Neka ostane dan dva, ako neko primjeti da treba šta popraviti da popravim, pa možete prebaciti dolu gdje mu je mjesto

A evo ja ću se potruditi da od naredne sezone vodim ovu kladionicu, pokušat ću to voditi što bolje. Ako se neko već nije javio
Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Zanimljivo bi bilo napraviti ovu tabelu po ovim bodovima za ove 4 protekle sezone. Isto tako vrijednosti igraca za 4 protekle sezone ali samo za one jos aktivne. Da bi ovo napravio potreba je statistika prve 3 sezone kao sto je vodjena 4. sezona, posto je u arhivi sve nabacano i nepregledno ima li neko mozda listu strijelaca i rezultate iz prve 3. sezone.juventus 0244 je napisao/la:Ako treba pomoći oko ovih klubskih budžeta i vrijednosti igrača, evo ja se javljam ja ću to izračunati i proslijediti prepo pp ili ovdje na forumu. Ako treba pomoć sekretaru?123456 je napisao/la:Nema zainteresirani da to uredjuju.Ustvari jave se ali brzo odustanu.defender je napisao/la: sa klubskim budzetima i vrijednostima igraca![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=2514
juventus 0244 je napisao/la:Ja mislim da je ovaj momak što je prije mene radio ove vrijednost uvrstio sve, što je bilo dostupno u toom trenutku, odnosno od trenutka ok kad se vodi prevenstvo.
Ali mislim da ponovo sekretar zna bolje. Pa neka on kaže jel sve što se moglo uvrstiti uvršteno ili samo zadnja ili zadnje dvije sezone.
Aha. Pa dobro nije ni ovo ovako loše, samo treba nastaviti, jer ovako je i najbolje, ovo se znači vodi otkako imaju tri lige, biće malo realnije123456 je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Ja mislim da je ovaj momak što je prije mene radio ove vrijednost uvrstio sve, što je bilo dostupno u toom trenutku, odnosno od trenutka ok kad se vodi prevenstvo.
Ali mislim da ponovo sekretar zna bolje. Pa neka on kaže jel sve što se moglo uvrstiti uvršteno ili samo zadnja ili zadnje dvije sezone.
Mislim da je RK Gradacac to radio za proslu sezonu jer kao sto vec reko nazalost za prve dvije sezone ss.ba lige statistike gotovo da i nema jedva sam uspio pofatati tabele na kraju 1 i 2 sezone.Znaci nema nigdje za prve dvije sezone liste strijelaca izostanaka sa utakmica i sl.
1. kolo SportSport.ba lige (sezona 1) - 04.04.2009123456 je napisao/la:@defander
SportSport.ba liga 1. SEZONA:
Za prve dvije sezone nije vodjena lista strijelaca koliko znam niti bilo kakva statistika osim tabela.Zadnje dvije sezone imas sve sto te zanima samo sto rece sve je malo nabacano u arhivi ali se sve moze pronaci.
Moze se odraditi ovo za prvu sezonu, ima samo 11 kola, nasao sam gdje tacno pocinje u komentarima i u arhivi i pratio po datumima. Fali samo zadnje kolo ali prema komentarima sam zakljucio vecinu strijalaca i ostaju jos 2 gola koja ne znam kome pripisati. Ima dosta gresaka, ali najveca je u 2. kolu gdje je Zagor pogodio 2 para a samo mu je priznat jedan i ta se utakmica vodila do kraja rezultatom 1:1 iako su Mislish U. pobijedili.123456 je napisao/la:defender svaka cast na ovome.Neznam kako si uspio ali ovo je vise nego dobro.Sigurno je trebalo dosta zivaca za ovo.Neznam koliko imas vremena i zivaca da ovo odradis i ze drugu sezonu mislim da poslije 5-6 kola ima tacna evidencija ali prvi 5-6 kola nisam siguran.Jos jednom svaka cast.
defender je napisao/la:Moze se odraditi ovo za prvu sezonu, ima samo 11 kola, nasao sam gdje tacno pocinje u komentarima i u arhivi i pratio po datumima. Fali samo zadnje kolo ali prema komentarima sam zakljucio vecinu strijalaca i ostaju jos 2 gola koja ne znam kome pripisati. Ima dosta gresaka, ali najveca je u 2. kolu gdje je Zagor pogodio 2 para a samo mu je priznat jedan i ta se utakmica vodila do kraja rezultatom 1:1 iako su Mislish U. pobijedili.123456 je napisao/la:defender svaka cast na ovome.Neznam kako si uspio ali ovo je vise nego dobro.Sigurno je trebalo dosta zivaca za ovo.Neznam koliko imas vremena i zivaca da ovo odradis i ze drugu sezonu mislim da poslije 5-6 kola ima tacna evidencija ali prvi 5-6 kola nisam siguran.Jos jednom svaka cast.
Najbolje bi bilo kad bi se javili oni sto su tad vodili ligu ( Ministar, Eagles, RK Gradacac... ) i dali nam vise info koji su mozda sacuvali iz tog perioda, tabele, rezultate i sl.
Pa nemoze ni meni svako bit kapitenadnan_nanda je napisao/la:uuuu na drugom sam mjestu po vrijednosti igrača, pa mislim - ko zna zna
..hahhahaSexmachineboy je napisao/la:Svaki Adnan ima štelu. Ovo postalo k'o ZMBT na Hayatu. Dovoljno je da se zoveš Adnan i najbolji si.![]()
Tome se nadam, jer navijam za njegamuhovic je napisao/la:..hahhahaSexmachineboy je napisao/la:Svaki Adnan ima štelu. Ovo postalo k'o ZMBT na Hayatu. Dovoljno je da se zoveš Adnan i najbolji si.![]()
..onda ove godine mali Jerlagic osvaja
..meni je Dunja draga,od muskih AdisSexmachineboy je napisao/la:Tome se nadam, jer navijam za njegamuhovic je napisao/la:..hahhahaSexmachineboy je napisao/la:Svaki Adnan ima štelu. Ovo postalo k'o ZMBT na Hayatu. Dovoljno je da se zoveš Adnan i najbolji si.![]()
..onda ove godine mali Jerlagic osvaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.