Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Gdje je sad ono njegovo pljeskanje ko malo dijete poslije gola..Kad se nema srece nema se srece, ali kad ne znas onda ne znas. Eh ti druze ispod prosjecni fudbaleru si zadnja ostavsina Vengera koji te procjeni ko nekad u budcnosti dobrog trenera..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
**** li im milu majku rod i porod,ovakvi se kod nas reketarenjem kafana bave
Samo Sloboda | COYG
Zna se kad nema sreće i kad sreća može biti faktor. Tražiti izgovor u sreći u ovoj situaciji je bezobrazluk! Očigledno je da ima podršku iz uprave i da ga boli kuratz jer otkaza nema.
Ja fakat jesam želio da Wenger ide ali nisam ni u najjgorim noćnim morama slutio da će ovo biti horor poslije njega. Mene čak više ni ne zanimaju utakmice Arsenala. Rekao sam rutinski poraz će biti od Evertona. Izgubit ćemo i od Čelzia, možda se i obrukati. Gledao sam svaku ali ishod svake poslije Aston Ville znam.
Ja fakat jesam želio da Wenger ide ali nisam ni u najjgorim noćnim morama slutio da će ovo biti horor poslije njega. Mene čak više ni ne zanimaju utakmice Arsenala. Rekao sam rutinski poraz će biti od Evertona. Izgubit ćemo i od Čelzia, možda se i obrukati. Gledao sam svaku ali ishod svake poslije Aston Ville znam.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Zamisli kad onakvi luzeri poput Spursa imaju muda dati otkaz treneru kada ne ide i dovesti kvalitetnu zamjenu
Skontaj ti koji smo mi bogalji, kakav je ovo klub raspali
Otkaz mu daj yebo li vam Arteta majku I onaj ko ga dovede u klub
Skontaj ti koji smo mi bogalji, kakav je ovo klub raspali
Otkaz mu daj yebo li vam Arteta majku I onaj ko ga dovede u klub
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek ljudima donese titulu jednu sad pa ko zna kad, sledece sezone ne ide i otkaz..a mi nista.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
#trusttheprocess
daj nam ManU da se igramooooooooooooo, igramooooooooo
Jos jedno brukanje u nizu 
Treba svariti to da je klub toliko los. Ove sezone im je uspjeh ne ispasti, to bi bilo vise nego zalosno da ispadnu.

Treba svariti to da je klub toliko los. Ove sezone im je uspjeh ne ispasti, to bi bilo vise nego zalosno da ispadnu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
U pravu je zapravo to za protivnike. Osim Ville koja nas je pregazila, nase utakmice su iste i protiv Liverpila i protiv Sefilda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zato sto se ljudi povuku i odrade hladno utakmicu znajući da šansu ne možemo stvoriti za još 90 minuta da se igra
Dajemo gol iz otvorene igre svakih 750 minuta Bog te stvorio, o čemu pričamo uopšte ovdje
Logično da nisu ludi da se zalijecu i daju nam prostora za neku kontru kao Leeds koji je pored tri stative, mogao da izgubi meč jer su preagresivni bili, pa je Saka mašio onaj 1v1 sa golmanom
Jel iko u ovom klubu normalan? Sta treba da se uradi da ovaj qrac od trenera napusti ekipu? Bombu da mu neko baci na Emirate?
Dajemo gol iz otvorene igre svakih 750 minuta Bog te stvorio, o čemu pričamo uopšte ovdje
Logično da nisu ludi da se zalijecu i daju nam prostora za neku kontru kao Leeds koji je pored tri stative, mogao da izgubi meč jer su preagresivni bili, pa je Saka mašio onaj 1v1 sa golmanom
Jel iko u ovom klubu normalan? Sta treba da se uradi da ovaj qrac od trenera napusti ekipu? Bombu da mu neko baci na Emirate?
Još na sve ovo Balogun ni na klupi. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
malo sam se nasikiro nema seamena nikako da pickara njega je ovo sve izgleda bas pogodilo
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Haha jedini klub na svijetu u kome imaš podršku iako 2 mjeseca ne znaš za pobjedu i ubrzo ćeš u zonu ispadanja 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Arteta: We are dominatig games - gledamo li mi iste utakmice ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
do igrača je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.