AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Depay ide na zimu iz Lyona 100% tvrde francuski mediji, i to za manje od 10M.. Njega i Thuviana uzeti za ukupno 15M, to bi bilo extra. Jer Memphis se transformisao u napadača u posljednje 2 godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako bilo gdje bude isao to je Barcelona.Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:28Depay ide na zimu iz Lyona 100% tvrde francuski mediji, i to za manje od 10M.. Njega i Thuviana uzeti za ukupno 15M, to bi bilo extra. Jer Memphis se transformisao u napadača u posljednje 2 godine.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma kakav Colombo, ja apsolutno ništa pozitivno kod momka nisam vidio.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Na kraju će dovesti Pellea iz Kine. 
Mada bolje i to nego ništa. Scamaca bi se morao preplatiti ako ga se želi dovesti sad (pod uvjetom kad bi uopšte Genoa pristala da ga pusti), što bi bilo bacanje para. Ne treba nam još jedan Piatek i panična kupovina.
Mada bolje i to nego ništa. Scamaca bi se morao preplatiti ako ga se želi dovesti sad (pod uvjetom kad bi uopšte Genoa pristala da ga pusti), što bi bilo bacanje para. Ne treba nam još jedan Piatek i panična kupovina.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko god da to nekome čudno zvučalo, u ovom trenutku Milan je bolja opcija. Barcelona je u totalnom raspadu i neredu, kako finansijski tako i u organizacijskom smislu.meepo je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:31Ako bilo gdje bude isao to je Barcelona.Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:28Depay ide na zimu iz Lyona 100% tvrde francuski mediji, i to za manje od 10M.. Njega i Thuviana uzeti za ukupno 15M, to bi bilo extra. Jer Memphis se transformisao u napadača u posljednje 2 godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Colombo je igrač za druge lige, tipa Lapadula.OldFashioned je napisao/la: ↑19 dec 2020, 18:42Ma kakav Colombo, ja apsolutno ništa pozitivno kod momka nisam vidio.
Ja bi najviše volio Gioruda da vidim kao rezervu za Ibru, tu je i Mandžukić.
Papu Gomes nije ni pozvan za utakmicu Atalante, hajde Maldini privedi ga.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Sad ili nikad.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Scamacca nije Genovin vec Sassuolov. I Milan ga vec duze vrijeme prati ali naravno nece riskirati s kesiranjem istog vec kombinacija posudba do kraja sezone mozda s opcijom otkupa ugovora.
Sto se tiče Piateka i Scamacce nisu ni slicni napadaci. Scamacca je visok 197 cm, brz,jak i ima super tehniku.
Da je Ibra nije, slican je Quagliarelli. Idol mu Nisterlooy.Cak ga je i isti trenirao u PSV-u.
Asistencija protiv Meksika FIFA World Cup U-20 2019

Neka od proigravanja na istoj utakmici

Slican pokusaj na istoj utakmici kao prije par dana kad mu je Donnaruma skinuo

Protiv Ukrajine gol koji je ponisten zbog navodnog faula.Pokazatelj koliko je momak okretan i koliko mu malo prostora treba

