koliko trenutno imamo članova za 2021!
Trenutno 1027
Haj sad Morto preuredi post crno ti se piše.
Ma moze Hamza biti 3. stoper, nije problem. Samo napadaca da dovedu.
Dobra mu je situacija u Litvaniji, odgovara mu tamo, igra redovnoAlfredNobel je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:24Ne znam kakva je situacija kod Tatomirovića, ali bi on dobro legao kao back up.
Gdje je i sta radi Veldin Muharemovic.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:24Ne znam kakva je situacija kod Tatomirovića, ali bi on dobro legao kao back up.
Ako se ima para ja bih ipak doveo kakvog iskusnijeg stopera da izbjegnemo sve rizike na putu ka tituli koja ove godine donosi finansijsku razliku u odnosu na buraniju u konferencijskoj ligi.štoperi uvijek imaju kartona,Mili je na 2 već i mislim da nebi smjeli sebi dopustiti da Bešić (zbog neiskustva a ne zbog nekvaliteta)odigra 4-5 utakmica u borbi za titulu,a nedaj bože povreda Miličevića ili Dupovca mogli bi ući u probleme
Historicar na aparatima, saznat ce sve sto ga zanima oko sportskog segmenta
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bordobijeli, Chony533, laznokrilo, OsmanhodzicBuco, Vrhbosnian i 71 gost.