haj nek mu je sa srecom,ako se man city rijesi adebajora,bolotelija mozda dobije pravu sansu a do tad vidjet cemosony_91 je napisao/la:Carlos Teveznick je napisao/la:jeli oso
Mozeli neko nappisat ko sve ima man city od napadaca
Mario Ballotelli
Emmanuel Adebayor
Roque Santa Cruz
Jô
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pa ako trener citija ´fura´ formaciju sa tri napadaca onda mu baloteli nije konkurent.
tevez-----dzeko------baloteli
jedinog konkurenta ce imati u adebajoru, a porediti dzeksona i tog bajru
razlika je dvije klase... u korist dzeksona 
tevez-----dzeko------baloteli
jedinog konkurenta ce imati u adebajoru, a porediti dzeksona i tog bajru

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Rekord Bundeslige drži transfer Gomeza od 30 miliona eura. Bez obzira je li se radi o dovođenju ili prodaji igrača od strane njemačkih klubova.
I ako sam dobro shvatio, Džeko bi mogao debitovati već 5. januara, protiv Arsenala. Želji ide 2.395.891,75 KM.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Joj volio bi da Dzeko ode i za 100 miliona ali samo da Zelju izrade i da im puknu oblatnu hahahahahaah
Zadnja izmjena: Analitico, dana/u 29 dec 2010, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je istina ovo za 35M od Citya,ako sada ne ode nece nikad ni otici 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Zelji ne ide NISTA,da je presao kada je imao 22 god isao bi procenat zelji ali ovako jedna velika 0.Željovac je napisao/la: I ako sam dobro shvatio, Džeko bi mogao debitovati već 5. januara, protiv Arsenala. Želji ide 2.395.891,75 KM.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
To je ovoLFC4ever je napisao/la:Zelji ne ide NISTA,da je presao kada je imao 22 god isao bi procenat zelji ali ovako jedna velika 0.Željovac je napisao/la: I ako sam dobro shvatio, Džeko bi mogao debitovati već 5. januara, protiv Arsenala. Želji ide 2.395.891,75 KM.
Obeštećenje za treniranje
Klubu(ovima) koji je(su) trenirao(li) igrača plaća se obeštećenje za treniranje:
(1) kad igrač potpiše svoj prvi ugovor kao profesionalac, i (2) prilikom svakog
transfera profesionalca do kraja sezone u kojoj navršava 23 godine. Obaveza
plaćanja obeštećenja za treniranje nastaje kad se transfer odvija bilo tokom ili
na kraju igračevog ugovora. Odredbe koje regulišu obeštećenje za treniranje
propisane su u Aneksu 4 ovog Pravilnika.
A Zelji bi ove pare isle na osnovu ovoga:
Mehanizam solidarnosti
Ukoliko se transfer profesionalnog igrača vrši prije isteka njegovog ugovora,
svaki klub koji je doprinio njegovom obrazovanju i treniranju dobiće
proporcionalni iznos obeštećenja isplaćenog njegovom ranijem klubu
(solidarni doprinos). Odredbe o solidarnom doprinosu nalaze se u Aneksu 5
ovog pravilnika.
http://www.nfsbih.net/pdf/FIFA.pdf
A niko ne pise da je Man City sa tih 35 miliona uslovio i status Ibricica. Man City daje 35 mil za Dzeku pod uslovom da prije toga Ibricic ode ili u Real ili Juventus.....

LFC4ever je napisao/la:Zelji ne ide NISTA,da je presao kada je imao 22 god isao bi procenat zelji ali ovako jedna velika 0.Željovac je napisao/la: I ako sam dobro shvatio, Džeko bi mogao debitovati već 5. januara, protiv Arsenala. Želji ide 2.395.891,75 KM.
Nikako da odlučim iz kojeg posta više isijava inteligencija i znanje. I naravno, ovo je aBd samo jedan od mnogih Džekinih transfera, od kojeg će Željo hajrovati. Uzele se su pare i od transfera u Wolfsburg. Edine, hvala!Analitico je napisao/la:Joj volio bi da Dzeko ode i za 100 miliona ali samo da Zelju izrade i da im puknu oblatnu hahahahahaah
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Koji je lik ovaj Redzepagic. Lik nema pojma gdje Dzeko ide. Ne znam sto ga vise zovete za izjave, manje zna od mene. Ja barem citam engleske portale. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Koji je lik ovaj Redzepagic. Lik nema pojma gdje Dzeko ide. Ne znam sto ga vise zovete za izjave, manje zna od mene. Ja barem citam engleske portale.
upravu si
bolje da su na FB poslali dzeki poruku pa pitali
a ovaj irfan nema pojma sta mu je sa rudnika zlata jer i on ce u slucaju transfera kasirati 1-2 milionceta
Thomas Müller - Fußballgott
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
zna on vrlo dobro sve samo nije ko novinari da laze ide dzeko vamo ide tamo a na kraju nece otici nigdjeCartman je napisao/la:Koji je lik ovaj Redzepagic. Lik nema pojma gdje Dzeko ide. Ne znam sto ga vise zovete za izjave, manje zna od mene. Ja barem citam engleske portale.
Pricaju da ce sve bit gotovo do 5. januara i utakmice protiv Arsenala...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartman je napisao/la:Pricaju da ce sve bit gotovo do 5. januara i utakmice protiv Arsenala...

JA DOK GA NE VIDIM NA TERENU JA NIKOME VISE NE VJERUJEM :d LIK JE OBISAO SVE KLUBOVE hahaa
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ih odma da nama zabija

johny zamisli pajine muke kad bi bilo tako

johny zamisli pajine muke kad bi bilo tako

Rođen s tobom da budem
ja bi samo otisao OFFLINE i valjao se od smjehaFaraon iz Visokog je napisao/la:ih odma da nama zabija![]()
johny zamisli pajine muke kad bi bilo tako![]()

navalio mancester pravo

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Cuj ovog edinovog menadzera "Ne znam, Heones me nija zvao"
nikad ti nista neznas.... 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma i da zna neće reći sigurno. prelazni rok počinje 1. januara tako da niko neće prije ništa reći sigurno
Evo ovi javljaju da su naredni minuti odlučujući za transfer i da je Redžepagić u prostorijama Cityja, ako sam dobro shvatio. Cifra 30-32 miliona eura.
http://www.datasport.it/news/2010/dicem ... isivi.html
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
jel to live iz ureda cityŽeljovac je napisao/la:Evo ovi javljaju da su naredni minuti odlučujući za transfer i da je Redžepagić u prostorijama Cityja, ako sam dobro shvatio. Cifra 30-32 miliona eura.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordocrveni, Coolpanda24, Drum, edvaE2, fera, Google Adsense [Bot], invincible1921, Jegres, Kajkutenjoyer, Vaya i 67 gostiju.