Dao je 3 gola ove sezone Sampi. Jedan u ligi i 2 u kupu. U toj utakmici u kupu koju je Genoa dobila 3:1 on je ucestvoao u sva tri gola.
Najbolje ocijenjen igrač bezidejne Genoe.
Thauivana dovesti u januaru kako znaju i umiju
Znam ja čiji je, ali spominjem Genou baš iz razloga što je trenutno pod njihovim ugovorom. Sasulo bi ga eventualno možda i pristao prodati da keširaju na njemu, ali koji je Genovin motiv da na sred sezone pristanu da raskinu ugovor i posudbu?
On ako i bude dolazio, to će biti vjerovatno na ljeto. Sad je veća realnost Pelle i slični njemu.
On ako i bude dolazio, to će biti vjerovatno na ljeto. Sad je veća realnost Pelle i slični njemu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thuvian je velemajstor. Bila bi šetata zbog mizerna 4M ne dovesti ga odmah.
Pjontek je svojevremeno mnogo više pokazivao od lika čiji su glavni sažeci utakmice protiv drugih neprovjerenih balavaca. Takve neprovjerene igrače neka dovode Fiorentina, Herta, Arsenal i ostali mediokriteti europskog fudbala koji jednostavno moraju rizikovati za boljitak. Svako ko cilja više će zaobići ovakve igrače i odraditi finansijski siguran posao, pogotovo u vrijeme gdje su komercijalni prihodi i brodkesting jedini izvor keša klubovima.
Ugl priča se i o Luis Albertu koji je izgleda dobro zakuhao sa Lotitom. U pre-korona Milanu bi ovo mogla biti super prilika, ali jbg. Za Renata je izgleda zagrizao i L'pool, pa piši propalo ako tu ima istine.
Ugl priča se i o Luis Albertu koji je izgleda dobro zakuhao sa Lotitom. U pre-korona Milanu bi ovo mogla biti super prilika, ali jbg. Za Renata je izgleda zagrizao i L'pool, pa piši propalo ako tu ima istine.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Upravu si. Haaland, Trincao i slični su neprovjereni balavciAjsKjub je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:49Pjontek je svojevremeno mnogo više pokazivao od lika čiji su glavni sažeci utakmice protiv drugih neprovjerenih balavaca. Takve neprovjerene igrače neka dovode Fiorentina, Herta, Arsenal i ostali mediokriteti europskog fudbala koji jednostavno moraju rizikovati za boljitak.
-
celikmilan
- Kontakt:
Za nešto ne baš puno para dovesti Papu Gomeza, Thauvina i Depaya i riješio si taj ofanzivni dio. Jedino što će faliti taj pravi napadač ali to će ja mislim ipak pričekati do ljeta premda i Depay zna da igra i kao špic.
Ma pusti ga kraju,pa kod nas je onda citava skoro ekipa neprovjereni balavci.
Tho,Kessie,Benaser,Sale,Hauge,Leao, po njegovom sve je doslo kao neprovjereno,ne kontam kako neko od 19-20 godina moze biti provjeren
Tho,Kessie,Benaser,Sale,Hauge,Leao, po njegovom sve je doslo kao neprovjereno,ne kontam kako neko od 19-20 godina moze biti provjeren
Ma prije se radilo po principu skauti prate nekog igraca i onda kazu dobar moze se dovesti i onda se svasta dovodilo.Zbog toga je bio jadan omladinski pogon.
Sad se radi po principu skaut prati igraca,dostavlja video materijale a poseban odjel Milana radi analize , prati se statistika onda se rade projekcije i procjene da li ima potencijal i da li ga vrijedi dovesti.Tako da ni jedan od navedeni nije doveden tek onako.
Sve je to objasnio Moncada prije 10-15 dana.
Dalje da ne spominjem da ti nista ne garantuje danas da ce neki iskusniji igrac koji kosta 30-35 M opravdati ulozeno.
Ako se bas hoce klasa onda se mora izdvojiti 60+ miliona a Milan trenutno finacijski nije toliko jak , pandemija i jos Elliot koji gleda kako da izvuce vrijednost sto vise i da proda klub.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 19 dec 2020, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Da citao sam njegov intrevju od prije 10-ak dana i ono sto mi je najvise drago da najvecu ulogu igra Maldini,jednistavno on zavrsi transfer i ubjedi igraca da dodje mod nas
ja sam jedini zagovornik Colomba
Da dobija minuta kao Leao imao bi bolji učinik i doprinos ekipi. Ako ništa ne bi gledali onu qurcobolju. Znaći u nedelju nema jedno 304 laznjaka i strepnje da ce Rebinho nekome slomiti nogu. Sasuolo će malo i napadati i izlaziti visoko , tako da bi trebali imati prostora prema naprijed.
- OldFashioned
- Kontakt:
Sassuolo će nas vjerovatno kao i po običaju kada igraju sa nama stisnuti visokim pressingom.
Bez Bennacera će biti baš mnogo yebeno zadržati posjed. U ovoj bi se ja utakmici možda na kontre odlučio sa ovim rosterom igrajući sa nekom lažnom devetkom. Leau naredio da trči i pritisne ili klupa.
Bez Bennacera će biti baš mnogo yebeno zadržati posjed. U ovoj bi se ja utakmici možda na kontre odlučio sa ovim rosterom igrajući sa nekom lažnom devetkom. Leau naredio da trči i pritisne ili klupa.
- Beduin
- Kontakt:
Gledam sad Nice-Lyon, Paqueta dubinske lopte dijeli ko rukom, bas mu odgovara ova liga.
Nego, pravo zanimljiv igrac mi je ovaj mali Thuram, zalog za buducnost, visok i jaka tehnika, pravo okretan igrac, tamam lagano za rotacije uz Tonalia. Sve su to samo zelje, ali Boze moj.
Nego, pravo zanimljiv igrac mi je ovaj mali Thuram, zalog za buducnost, visok i jaka tehnika, pravo okretan igrac, tamam lagano za rotacije uz Tonalia. Sve su to samo zelje, ali Boze moj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.